In 4 weken in een schitterende locatie uit je burn-out?

Vraag hier het gratis VIP gesprek aan!

Je wilt het beste voor jezelf. Ik geef je helemaal gelijk, je bent het waard!
Je wilt niet alleen een online programma. Maar ook live 1-op-1 begeleiding zodat je vlot uit je burn-out bent.

Deze optie is voor jou als je persoonlijk door mij begeleid wilt worden op Gran Canaria zodat alles nog eenvoudiger is. Je wilt snel en op maat uit je burn-out.

Met een selectief aantal mensen werk ik ook met behulp van mijn meest complete trajecten. Waarin ik je in 4 weken uit je burn-out help met veel 1-op-1 persoonlijke LIVE afspraken en doorbraaksessies op maat. En daarnaast heerlijk tot rust komen op een heerlijk Canarisch eiland.

Jij hebt de sleutel in handen

 

 

Als je zoiets heb van ik wil VIP, vul dan hieronder jouw gegevens in, want dan gaan we sowieso eerst in gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik echt kan inschatten of dat geschikt is voor jou.

  Wat is jouw naam: (verplicht)

  Wanneer heb je vooral last van jouw burn-out: (verplicht)

  Hoe belangrijk is het voor je om van je overspannenheid of burn-out af te komen, op een schaal van 1 tot 10?

  Heb je al begeleiding, of begeleiding gehad, gericht op het oplossen van jouw burn-out? janee

  Zo ja, wat voor soort hulp? (indien 'nee' vul "niet van toepassing" in)

  Wat zou het voor je betekenen als je de kennis, technieken en inzichten krijgt die er voor zorgen dat je uit je burn-out komt. Hoe ziet jouw leven er dan uit? (verplicht)

  Waarin belemmert de overspannenheid of burn-out je nu? (verplicht)

  Wat is jouw grootste obstakel, waardoor je dit nog niet hebt opgelost? (verplicht)

  Stel dat je met mij zou werken om jouw leven een definitieve positieve wending te geven. Welke 5 grote veranderingen zouden er dan in je leven moeten plaatsvinden om een half jaar later op een succesvolle samenwerking terug te kunnen kijken?

  Is het zo belangrijk voor je om dit op te lossen dat je er tijd, energie en geld voor over hebt om het opgelost te krijgen? (Wetende dat ik je help om meer energie te krijgen.) janee

  Wat is jouw gezondheid je waard? € 1297€ 1297 - 1997€ 1997 - € 2979

  Zijn er nog dingen die belangrijk zijn om te weten of vragen die je tijdens het gesprek graag beantwoord zou willen hebben?

  Wat is jouw e-mailadres? (verplicht)

  Wat is jouw telefoonnummer (indien buiten Nederland met landnummer): (verplicht)

  Wil je het gesprek via: ZOOM zodat we elkaar ook kunnen zien (Je ontvangt vooraf een link)of als je te veel overprikkeld raakt van een beeldscherm per TELEFOON

  Alles ingevuld? Klik hieronder op verzenden.


  Powered by Data443

   

   

   


  "Ik heb weer een positieve instelling. Ik ben vrolijker, de onrust is verdwenen. Ik pieker niet meer en heb veel meer energie".


   

  “Op een gegeven moment viel het kwartje bij mij en toen viel er ook een last van mijn schouders. Iedereen zou dit moeten leren”.

  "Ik had al drie keer een burn-out gehad en diverse hulpverleners gehad. Ik merkte direct na de eerste keer al dat ik me beter voelde. Andere mensen zeggen tegen me dat ik er meer ontspannen uit zie en ben. Nanda is de eerste persoon die me op een prettige manier zo snel heeft geholpen. En dat is heel bijzonder, want ik heb al heel veel hulp gehad".

  “Ik had altijd gevochten om mijn emoties weg te drukken, hierdoor bouwde ik onbewust spanning op. Ik heb nu geleerd hoe ik dit weer vlot kon veranderen”.

  "Nanda wist telkens met 1 woord of korte zin precies de kern te raken. Ze is een mooi mens en heel betrokken. Ze kan goed luisteren en heeft veel ervaring. Echt heel waardevol wat ze doet."

  “Ik kon nauwelijks werken omdat alles me snel te veel was. Ik was al onder behandeling geweest bij een psycholoog, maar boekte daar geen vooruitgang. Bij Nanda heb ik zeer korte tijd een doorbraak gehad. Het heeft me zowel inzicht als handvatten geboden waar ik echt iets mee kon”.

  "Is het je teveel en kun je het zelf niet meer oplossen? Neem contact op met Nanda en ga met haar aan het werk. She is your saviour…"

  Wil jij dit ook kunnen zeggen over 4 weken? Vul dan nu hierboven het formulier in en dan neem ik contact op voor een vrijblijvend VIP-gesprek.


  “Het was de investering waard, want je bent verder van huis als je je niet laat helpen en dan gaat het je nog meer kosten als je in de WW komt.


   

  Copyright 2019 - N-balans - Alle rechten voorbehouden