Als een feniks uit je burn-out’

Hét programma voor mensen met een burn-out die meer rust en energie willen, en weer willen leven in plaats van overleven. Zodat ze zich beter voelen dan ooit!

Heb jij een burn-out, of ben je hard op weg daarnaartoe? Je wilt uit je burn-out maar hoe?

Je voelt je vaak onrustig en opgejaagd. Het is druk in jouw hoofd, je piekert en vergeet allerlei dingen. Je denkt te veel na over dingen die misschien nog wel of juist niet gaan gebeuren in de toekomst. Je wordt er gek van maar weet niet hoe je dit kunt stoppen. Als je dat hoofd toch eens kon uitzetten.

Als je ’s morgen wakker wordt dan voel je je allesbehalve fit en uitgerust. En dan heb je nog een hele dag voor de boeg. Je probeert het wat rustiger aan te doen. Waardoor vooral de echt noodzakelijke dingen over zijn gebleven. Leuk is dat al lang niet meer. Je hebt je plezier verloren. En je voelt je nog steeds niet energieker.

Je zit niet lekker in je vel. En je gevoelens zijn vlak. Of je wordt juist overspoeld door emoties zonder dat je weet waar het precies vandaan komt. Je bent snel geïrriteerd, en wordt veel sneller boos. Vervolgens wordt je boos op jezelf en schaam je je voor jouw boosheid en tranen.

Sombere vrouw in burn-out - Wil jij als een feniks uit je burn-out?
Close-up of a sad and depressed woman deep in though outdoors.

Hoe lang ben je nog bereid om zo door te gaan?

De stap naar jouw nieuwe leven begint hier…
De eerste stap is bewust worden van jouw burn-out.

Weet dat jij de keuze hebt om jezelf eruit te bevrijden. Om je leven blijvend te veranderen. Zodat je nooit meer een burn-out krijgt.

Klanten die hun burn-out definitief hebben overwonnen, vertellen het volgende:

Het piekeren is verleden tijd, eindelijk rust in mijn hoofd! Ik geniet veel meer van wat er nu is. Ik maak me niet meer de hele tijd zorgen om het verleden of om de toekomst. Het voelt nu allemaal veel lichter. Mijn concentratie is weer terug en ik vergeet niets meer!

Als ik ’s morgens uit bed stap, voel ik me uitgerust. Ik heb zelfs weer zin in de dag. Het voelt en ik merk dat ik helemaal hersteld ben, ik ben er weer. Ik voel me vrolijker en het lijkt wel of de mensen om mij heen daardoor ook vrolijker zijn! En ik ervaar meer voldoening, omdat ik weer kan bijdragen. Ik denk positiever, en ik voel me weer waardevol.

Ik ben weer in balans. Alsof ik eindelijk mezelf heb teruggevonden. Ik weet precies hoe ik me voel en wat ik nodig heb. En weet nu hoe ik dit met anderen kan communiceren zonder dat ik het gevoel heb dat ik de ander afwijs. Ik ben duidelijker in wat ík wil, en mensen zeggen letterlijk tegen me dat ze dat juist waarderen.

Dit is voor jou ook mogelijk!

Ongeacht hoe lang je al met je burn-out te kampen hebt, en wat je al hebt geprobeerd. Ik verzeker je dat ik je voor altijd van je burn-out af help.

Als je uit je burn-out bent kun je ook weer sociale contacten oppakken.
Eerste hulp bij stress - Nanda Noorlander - uit je burn-out

Ik ben Nanda Noorlander, burn-out expert

Met mijn online hulpprogramma ‘Als een feniks uit je burn-out’ begeleid ik mensen die opgebrand zijn door een burn-out. In zeven stappen ontdekken zij op een eenvoudige en blijvende manier hoe zij de regie over hun leven en geluk terugnemen, en zich beter voelen dan ooit. We lopen allemaal in ons leven de nodige stress op. Die we onbewust in ons lichaam opslaan en met ons meedragen.

