Eerste hulp bij stress

In 10 minuten minder stress en meer rust?
Met Eerste Hulp Bij Stress lukt het jou wel!

Wil jij graag meer rust en meer energie in je leven? Meer luchtigheid en meer genieten? Zodat je weer geniet van je partner, je kinderen, je vrienden. En naar buiten gaat en lekker gaat wandelen en bewegen. Of gewoon met een boek op de bank. Die leuke hobby weer oppakt. Meer plezier krijgt in het sporten. Of even helemaal niks doen…. Zonder opgejaagd gevoel. En zonder van alles ‘moeten’. Maar ook zonder oordeel, onrust of schuldgevoel… Dan kun je eerste hulp bij stress gebruiken!

Zou jij dat willen?

 • In slechts een paar minuten per dag.
 • Op een makkelijke manier.
 • Die ook nog eens snel en beter werkt dan welke methode ook.

Herken jij jezelf hierin?

 • Ik voel me moe, futloos en ik vergeet steeds vaker dingen;
 • Ik voel me onrustig, opgejaagd en ik pieker veel;
 • Ik heb moeite om me te concentreren en ik ben sneller geïrriteerd;
 • Ik ‘moet’ van alles van mezelf, maar tegelijk komt er niets af.

Is het niet zo dat jij je al tijden minder fit voelt en je gezondheid hieronder lijdt? Je niet goed slaapt omdat je alsmaar piekert. Hoe graag wil je dit oplossen? Hoeveel heb je al geprobeerd? Hoe moedeloos voel jij je?

Eerste hulp bij stress - Nanda Noorlander

Ik ben Nanda Noorlander, burn-out expert

Burn-out is mij niet vreemd. Ik was 22. Mijn leven was hectisch en ik had last van overmatig veel stress. Ik draafde maar door, nam nooit pauze en ik ‘moest’ van alles van mezelf. Ook sliep ik slecht en ik raakte oververmoeid. Ondanks dat ik wist dat ik niet goed bezig was, dacht ik: “Ja maar dit moet ik echt nog even afmaken…” En zo bleef ik maar bikkelen, maar dat werkte niet. Dus op een dag kon ik niets meer.

Ik was moe en op. Tegelijk wilde ik gewoon doorgaan, maar het ging niet. Alles wat ik probeerde, begeleiding van een psycholoog, het hielp gewoon niet. Mijn bedrijfsarts erkende mijn burn-out wel, maar daar was ik niet mee geholpen. Uiteindelijk was ik het zo zat en ben ik zelf op zoek gegaan. Ik heb honderden boeken gelezen, studies gedaan en daaruit mijn eigen methode ontwikkelt: Eerste Hulp Bij Stress

Een methode die wél werkt. Die kort, snel en effectief is. Waardoor je in slechts een paar minuten al meer rust ervaart. Ik wil zoveel mogelijk mensen van hun burn-out klachten helpen. Wat geen maandenlang traject hoeft te zijn. Ik ben daar het bewijs van. En mijn klanten ook. Mijn leven is weer vol energie. Ik ben gelukkig, blij en ik geniet van het leven. Dat gun ik jou ook.

“Ik voel me minder gejaagd. Ik heb nu meer rustmomenten. Ik geniet meer van mijn leven”

Eerste Hulp Bij Stress biedt die unieke ondersteuning en helpt jou direct aan meer rust, energie en ontspanning. Met slechts tien minuten per dag ga jij je snel beter, fitter en energieker voelen. Je concentratie verbetert, je gaat beter slapen, waardoor ook je lichaam meer ontspant.

Directe ontspanning

Eerste Hulp Bij Stress is een audio-pakket waar je naar luistert op de momenten dat jij het nodig hebt. Het audio-pakket bestaat uit verschillende ontspanningsoefeningen die direct zorgen voor resultaat.

De oefeningen zijn door mij persoonlijk ingesproken en helpen jou aan meer rust en ontspanning.

Je kiest jouw favoriete audiobestanden waar en wanneer jij dat wilt:

 • Begin de dag met een uitgerust gevoel;
 • Ontspan beter voor het slapen gaan;
 • Luister naar je audio voor je een belangrijke afspraak ingaat.

Of gewoon op een moment dat je er behoefte aan hebt. De audio-bestanden variëren van 5 minuten tot 2,5 uur in totaal.

Eerste hulp bij stress pakket

Dag onrust.
Het leven is weer leuk!

Eerste Hulp Bij Stress helpt jou om spanning en stress los te laten. Je (her)pakt de rust in jezelf. Tot jezelf komen wordt steeds makkelijker En dat ervaar je in je dagelijkse leven.

Meer plezier in je leven. Het is je gegund. Hoe graag wil jij van de onrust en druk in je hoofd af?

 • Geen gepieker meer;
 • Geen concentratieproblemen meer voor jou;
 • Geen duizenden gedachten die door je hoofd vliegen.
Eerste hulp bij stress - Nanda Noorlander

Gun jezelf Eerste Hulp Bij Stress

Eerste Hulp Bij Stress is een audio-pakket waar je naar luistert op de momenten dat jij het nodig hebt. Het audio-pakket bestaat uit verschillende ontspanningsoefeningen die direct zorgen voor resultaat.

