Burn out dienst

aanbod

Hier lees je meer over de verschillende manieren waarop ik je uit je burn-out kan helpen zodat je meer rust hebt:

7 stappen om als een feniks uit je burn-out te komen

“Je moet gewoon meer rust nemen, gewoon doen, blijf anders een tijdje thuis….”
“Je moet je niet zo aanstellen, echt overdreven hoor, wat een drama. Je moet je niet zo aanstellen. Is het echt allemaal zo erg? Gewoon even je schouders er onder en weer door!…”
“Hier heb je een paar tips heb je dat al eens geprobeerd?”

Heb jij dit advies wel eens gekregen van mensen uit je omgeving?

Weet je….

Al die acties, zonder goed onderbouwd stappenplan, is leuk als bezigheidstherapie…

Het voelt goed, want je hebt het idee dat je bezig bent om je burn-out op te lossen en van je klachten af te komen……

En misschien voel je je soms even wat beter en zie je het weer een beetje zitten…. boem super! Dat voelt lekker…. (door de dopamine boost)

Maar heeft het geholpen? Heb je daadwerkelijk iets opgelost?

Begrijp me niet verkeerd ik ben absoluut voor een juiste mindset, goed voor jezelf zorgen, op tijd rust nemen, visualiseren, actie ondernemen en je focussen op wat er wel kan…

Maar even serieus!

Om echt uit je burn-out te komen is er meer nodig dan op vakantie gaan of een paar weken thuis zitten! Zodat je leert wat er wel echt nodig is en je daar de rest van je leven profijt van hebt.

Om echt uit je burn-out te komen heb je de kennis en inzichten nodig hoe het zo ver heeft kunnen komen. Zodat je precies weet wat je wel en niet moet doen om nooit meer een burn-out te krijgen.

Om echt uit je burn-out te komen heb je een goed stappenplan nodig!

Weet je wel, die dingen die je op een eenvoudige manier de weg wijzen, zonder zelf het wiel te hoeven uitvinden ….

Dit en nog veel meer zaken zijn ESSENTIEEL als jij als een feniks uit je burn-out wil komen. Zodat je van overleven naar leven gaat en jij je beter voelt dan ooit.

En helaas…

Alleen maar wat rust nemen is geen stappenplan
Zomaar wat tips uitvoeren is geen stappenplan….

Je emoties onderdrukken is geen stappenplan….

Jezelf isoleren en terugtrekken uit sociale situaties geen stappenplan….
Stoppen met werken of minder gaan werken geen stappenplan….
Net doen alsof er niets aan de hand is en een tandje erbij zetten is geen stappenplan….
Voor elke klacht een pilletje is geen stappenplan….

Het is bezigheidstherapie….

Ja, je leest het goed. Helaas….

Als jij snel en definitief uit je burn-out wil. En wil zorgen dat je weer de oude wordt, of beter gezegd je beter voelt dan ooit, dan heb je daar een gedegen stappenplan voor nodig.

Geen lapmiddelen….

Geen symptomen bestrijding…

Geen korte-termijn-strategie…

Maar 100% commitment naar je eigen toekomst.

En er zijn 7 gedegen stappen nodig om definitief en als een feniks uit je burn-out te komen:

>>> Stap 1: Zoom uit op je leven en je ga met een frisse blik een nieuwe koers uitzetten naar een leven met meer rust;

>>> Stap 2: Leer om minder bezig te zijn met wat geweest is, en wat nog komt en wat mogelijk kan gebeuren. Zodat je meer vanuit flow leeft.

>>> Stap 3: Leer wat emoties zijn. Hoe ze ontstaan. Wat hun functie is en hoe je ze in balans krijgt. En hoe je ze voor je kunt laten werken in plaats van tegen je;

>>> Stap 4: Ontdek wat jou nu nog belemmert, en hoe je dat opruimt. Waardoor je oude patronen niet meer nodig hebt. En jouw weg open ligt voor nieuwe mogelijkheden. Dat geeft ruimte en voelt bevrijdend.

>>> Stap 5: Je leert je kwaliteiten kennen waardoor je positiever over jezelf wordt. Je hebt meer energie, je voelt je krachtiger en hebt meer zelfvertrouwen.