Van buiten die stoere meid…
Ik dacht op jonge leeftijd dat er iets mis was met mij. Het voelde alsof ik zo anders was dan anderen en ik voelde mij totaal niet begrepen. Ik ging twijfelen aan mezelf en werd onzeker. Ik zette een masker op, uit zelfbescherming. Van buiten was ik die leuke, stoere meid die alles aankon. Maar van binnen voelde ik het wringen. Ergens voelde het niet goed.

Dat gevoel drukte ik weg
Ik was zo bezig met wat anderen van mij dachten en verwachtten. Ik hield me sterk. En ik ging zonder dat ik dat zelf in de gaten had continu over mijn grenzen heen. Ik hield totaal geen rekening met mezelf. Als twintiger brak ik. Ik kwam in een burn-out terecht. Dat was erg schrikken. En het was een moeilijke tijd. Er was nog weinig bekend over het fenomeen. Ik vond nergens de juiste hulp of begeleiding. Uiteindelijk was ik het zo zat, dat ik zelf op zoek ben gegaan naar een manier. Ik zette alles op alles om te herstellen. Ik voelde me zo krachtig toen het me was gelukt!

Mijn verlangen
Dankzij mij burn-out heb ik een dieper verlangen in mijzelf ontdekt: Bijdragen aan het geluk van andere mensen. Anderen ook bevrijden van hun overspannenheid en burn-out in een wereld waarin de expertise nog ontbreekt. Daarom ben ik na mijn burn-out gestopt met mijn werk in de grafische sector. Ik heb een vierjarige HBO-opleiding en diverse aanvullende cursussen gevolgd, waarin ik leerde met een prachtige mix van verschillende disciplines te werken. Zodat ik mijn klanten kon helpen om blijvende resultaten te bereiken. Het resultaat is een eigen methode en programma: Als een feniks uit je burn-out. Het geeft zoveel voldoening om de dankbaarheid van mijn klanten te ervaren, en te zien dat zij allemaal prachtige resultaten bereiken.
Hun leven is voor altijd veranderd.

Je kunt stoppen met overleven
Een burn-out komt nooit zomaar. Het is een ‘wake up call’. Het komt op het moment dat je er klaar voor bent. Klaar om jezelf te bevrijden, van alle stress en overtuigingen die je in je lichaam hebt opgeslagen. Eigenlijk is een burn-out een heel mooi cadeau, in een foeilelijke verpakking. Ik help jou om het pareltje te ontdekken in jouw burn-out.

Sommige mensen vinden het prettiger echt door mij bij de hand genomen te worden en 1-op-1 geholpen te worden om de transformatie die nodig is om de patronen te doorbreken te maken. Zodat ze gedragsmatig niet langer van alles hoeven te doen om dingen onder controle te houden. Omdat dat dat alleen maar meer spanningen met zich mee brengt. Alle kennis die ik de afgelopen 30 jaar heb opgedaan kan ik toepassen. 

Wil je binnen 16 weken UIT JE BURN-OUT? Vraag dan een inzicht sessie aan om te kijken of jij geschikt bent voor dit traject. Soms kan herstel zo ver weg lijken wanneer je last hebt van een burn-out. Maar wanneer je stappen gaat zetten, ga je het vanzelf het licht aan het einde van de tunnel weer zien. Ik ben zelf beter uit mijn situatie gekomen, en heb er nooit meer last van gekregen, en het is echt mijn kracht geworden. En dat kan voor jou ook! Via onderstaande link kun je een inzicht sessie inplannen op een datum en tijd dat past voor jou. Dus vraag hieronder een vrijblijvende inzicht sessie aan met mij, waarin ik je help duidelijk te krijgen wat je situatie nu is en wat er nodig is om definitief te herstellen (Van €175, nu een gereduceerd tarief, voor € 49). 

Ben jij klaar voor jouw bevrijding?
Kies de weg van geluk.

