In 3 maanden uit je burn-out?

Vraag hier het gratis VIP gesprek aan!

Je wilt het beste voor jezelf. Ik geef je helemaal gelijk, je bent het waard!
Je wilt niet alleen een online programma. Maar ook live 1-op-1 begeleiding.

Deze optie is voor jou als je persoonlijk door mij begeleid wilt worden zodat alles nog eenvoudiger is. Je wilt snel en op maat uit je burn-out.

Met een selectief aantal mensen werk ik ook met behulp van mijn meest complete trajecten. Waarin ik je in 3 maanden uit je burn-out help met veel 1-op-1 persoonlijke doorbraaksessies op maat.

Jij hebt de sleutel in handen

Als je zoiets heb van ik wil VIP, vul dan hieronder jouw gegevens in, want dan gaan we sowieso eerst in gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik echt kan inschatten of dat geschikt is voor jou.

  Wat is jouw naam: (verplicht)

  Wanneer heb je vooral last van jouw burn-out: (verplicht)

  Hoe belangrijk is het voor je om van je overspannenheid of burn-out af te komen, op een schaal van 1 tot 10?

  Heb je al begeleiding, of begeleiding gehad, gericht op het oplossen van jouw burn-out? janee

  Zo ja, wat voor soort hulp? (indien 'nee' vul "niet van toepassing" in)

  Wat zou het voor je betekenen als je de kennis, technieken en inzichten krijgt die er voor zorgen dat je uit je burn-out komt. Hoe ziet jouw leven er dan uit? (verplicht)

  Waarin belemmert de overspannenheid of burn-out je nu? (verplicht)

  Wat is jouw grootste obstakel, waardoor je dit nog niet hebt opgelost? (verplicht)

  Stel dat je met mij zou werken om jouw leven een definitieve positieve wending te geven. Welke 5 grote veranderingen zouden er dan in je leven moeten plaatsvinden om een half jaar later op een succesvolle samenwerking terug te kunnen kijken?

  Is het zo belangrijk voor je om dit op te lossen dat je er tijd, energie en geld voor over hebt om het opgelost te krijgen? (Wetende dat ik je help om meer energie te krijgen.) janee

  Wat is jouw gezondheid je waard? € 1297€ 1297 - 1997€ 1997 - € 2979

  Zijn er nog dingen die belangrijk zijn om te weten of vragen die je tijdens het gesprek graag beantwoord zou willen hebben?

  Wat is jouw e-mailadres? (verplicht)

  Wat is jouw telefoonnummer (indien buiten Nederland met landnummer): (verplicht)

  Wil je het gesprek via: ZOOM zodat we elkaar ook kunnen zien (Je ontvangt vooraf een link)of als je te veel overprikkeld raakt van een beeldscherm per TELEFOON

  Alles ingevuld? Klik hieronder op verzenden.


  Powered by Data443

  Met liefdevolle groet,

  Nanda Noorlander
  N-balans

  “De inzichten die ik kreeg, kwam ik een half jaar later nog tegen."

  “De gesprekken met de psycholoog waren een start en Nanda heeft daar een waardevolle opvolging aan gegeven. Ik geef het resultaat een 9.”

  “1 sessie bij jou leverde me al meer op dan 4 sessie bij een psycholoog!”

  “Nanda gaf alle rust en ook vertrouwen, oordeelde en veroordeelde niet, dat had ik nodig...”

  Achteraf gezien is het me alles waard geweest om dit opgelost te krijgen. Hoe goed ik me voel is niet in geld uit te drukken. Ik had er wel meer dan € 10.000 voor over gehad. Als je dit leest en twijfelt zeg ik tegen jou: “Het is het dubbel en dwars waard”.

  “Ik het resultaat behaald wat ik ook voor ogen had!  Ik ben Nanda dankbaar voor het steunen en soms de spiegel voorhouden."

  “Ook bij een tegenslag merk ik dat ik het makkelijker los kan laten en er minder in blijf hangen. Kortom, het gaat dus goed! Nanda bedankt nogmaals voor alles!”

  “Het voelt heerlijk rustig in mijn hoofd. En alle doelen die ik mezelf had gewenst heb ik bereikt!"”

  Wil jij dit ook kunnen zeggen over 3 maanden? Vul dan nu hierboven het formulier in en dan neem ik contact op voor een vrijblijvend VIP-gesprek.

  “Het was de investering waard, want je bent verder van huis als je je niet laat helpen en dan gaat het je nog meer kosten als je in de WW komt.

  Copyright 2019 - N-balans - Alle rechten voorbehouden