>>> Stap 6: Je ontdekt hoe je direct meer innerlijke rust en vrijheid ervaart, waardoor je meer gaat genieten.

>>> Stap 7: Je kwaliteit van leven verbetert omdat je de koers die je hebt uitgezet leeft. Hierdoor voel je je eindelijk weer gelukkig!

Deze 7 stappen uit mijn “Als een feniks uit je burn-out programma’ zijn alles wat je nodig hebt om definitief uit je burn-out te komen.

En ja dit zijn hele simpele stappen, maarrrrrrr……. het is niet voor iedereen. Het vergt vertrouwen in jezelf om daar te komen.

Daarom is dit programma niet voor iedereen. Het is alleen voor mensen die:

– het niet meer alleen willen doen;
– vastberaden zijn dat ze klaar zijn met hun burn-out;
– nu voor zichzelf willen kiezen;
– bereid zijn om all-in te gaan;
– willen groeien;
– accepteren dat je niet alles kunt weten;
– verantwoordelijkheid willen nemen;
– geen jaren willen wachten om uit hun burn-out te zijn;
– eindelijk hun potentieel willen ontdekken

In ‘Als een feniks uit je burn-out’ we in 6 maanden samen aan de slag met hele concrete uitvoerbare stappen en oefeningen zodat je alle stappen onder de knie krijgt!

Ik begeleid je via Succes groep sessies en in de besloten facebookgroep, zodat je weet dat je er niet alleen voor staat. Ik ben er voor je als je het even helemaal niet meer ziet zitten en ik ben er ook om je een liefdevolle schop onder je kont te geven als het nodig is.

En bovenal ben ik er om successen met je te vieren!

Wil je weer leven in plaats van overleven?

Klik op de button hieronder en vraag een vrijblijvend gesprek om te bespreken wat er in jouw geval nodig is om je burn-out of restklachten vlot en definitief op te lossen.

Binnen 16 weken UIT JE BURN-OUT 

Sommige mensen vinden het prettiger echt door mij bij de hand genomen te worden en 1-op-1 geholpen te worden om de transformatie die nodig is om de patronen te doorbreken te maken.

Zodat ze gedragsmatig niet langer van alles hoeven te doen om dingen onder controle te houden. Omdat dat dat alleen maar meer spanningen met zich mee brengt.

Alle kennis die ik de afgelopen 30 jaar heb opgedaan kan ik toepassen. Zodat ze gericht geholpen worden met die specifieke dingen die bij hun speelde. Waardoor mensen zich soms in één sessie al enorm verlicht voelen. En ze het gevoel hebben dat ze er niet alleen voor staan. Ze geven aan dat het een verademing is dat ze kunnen stoppen met die dingen die ze al zo lang deden en hun geen resultaat gaf. Ze zijn soms verdrietig als ze ontdekken dat ze zichzelf onbewust jaren tegen werken. Maar ook opgelucht dat dat nu afgelopen is.

Dus tijdens dit 16 weken traject help ik je persoonlijk om weer tot rust te komen en de kernproblematiek te transformeren zodat je stap-voor stap van overleven naar leven gaat zodat je je steeds beter en beter voelt.

Ben je klaar met je burn-out?

Klik op de knop hieronder en vraag een vrijblijvend gesprek aan om te bespreken wat in er in jouw geval nodig is om je burn-out met bij behoren klachten voorgoed achter je te laten.

3-delige videoserie en ‘BURN-OUT’-tips

Bestel de gratis 3-delige videoserie ‘De 7 ontbrekende schakels om uit je burn-out te komen’. Dan zet je vandaag al je eerste stap naar een ontspannen leven. Iedere stap is er eentje!

Bij de videoserie krijg je ook gratis wekelijkse tips en inspiratie voor meer rust in je hoofd, meer energie en meer genieten bij een burn-out.

Klik op de button hieronder om de 3-delige videoserie ‘De 7 ontbrekende schakels om uit je burn-out te komen’ te ontvangen.

Vrijblijvend advies gesprek

Twijfel je of je een burn-out hebt. Of weet je niet zo goed wat je nodig hebt?
Vraag dan hieronder een vrijblijvend gesprek aan.