Zo Ziet Het Programma Er Uit:

In zes maanden doorloop je zeven stappen op weg naar rust, helderheid, meer energie en genieten van het leven.

1

Ontwerp je leven

Je zoomt uit op je leven en je gaat met een frisse blik een nieuwe koers uitzetten naar een leven met meer rust.

2

Leven in flow

Je leert om minder bezig te zijn met wat geweest is, wat nog komt en wat mogelijk kan gebeuren. Zodat je meer vanuit flow leeft.

3

Emoties in balans

Je leert wat emoties zijn. Hoe ze ontstaan. Wat hun functie is en hoe je ze in balans krijgt. En hoe je ze voor je kunt laten werken in plaats van tegen je.

4

Grote schoonmaak

Je ontdekt wat jou nu nog belemmert, en hoe je dat opruimt. Waardoor je oude patronen niet meer nodig hebt. Jouw weg ligt open voor nieuwe mogelijkheden. Dat geeft ruimte en voelt bevrijdend.

5

Weer stralen!

Je leert je kwaliteiten kennen waardoor je positiever over jezelf wordt. Je hebt meer energie, je voelt je krachtiger en hebt meer zelfvertrouwen.

6

Innerlijke rust en vrijheid

Je ontdekt hoe je direct meer innerlijke rust en vrijheid ervaart, waardoor je meer gaat genieten.

7

Gelukkig zijn

Je kwaliteit van leven verbetert omdat je de koers die je hebt uitgezet leeft. Hierdoor voel je je eindelijk weer gelukkig!

‘Als een feniks uit je burn-out’- programma

Van overleven naar leven

Met dit programma krijg je inzicht in je patronen en het waarom je vast zit in het dagelijkse ‘moeten’. Je leert hoe jij de regie terug in eigen hand neemt. Je voelt meer rust, meer energie, meer vrijheid en geluk.

Dit programma bestaat uit:

 • Een zes maanden transformatietraject;
 • Zeven modules;
 • 26 inhoudelijke videolessen;
 • Je eigen werkboek met vragen, opdrachten en oefeningen;
 • Dagelijkse oefeningen die je in je leven integreert;
 • Fijne ontspanningsmomenten;
 • 26 Wekelijkse ‘Succes groeps-sessies’
 • Dagelijkse ondersteuning in de Facebookgroep, voor het stellen van vragen;
 • Ondersteunende inspiratie.

Na je aanmelding heb je direct toegang tot het online programma. Je kiest dus zelf wanneer je start.

Je ontvangt jouw eigen werkboek
Iedere videoles heeft zijn eigen vragen, opdrachten en oefeningen, die je maakt in je werkboek. Je vergroot hiermee jouw kennis en inzicht en het geeft je de vertaling naar de praktijk en jouw dagelijkse leven.

Dagelijkse oefeningen
Je gewoontes heb je al zo lang en daarom voelen ze normaal. Maar passen ze ook bij de persoon die je nu bent? De dagelijkse oefeningen helpen jou om nieuwe keuzes te maken en die in je leven te integreren. Ook met een druk en vol schema is dit mogelijk.

Ontspanmomenten
Gedurende de zes maanden krijg je vijf ontspanmomenten, waarmee je de rust ervaart die je zo graag wilt. En nodig hebt. Deze audiobestanden helpen je om moeiteloos te ontspannen en met een direct resultaat.

Wekelijkse online ‘Succes groeps-sessies’
Tijdens de 26 wekelijkse online ‘Succes groeps-sessies’ bespreken we je voortgang en beantwoord ik jouw eventuele vragen zodat succes verzekerd is.

Dagelijkse ondersteuning in Facebookgroep
Je krijgt ondersteunde inspiratie die je motiveert om het beste uit jezelf te halen.  En in een besloten klanten Facebookgroep kun je terecht voor jouw vragen, interactie, motiverende ondersteuning en inspiratie. Je staat er niet alleen voor!

