Burn-out test

Wil je weten of je een burn-out hebt?

burn-out test

Start de burn-out test -> klik op de blauwe knop met VOLGENDE.

In hoeverre zijn de volgende 21 stellingen de afgelopen 2 weken van toepassing geweest?

Vul hier jouw voornaam in
Vul hier jouw e-mailadres in
Vul hier de datum in
Vul hier jouw telefoonnummer in

Dank je wel voor het deelnemen aan deze burn-out test. Je ontvangt de uitslag via het e-mailadres dat je hebt ingevuld.(100% discreet! Alle gegevens vallen onder mijn beroepsgeheim en worden vertrouwelijk behandeld.)

Tot zo bij de uitslag!

De stress sluipt er vaak in de loop van maanden of zelfs jaren in.
En veel mensen hebben daardoor niet door in hoeverre de stress is opgelopen.
Daarnaast zijn de burn-out klachten zo divers dat het vaak lastig te herkennen is.
Deze burn-out test helpt je om vlot duidelijkheid te krijgen in je situatie.
In slechts 21 vragen, die je in een paar minuten kunt beantwoorden, weet je waar je aan toe bent.
Dus doe direct burn-out test!

Met liefdevolle groet,
Nanda Noorlander

P.S.: Je kunt de test later altijd nog een keer doen om te zien of je situatie is verbeterd, of juist verslechterd.
Want een burn-out gaat niet vanzelf over.
Maar met de juiste stappen is een burn-out zeker op te lossen.
Waardoor je in een paar maanden al veel beter voelt!
Dus doe de test, je hebt niets te verliezen…

burn-out test

succesverhalen van klanten


“Ik wilde dolgraag van mijn burn-out af. Het voelde onwerkelijk dat het in weken zou lukken. Maar nu zijn zaken opgelost waarvan ik niet door had dat ik er nog mee zat. Dingen van vroeger hebben nu een plekje gekregen. Hierdoor voel ik me opgelucht. Mijn relatie is opgebloeid, en het contact met mijn dochter is beter. Ik heb weer een positieve instelling. Ik ben vrolijker, de onrust is verdwenen. En ik pieker niet meer en heb veel meer energie. Mijn eigenwaarde is gestegen. Ik heb nu echt het gevoel dat ik er mag zijn. En dat ik grenzen heb en weet hoe ik ze kan stellen. Ik ben dichter bij mijn gevoel waardoor ik dingen beter kan bespreken. Kortom ik heb mezelf weer terug gevonden.
Nanda, ik ben je dankbaar omdat je elke keer weer snel tot de kern komt. Ik heb je begeleiding als persoonlijk en betrokken ervaren. Ik vind het bijzonder hoe diepgaand je dingen kunt oplossen. Je bent professioneel en hebt een brede kennis van zaken. Je snapt wat er speelt. Het is het zeker waard geweest! Ik ben blij dat je in een korte tijd (4 weken) zoveel hebt bereikt bij mij”.

(Klant SpoedCursusRust)

Ivar Heinrichs

“Het gaat veel beter, ik zat ziek thuis met een burn-out. En ik kan nu veel meer aan. Ik ben ondertussen in een nieuwe baan begonnen en werk 3 dagen in de week. En als ik thuis kom heb ik nog voldoende energie. Terwijl voor die tijd nergens energie voor had. Ik heb er echt heel veel aan gehad, echt heel fijn.
Er is nu meer rust in mezelf, en daardoor is er nu ook meer rust in mijn gezin. Ik kan nu veel beter met mijn emoties omgaan. Eerder kon ik echt op willekeurige momenten in tranen uitbarsten en had ik niet het gevoel dat onder controle te kunnen houden. En nu weet ik hoe ik met mijn emoties kan omgaan waardoor ik kan ontladen en alles veel makkelijker is. Mijn eigenwaarde is gestegen en is nu ruim voldoende. Ik ben meer mezelf. Ik heb ook weer de energie om meer te bewegen. Ook mijn perfectionisme kan ik meer loslaten.
Ik had eerder 10 sessies bij een psycholoog gehad, daar had ik wel wat aan maar ik miste diepgang en kennis hoe ik dingen kon veranderen. Dit verdiepingsprogramma is veel praktischer. Bij de psycholoog werd er 1x per week veel gezegd, maar met dit programma ben je doorlopend bezig door de opdrachten, waardoor ik meer de diepte in ging en het veel vollediger is. Dus ik heb er super veel aan gehad!”.

(Klant: ‘Als een feniks uit je burn-out’’- groep programma)

Agnes Hoogedoorn te Zeist

Ik wilde altijd heel flink zijn en vond het moeilijk om kwetsbaar te zijn. En had last van uitstelgedrag. Ik vind het verassend dat Nanda altijd aanbied wat aansluit. En het geduld heeft om mij de stappen op mijn eigen moment te laten doen.
Mijn onzekerheden zijn aangepakt, dus het is de investering meer dan waard. Het resultaat vind ik fantastisch en geef het een 9. De hoeveelheid technieken die Nanda kan inzetten is echt verbazingwekkend. Waardoor er veel meer verbetert is dan ik van te voren had kunnen bedenken. Ik adviseer iedereen om niet te lang te wachten met hulp zoeken omdat ik nu weet welk resultaat het je geeft. De psycholoog waar ik eerder kwam stelde wel de goed vragen maar miste de technieken om de dingen echt op te lossen”.

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket)

Yvonne