De 3-delige videoserie

De videoserie voor iedereen die als een feniks uit een burn-out wil komen.

Om definitief uit je burn-out te komen zijn er 7 ontbrekende schakels die je nergens anders vindt.
In mijn 3-delige videoserie deel ik wat deze 7 schakels zijn zodat ook jij als een feniks uit je burn-out kunt komen. Vul je gegevens hiernaast in en ik stuur je de 3-delige videoserie direct toe. De video’s blijven beschikbaar.

dit veld niet invullen s.v.p.

Dit is vaak wat anderen doen:

  • Het managen van een burn-out in plaats van oplossen. Hoe zou het zijn als je precies weet wat er nodig is om écht uit je burn-out te komen?
  • Lange trajecten met elle lange gesprekken, die niet eens altijd resultaat opleveren.

Daarom heb ik de 3-delige videoserie: ‘De 7 ontbrekende schakels om uit je burn-out te komen’ gemaakt! Daarin leer ik je onder andere:

  • Waar je nu staat op de ladder van stress tot burn-out;
  • Wat de 3 mythes zijn die je burn-out in stand houden;
  • Wat je kunt doen als je gefrustreerd bent omdat je al zoveel hebt geprobeerd om uit je burn-out te komen;
  • Waarom een burn-out geen probleem is;
  • En welke 3 stappen je kunt nemen om uit je burn-out te komen.

Wat anderen zeggen:

“Vandaag video 2 bekeken. De visualisatie oefening gedaan en dat ging echt heel erg goed. Ik voelde me een stuk beter vandaag. Ik betrapte mezelf dat ik aan het mee zingen was met de liedjes op de radio. Zo fijn om stapje voor stapje me beter te voelen. Dank je wel hiervoor”
Joy
“Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je video’s en je werkboeken van de videoserie. Het heeft voor meer bewustwording van gezorgd. Ik vind dat je een hele heldere en sympathieke manier van communiceren hebt. De vragen die stelt vind ik nog lastig te beantwoorden. Die moeten nog even indalen. Top dat je dit doet”
Wendy
“Ik ben gewoon meer ontspannen. Ik vond het fijn dat Nanda weet wat het is om een burn-out te hebben. Alleen dat begrip is al zo enorm fijn! De tools om hier mee om te gaan die je krijgt van Nanda zijn concreet en waardevol. Je kunt ze gelijk toepassen.”
Barbara
“Na een traumatische ervaring leefde ik al 8 jaar in een stressstand die ik maar niet kon doorbreken. Daarvoor had ik al heel veel verschillende hulpverlening gehad. : Creatieve therapie, cognitieve gedragstherapie, slaaptherapie, EMDR, reiki, massage, fysiotherapie, praktijk ondersteuner en trauma therapie. Wat me wel had geholpen maar niet alles oploste. Waardoor ik mezelf staande probeerde te houden met alcohol en wiet. Ik vond de begeleiding van Nanda heel fijn. Iedere keer pikte ze er precies uit wat ik nodig had. Elke afspraak gaf al verlichting. Zonder de hulp van Nanda was ik er niet in een paar maanden weer bovenop gekomen”.
Femke
“Dank voor je lieve wensen en de vriendelijke aandacht die ik het afgelopen jaar van je mocht ontvangen. Steeds weer een warm bad, waar je van geniet zolang je er in ligt en waar je uiteindelijk uiterlijk en innerlijk gesterkt weer uitstapt”.
Suzanne
De goede aanpak van Nanda heeft mij weer op het goede spoor gezet.
Ik zat tegen mijn 2e Burn-out aan toen ik in contact kwam met Nanda Noorlander. Bij mijn 1e burn-out kreeg ik van zowel de huisarts als de bedrijfsarts alleen het advies om thuis te zitten en leuke dingen te doen. Dit loste echter niets op waardoor ik drie kwart jaar weer terug was bij af. Door de begeleiding van Nanda werd mij duidelijk dat ik vast zat in een levensstijl. Ik was negatief, te gejaagd, moest van alles van mezelf en was druk in mijn hoofd. Ik ging vroeg naar bed maar voelde me kapot, hierdoor kwam ik niet eens meer toe aan dingen die ik leuk vond. Door haar goede begeleiding en het perfect aanvoelen van de oorzaak van mijn stress werd mij heel erg duidelijk wat ik eraan kon doen. Door haar adviezen op te volgen voel ik me geestelijk en lichamelijk beter, ik heb veel meer rust, voel me vrolijker en heb weer plezier in de dingen die ik doe. Ik moet niets meer, denk positiever, heb de regie over mijn eigen leven en durf voor mezelf op te komen. De goede aanpak van Nanda heeft mij weer op het goede spoor gezet. Ik zal eenieder die last heeft van stress en burn-out klachten adviseren om contact op te nemen met Nanda. Bedankt Nanda, voor de goede en fijne service, en ga zo door! Mocht ik ooit nog een terugval krijgen kom ik zeker weer bij jou langs en weet dan zeker dat jij mij kunt helpen”.
Mark

Meld je nu aan

dit veld niet invullen s.v.p.