Mijn Bonussen voor jou:

Naast het programma geef ik je graag nog iets extra’s.  Als je je nu aanmeldt, ontvang de volgende bonussen, voor dat extra portie geluk.

Bonus 1:
Transformerende meditatie

Deze meditatie kan je downloaden en mag je zo vaak beluisteren als je wilt. Het helpt je op eenvoudige, doeltreffende en ontspannen manier te transformeren naar die betere versie van jezelf.

Transformerende meditatie - uit je burn-out

Bonus 2:
Tover meer tijd – PDF

Denk je vaak dat je geen tijd hebt? Dan is deze bonus geweldig voor jou. Tover meer Tijd helpt je om voorgoed af te rekenen met de gedachte dat je geen tijd hebt. Ook met de gedachte dat je geen tijd hebt om een online programma te volgen . Ik reik je het toverstokje aan waarmee jij meer tijd gaat toveren. Eenvoudig te downloaden in pdf-formaat.

Tover meer tijd - uit je burn-out

Bonus 3:
Dagelijkse visualisatie oefening

Voel jij je vaak opgejaagd en pieker je veel? Doe deze visualisatieoefening iedere dag en je merkt al snel dat je stabieler in het leven staat. In slechts 10 minuten per dag geeft dit jou rust, stabiliteit en kracht.

Dagelijkse oefening - uit je burn-out

Bonus 4:
Duracel stappen zetter

Ben je bang dat je niet voldoende aan de slag gaat met het programma? Dan heb je met de Duracel stappen zetter een stok achter de deur zodat je in de actiestand blijft en je alle stappen volgt zodat je stap voor stap definitief uit je burn-out komt.

Duracel stappenzetter - uit je burn-out

Bonus 5:
Steradent bruisende energie

Je voelt je nu niet fit en denkt: “Waar haal ik de energie vandaan om dit programma te doen”? Daar ga ik je juist bij helpen middels de ‘Steradent bruisende energie’! Zodat jij de vermoeidheid van je af kunt schudden en jij je weer oplaad en energiek voelt.

Bonus 6:
STOPKNOP voor je gedachtes

Dat gepieker om gek van te worden. Het is nooit eens even rustig in je hoofd. Nee, het raast maar door… Met de STOPKNOP voor je gedachtes help ik je hier korte metten mee maken! Zodat jij niet langer piekert maar stap voor stap eindelijk kunt genieten van de rust in je hoofd.

Stop knop voor je gedachtes - uit je burn-out

Bonus 7:
EHBO kist bij terugval angst

Zodat jij precies weet wat je kunt doen als je terugval angst ervaart, zodat je nooit meer een burn-out krijgt, en als een feniks uit je burn-out komt.

Bonus 8:
Slaap Lekker meditatie

Soms gaat het slapen lastig bij een burn-out. Dan kun je last hebben van moeite met inslapen of je hebt moeite met doorslapen. Dit komt doordat de spanningen te hoog oplopen die ook tijdens het slapen nog aanwezig zijn. Dan is het belangrijk om de oorzaak van de spanningen aan te pakken. En daar ben je als het goed is middels dit programma ook mee bezig. Daarnaast kan het zeker als je net bent gestart prettig zijn om ondersteuning te krijgen bij het slapen zodat je systeem beter tot rust kan komen. Daar kun je deze inleidende tekst + meditatie (met muziek, zonder muziek en alleen muziek) voor gebruiken. Rest me niets anders dan je een goede nachtrust of dutje toe te wensen!

slaap lekker meditatie - uit je burn-out

Dit is wat je krijgt zodat je als een feniks uit je burn-out komt:

