Burn-out aanpak

Je krijgt meer rust in je hoofd door mijn dienstverlening

Hier lees je welke resultaten je kunt bereiken en wat mijn burn-out aanpak is.

Burn-out aanpak

Mijn klanten ervaren de volgende resultaten:

“Nu heb ik meer rust en voldoening omdat ik door de burn-out heen ben. Ik leef meer bij de dag in plaats van dat ik me zorgen maak over gisteren en morgen. Het gepieker is weg, mijn hoofd is weer helder en ik kan mijn aandacht weer houden bij wat ik aan het doen ben, en dat geeft rust”.

“Ik “moet” minder van mezelf en heb duidelijk wat prioriteit heeft en wat even kan wachten. Ik kan de dingen meer van een afstandje bekijken waardoor ik meer overzicht heb en zie wat belangrijk is en wat niet. Ook stel ik mezelf realistische doelen, hierdoor ervaar ik meer rust. Doordat ik niet langer naar perfectie streeft, kan ik de controle meer loslaten. Ik kan het leven meer nemen zoals het komt. De burn-out is weg en ik kan me weer ontspannen”.

“Het slapen gaat beter en ik ben meer uitgerust. Doordat ik meer rust in mijn hoofd hebt, val ik makkelijker in slaap en slaap ik beter door. Als ik ’s morgens opsta voel ik me fit en heb ik zin om dingen te doen. Wat een verschil met tijdens mijn burn-out”.

“Ik kan weer op een normale manier reageren en zoekt de sociale contacten weer op. Wat een opluchting dat ik niet continu geïrriteerd of boos reageer. Nu ik door de burn-out heen ben merk ik dat ik weer behoefte krijgt aan het contact met anderen en ben blij dat er niet meer zo veel conflicten ontstaan”.

“Ik ervaar weer voldoening en positiviteit. Ik denk weer positiever en kan weer genieten. De toekomst zie ik weer rozenkleurig in. Ook voel ik me weer waardevol, niet dat ik me waardeloos voelde, maar ik voel dat ik weer mezelf ben. Ik heb mezelf weer terug gevonden en dat is eigenlijk wel het belangrijkste, tijdens de burn-out voelde ik me echt niet mezelf”.

“Veel minder lichamelijke klachten, en ik heb geen hoofdpijn meer. Mijn nekklachten zijn veel minder dan voorheen. Gelukkig is dat nu voorbij, en de burn-out ook, en voel ik me goed. Hierdoor heb ik ook weer zin om meer te bewegen”.

“Ik zit beter in mijn vel en hebt weer gezonde leefgewoontes. Doordat ik  nu meer rust ervaar, heb ik niet langer de behoefte om te grijpen naar ongezond eten, drank of sigaretten. Ik heb mijn ongezonde leefgewoontes aangepakt.”

Mijn unieke burn-out aanpak kenmerkt zich doordat ik flexibel ben in de manier waarop ik mijn klanten begeleid

Waar je ook woont, begeleiding is altijd mogelijk. Ik ben flexibel in de manier waarop ik mijn klanten begeleid. Via een online programma of door online persoonlijke gesprekken. Ik maak gebruik van verschillende technieken zodat er altijd een techniek is die bij jou past. Op Gran Canaria is er ook een traject live in de natuur mogelijk. Buiten in de natuur ben je uit jouw normale situatie en omgeving waardoor het vaak gemakkelijker is om geïnspireerd te worden. Naast dat het leuk is, helpt de natuur je te ontspannen en het werkt erg effectief. 

Klanten ervaren mij als: snel bij de kern, werkend met humor, empathisch, soms (respectvol) confronterend, doortastend, geduldig, intuïtief, en klanten voelen zich bij mij snel op hun gemak. Ik begeleid je naar een leven met meer rust, meer energie, betere concentratie, niets meer vergeten, een beter gevoel van eigenwaarde, meer positiviteit, meer voldoening, zodat jij meer kunt genieten. Dat kenmerkt mijn burn-out aanpak.

Herken jij het bovenstaande? En wil jij graag meer rust in jouw leven?

Plan dan een vrijblijvende inzicht sessie in.