Eerste Hulp Bij Stress bestaat uit:

 • 13 verschillende audio-bestanden;
 • In totaal meer dan 2,5 uur aan rustgevende momenten;
 • Met 1 click betaald via Ideal;
 • Je hoeft niet te wachten, online download van het pakket;
 • Direct genieten van jouw Eerste Hulp Bij Stress;
 • Duidelijke instructie in pdf-formaat;
 • Binnen 10 minuten meer rust.

Eerste Hulp Bij Stress is niet zomaar een audio-pakket. Het werkt, ook voor jou. In slechts 10 minuten. Zelfs als je ‘alles al hebt geprobeerd’. Geef jezelf dit prachtige cadeau en gun jezelf meer rust en ontspanning. Krijg meer energie zodat je geniet van de grote en kleine dingen in het leven. Het leven is mooier als je de rust en ruimte voelt om ervan te genieten.

Je ontvangt de volgende bonussen:

Naast het programma geef ik je graag nog iets extra’s.  Als je je nu aanmeldt, ontvang de volgende bonussen, voor dat extra portie geluk.

BONUS #1: Optimale Start

Een extra start-oefening in zowel Pdf-formaat als audio, waarmee je optimaal van Eerste Hulp Bij Stress profiteert.

BONUS #2: “Booster – afsluiter

Deze BOOSTER helpt jou om de audio’s extra effectief in te zetten. Het vergroot jouw resultaat. En succes.

BONUS #3: 10 Quotes voor dagelijkse inspiratie

10 prachtige inspiraties op A4 formaat. Hang ze op jouw favoriete plek in huis en creëer een fijn moment voor jezelf. Herinnert je eraan dat je aan het veranderen bent. De kracht van inspiratie.

BONUS #4: E-boek: ‘Waarom je nu nog niet uit je burn-out bent’ t.w.v. € 27,-

Heb je al van alles geprobeerd om van je overspannenheid of burn-out af te komen? Maar heb je nog niet het gewenste resultaat? In het E-boek ‘Waarom je nu nog niet uit je burn-out bent’ vertel ik je hoe dit komt en hoe je dit jou nu wél lukt.

Wat anderen zeggen:

Ik had last van verschillende stressklachten zoals; onrust in mijn hoofd, vermoeidheid, kon me slecht concentreren, had een opgejaagd gevoel, geen tijd voor rustmomenten, een slechte balans tussen inspanning en ontspanning, ik was al moe bij het opstaan, ik reageerde geïrriteerd op anderen, ging steeds negatiever denken en kon niet meer genieten. Via een zoekopdracht kwam ik bij Nanda terecht, de informatie op de website was zo goed dat ik besloot om het ‘Eerste Hulp Bij Stress’-pakket aan te schaffen.


Sindsdien gebruik ik het 1x per week. Mijn resultaat is: Ik heb meer rust, ik heb meer energie, ik kan me betere concentreren, ik voel me minder gejaagd, ik heb nu meer rustmomenten dan voorheen, ik kan me beter ontspannen, ik heb nu een betere balans tussen inspanning en ontspanning, ik kom beter in slaap, ik ben minder negatief, ik ben minder snel geïrriteerd en ik geniet meer van mijn leven.
 Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Het is de investering zeker waard! Als ik het een cijfer zou moeten geven, dan geef ik het een 9
Mark van den Hoek
Ik had last van een opgejaagd gevoel en ging steeds negatiever denken. Via een zoekopdracht kwam ik het ‘Eerste Hulp Bij Stress’- pakket tegen. Ik vond de informatie op de website zo volledig dat ik besloot om het te kopen.

Ik gebruik het nu 2 tot 3 keer per week. En ik ben nu minder negatief, ik neem meer rustmomenten dan voorheen, en ik voel me minder gejaagd. Samenvattend kan ik je zeggen dat het ‘Eerste Hulp Bij Stress’- pakket me enorm heeft geholpen om door de dag heen stilte momentjes in te bouwen, en dat was er de laatste stressvolle periode bij ingeschoten. Nu heb ik die gewoonte weer opgepakt en dat geeft veel rust in mijn tent. Prachtige visualisaties en meditaties!
Eva Brouwer
Ik vind dit de ideale manier om tot rust te komen. Ik luister soms overdag maar in ieder geval ook elke avond in bed om in slaap te komen. Een prettige stem om bij in slaap te vallen. Zelfs mijn man doet mee. Ik val hierdoor makkelijker is slaap. Overdag voel ik me fitter. Ik merk dat de grauwe sluier er steeds meer vanaf gaat en ik me steeds beter voel!
Liever zonder naam, mijn werkgever hoeft dit niet te weten

Eerste Hulp Bij Stress is niet geschikt voor:

 • mensen die niet bereid zijn tijd vrij te maken voor het ‘Eerste hulp bij stress’;
 • mensen die denken dat ze geen ontspanning nodig hebben;
 • mensen die de onrust in hun hoofd en leven niet los willen laten;
 • mensen die het zichzelf niet waard vinden om in hun gezondheid te investeren;
 • mensen die geen mp3-bestanden kunnen afluisteren.

Ik weet hoe waardevol ‘Eerste Hulp Bij Stress’ is, dus ik zou er makkelijk € 197 voor kunnen vragen. Maar ik vind het belangrijk dat het voor iedereen toegankelijk is. Dus hoef je slechts €97 te investeren.