 • 6 maanden transformatie programma – direct toegang
 • 7 online modules – 26 videolessen
 • Bij elke les een werkblad en/of oefening
 • Tover meer tijd
 • ‘Duracel stappen zetter’ om in de actie-stand te blijven
 • EHBO kist bij terugval angst
 • Slaap Lekker meditatie
 • 26 Wekelijkse online ‘Succes Groeps-sessies’
 • Steradent bruisende energie
 • Stopknop voor je gedachtes
 • Besloten Klanten Facebookgroep, voor het stellen van vragen
 • Interactie, motiverende ondersteuning en inspiratie
 • 5 verschillende ontspanningsmomenten
 • 24/7 toegang tot het materiaal
 • Vraag hier een vrijblijvende inzicht sessie aan met mij, waarin ik je help duidelijk te krijgen wat je situatie nu is en wat er nodig is om definitief te herstellen (Van €175, nu een gereduceerd tarief, voor € 49). Zodra je de inzicht sessie hebt voldaan ontvang je de link naar mijn agenda om een afspraak in te plannen.

Testimonials

Het gaat veel beter, ik zat ziek thuis met een burn-out. En ik kan nu veel meer aan. Ik ben ondertussen in een nieuwe baan begonnen en werk 3 dagen in de week. En als ik thuis kom heb ik nog voldoende energie. Terwijl voor die tijd nergens energie voor had. Ik heb er echt heel veel aan gehad, echt heel fijn.

Ik heb meer rust in mezelf, en daardoor is er nu ook meer rust in mijn gezin. Ik kan nu veel beter met mijn emoties omgaan. Eerder kon ik echt op willekeurige momenten in tranen uitbarsten en had ik niet het gevoel dat onder controle te kunnen houden. En nu weet ik hoe ik met mijn emoties kan omgaan waardoor ik kan ontladen en alles veel makkelijker is. Mijn eigenwaarde is gestegen en is nu ruim voldoende. Ik ben meer mezelf. Ik heb ook weer de energie om meer te bewegen. Ook mijn perfectionisme kan ik meer loslaten.

Ik had eerder 10 sessies bij een psycholoog gehad, daar had ik wel wat aan maar ik miste diepgang en kennis hoe ik dingen kon veranderen. Dit verdiepingsprogramma is veel praktischer. Bij de psycholoog werd er 1x per week veel gezegd, maar met dit programma ben je doorlopend bezig door de opdrachten, waardoor ik meer de diepte in ging en het veel vollediger is. Dus ik heb er super veel aan gehad!
Agnes Hoogedoorn te Zeist, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma
Wat is er veel veranderd sinds ik gestart ben met het programma… Ik zat al 8 maanden ziek thuis en slikte medicatie (antidepressiva en slaapmedicatie) toen ik Nanda voor het eerst sprak. In de maanden dat ik met het programma bezig was had ik het gevoel dat ik op de goede weg was om me echt beter te voelen. Daarvoor was ik gewoon verslaafd aan de pillen, en het loste niets op. Sterker nog daardoor werden mijn problemen alleen maar groter. Het gaat nu super! Alles loopt zoals het moet gaan zonder hyperventileren of moeheid. Toen ik begon had ik maar 40% energie en zit nu weer op 100%. Dus ik werk weer ook weer volledig.

Ik weet nu wat mijn grenzen zijn. Door mijn enthousiasme blijf ik wel opletten dat ik niet te veel hooi op mijn vork neem. Focussen lukt me weer. Ik weet nu veel beter wat ik wil en kan weer uitdagingen aan. Eindelijk kom ik weer aan mijn hobby’s toe. Lezen lukt weer en ik maak weer kastanje kransen.

Sociale contacten heb ik weer meer zin in. Ik weet waar mijn valkuilen zijn en hoe ik daaruit kan blijven. Ik voel me blij, positief energiek, gelukkig en met een gezond lichaam. Ik vind dit geweldig, ik ben trots op mijn prestatie. Ik ga het programma nog een keer doorlopen, gewoon omdat ik het zo waardevol vind.

Ik had vooraf wel de hoop dat ik mijn problemen zou oplossen, maar dat ik me zo goed zou voelen had ik niet verwacht. Eerder had ik dag en nacht hoofdpijn, dat is nu helemaal weg. Mijn perfectionisme is veel minder. Ik ben nu echt trots op mezelf, mijn eigenwaarde is dan ook enorm gestegen, ik geef mezelf nu een 9,5 . Ik raak niet meer zo snel geïrriteerd, waardoor ik een leukere moeder ben. Het overlijden van mijn vader heb ik kunnen verwerken.

Bij eerdere hulp (verpleegkundig specialist en psychiater) werd er alleen maar gevraagd hoe het ging, maar dat kan ik ook aan mijn man vertellen, ze keken gewoon niet verder. Met het programma ging ik echt aan de slag om veranderingen door te voeren. Nanda kon me soms ook echt wakker schudden, dat had ik dan ook echt nodig.

Ik was er klaar mee om thuis te zitten zonder verandering. Ik wilde geen 3e burn-out, er moest echt iets veranderen, want ik werd ‘s morgens al trillend wakker. En kon overdag soms in paniek en angsten schieten.

Vooraf vroeg ik me af of ik die video’s wel zou gaan bekijken, maar ik keek elke week weer uit naar de volgende video. Ik geeft het resultaat dan ook een 10! Fijn om dingen te kunnen verwoorden en ook echt antwoord te krijgen van Nanda op mijn vragen. Het programma is echt super waardevol!

Ook als je twijfelt of je het wel kunt betalen, zou ik je het programma aanraden. Je kunt je geld uitgeven aan alcohol of roken, het gaat erom welke keuze je maakt. Doe abonnementen de deur uit, haal geen rommel meer in huis en ga hiervoor, daar heb je veel meer aan. Dit is zo waardevol, echt van onschatbare waarde, het is wel een ton waard. Nanda je kunt echt trots zijn op dit programma waarmee je heel veel mensen kunt helpen!
‘Doorzetter’, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma
Ik voel me nu oké. Nog niet al mijn energie is terug maar ik kwam dan ook van heel ver, dus ik ben blij met deze stijging. Daarnaast kom ik meer voor mezelf op. Ik weet beter wat ik wil en ik plan meer tijd voor mezelf in. Ik zou graag wat vriendinnen om me heen hebben, om dingen mee te delen. Dus dat ga ik nog oppakken. Net als mijn oude liefde: paardrijden. Ik heb het afgelopen half jaar echt stappen gezet en mezelf verbeterd. De onrust in mijn hoofd is weg. Het perfectionisme kan ik beter loslaten. Mijn schuldgevoel is weg. Voorheen was ik heel vaak snel geïrriteerd, dat is gelukkig ook veel minder.

Op mijn werk is een hoge werkdruk, daar kan ik nu beter mijn grenzen bewaken. Ik ben gewoon meer ontspannen. Ik heb echt de handvatten en het begrip gekregen die ik nodig had om er weer bovenop te komen. Ik wist van te voren dat ik bij het online programma een stok achter de deur nodig had. En die heb ik van Nanda ook echt ervaren. Ik begon goed en toen ik weer ging werken moest ik even weer een nieuwe balans vinden. Dat blijft even zoeken, maar het gaat me lukken omdat ik nu weet hoe belangrijk dat is. Om te ontspannen wandel ik veel, ook tussen mijn werk door. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik ben op de goede weg en dat merk ik aan allerlei dingen. Daar ben ik dan ook heel blij mee.

Ik vond het fijn dat Nanda weet wat het is om een burn-out te hebben. Als ervaringsdeskundige herkent ze wat je voelt en meemaakt. Alleen dat begrip is al zo enorm fijn! De tools om hier mee om te gaan die je krijgt van Nanda zijn concreet en waardevol. Je kunt ze gelijk toepassen.

. Al paste de ene oefening beter bij me dan de ander. Je bent ook vrij daarin om te proberen en te leren wat voor je werkt. Dat is erg prettig. Ik twijfelde eerst of ik wel voor het online programma zou gaan, maar het viel me mee. De wekelijkse terugkoppeling was fijn en zorgde voor een stok achter de deur. Ook de extra video’s vond ik fijn. De steun van de groep vond ik ook waardevol.

Als jij twijfelt… gewoon doen, je krijgt goede handvatten om stappen in herstel te zetten. Het heeft mij in elk geval goed geholpen om stappen in de goede richting te zetten. Het is de investering waard!
Barbara,, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma
Door het online programma ben ik veel meer gaan nadenken over wat ik wil. Ik luister nu meer naar mezelf. Het lukt me om meer rust te nemen, waardoor ik ook weer creatief bezig ben. Door de rust heb ik nu een heel ander leven. Ondanks dat ik nu bezig ben met verhuizen heb ik geen last meer van vermoeidheid.

Ik ben nu trots op mezelf terwijl ik voorheen altijd dacht dat een ander het wel beter zou weten. Ik heb vooral geleerd om meer mijn hart te volgen. Mijn darmen zijn rustiger. Mijn perfectionisme is veel minder. Ik heb geen last meer van onrust in mijn hoofd. En ik weet hoe ik mijn grenzen kan aangeven en doe dat ook. Ik vond vooral één van de ontspanningsmomenten heerlijk.

Ik was eerder als bij een psychiater, een psycholoog en een HSP deskundige geweest, maar nu heb ik geleerd om naar mezelf te luisteren en dat was een ontdekkingsreis want ik vertrouwde eerst mezelf niet. En nu weet ik dat als ik iets wil, ik het ook kan. En als er iets gebeurd schiet ik niet langer in de stress, maar los ik het op. Ik vecht niet langer tegen mezelf. De waarde van dit programma is niet in geld uit te drukken. Maar nu achteraf gezien had er wel €10.000,- voor over gehad. Dus hartstikke bedankt!
Puck te Drenthe, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma (zelfstudie)

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd heb ik voor het programma nodig?

Dit varieert en hangt natuurlijk af van je eigen inzet. Je ontvangt wekelijks een video-les met bijbehorend werkboek en vragen, opdrachten en oefeningen. De ene week ben je zo’n 30 minuten bezig, de andere week 45 minuten.

Wil je het maximale uit het programma halen, dan besteed je dagelijkse tijd aan de oefeningen. De bonus ‘Tover meer tijd’ helpt je hierbij.

“Is het programma alleen voor vrouwen?”

Nee hoor, het programma is voor zowel vrouwen als voor mannen geschikt. Het belangrijkste is dat je bereid bent om je overspannenheid en burn-out achter je te laten. En open staat voor groei, energie, rust en geluk. Het is een kwestie van het jezelf gunnen.

“Hoe weet ik zeker dat het programma bij me past?”

Als je hier al bent beland, dan betekent het dat jouw verlangen groot is om de zeven stappen te nemen naar jouw bevrijding. Je hebt niets te verliezen, slechts je burn-out!

Ik heb al zo veel over dit onderwerp gelezen, wat biedt dit programma dan meer dan dat?

Een artikel is heel waardevol, het geeft je een klein stukje informatie, maar het geeft je niet een gedetailleerd stappenplan zodat je precies weet wat je kunt doen. Bovendien gaat het om dieper inzicht krijgen, en om de bereidheid en noodzaak om de dingen die niet meer voor je werken te veranderen. Zie het als fietsen. Dat leer je ook niet door het lezen van een artikel, maar door op de fiets te stappen.

“Bieden de videolessen wel voldoende begeleiding? Kan ik niet beter iemand persoonlijk zien?”

Online leren is heel krachtig en nuttig, omdat je het in je eigen tijd en in je eigen vertrouwde omgeving volgt. Je doet het individueel, maar ook met elkaar. Want met jou zijn er andere deelnemers, die tegen dezelfde problemen aanlopen als jij. Begeleiding hoeft bovendien niet een-op-een te zijn. Vroeger op school in de klas, kreeg je waarschijnlijk ook geen een-op-een les en heb je toch veel geleerd. Online leren biedt dus vele voordelen en kan je het zo sociaal of zo anoniem maken als je zelf wenst. Daarnaast is er een besloten Facebookgroep, waarin je mag delen wat je wilt en waar je hulp en inspiratie krijgt, in een veilige en vertrouwde omgeving. Alles is eenvoudiger als je het niet alleen hoeft te doen. De ‘Succes groeps-sessies’ helpen je om het eenvoudiger te maken en patronen te doorbreken die je soms moeilijk van jezelf kan zien.

Stel dat ik ziek ben of word, of met vakantie ga, hoe gaat dat dan?

In geval van vakantie, reist het programma gewoon met je mee! Dat is het grote voordeel van online leren; de modules zijn overal via internet beschikbaarheid. Wil je dat niet, dan ga je gewoon verder op het moment dat jij weer inlogt. In uitzonderlijke gevallen, zoals bij langdurig ziekte, waarbij het echt niet mogelijk is om verder te gaan, neem je tijdig contact met mij op. We bekijken dan samen hoe je het programma verder wilt doorlopen.

“Wat als ik niet bij een online ‘Succes groeps-sessie’ kan zijn?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je verhinderd bent. Stuur dan vooraf jouw vragen in. Je kunt dan later de opname naluisteren.

“Ik heb moeite met de investering”

* Heb je moeite met investeren in jezelf?

Heb je moeite met investeren in jezelf? Dan gaat dit programma je juist helpen! Omdat je door dit programma veel meer gaat ervaren hoeveel je écht waard bent.

* Heb je moeite met de eenmalige investering? Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor investeren in termijnen.

* Heb je moeite met de hoogte van de investering? Vraag jezelf dan af hoe belangrijk meer rust, energie en geluk in je leven is? Dit programma helpt jou om weer te genieten van je leven. Het geeft je een beter gevoel van eigenwaarde en meer positiviteit. De kwaliteit van je leven verbetert. Kies voor een blijvende verandering, een investering in jezelf. Dat ben je namelijk waard!

 “Hoelang heb ik toegang tot de lessen?”

Als ik iets heb geleerd dan is het wel dat mensen met overspannenheid of een burn-out, de tijd nodig hebben. Daarom krijg je levenslang toegang tot de lessen en de modules van het programma. Je mag er in je eigen tempo mee werken.

“En als ik toch nog twijfel, hoe krijg ik dan meer duidelijkheid?”

Voel in je lichaam– Hoe voelt het idee om je in te schrijven?

– Voelt het goed? Mooi! Schrijf je dan lekker in.

– Voelt het een beetje spannend?  Ook prima. Dat is gezonde spanning. En dat geeft aan dat je klaar bent om te groeien. Het mag best een beetje ongemakkelijk voelen. Daar zit juist jouw groeicurve.

– Ik voel weerstand – Voelt het als weerstand? Voelt het als weerstand? Iedereen heeft onbewust weerstand tegen verandering. En een beetje angst. Omdat je nog niet precies weet wat je mag verwachten. Stel je voor hoe jouw leven eruit zal zien met meer rust, meer energie en meer geluk. Als dat verlangen groter is dan je weerstand, dat weet je wat je te doen hebt.

En vraag jezelf het volgende: Als je wist dat je niet kon falen, wat zou je dan doen?

Ik weet dat je denkt, ik moet al zoveel en ook nog eens perfect. Dan kan ik zo’n programma er toch niet bij hebben?
Juist dan is dit precies wat je nodig hebt.
Want als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg: een burn-out.

Ik help je graag jouw geluk weer terug te vinden.
Om weer te leven in plaats van te overleven.

Kies ervoor om als een feniks uit je burn-out te komen.
Zodat je je beter voelt dan ooit!

Wat is het je waard om inzicht te hebben in waar je staat qua klachten en wat er nodig is om dit op te lossen? Ik help je persoonlijk om dit duidelijk te krijgen. (Van €175, nu een gereduceerd tarief, voor € 49).