De 7 ontbrekende schakels om uit je burn-out te komen.De videoserie voor iedereen die als een feniks uit een burn-out wil komen.


  • Er wordt veel onzin geschreven over wat er nodig is om uit je burn-out te komen. Hoe zou het zijn als je precies wat wat er nodig is om uit je burn-out te komen?
  • Zonde toch om lang met je burn-out te blijven zitten terwijl het snel en definitief opgelost kan worden?

Daarom heb ik de 3-delige videoserie: 'De 7 ontbrekende schakels om uit je burn-out te komen' gemaakt! Daarin leer ik je:

  • Waar je nu staat op de ladder van stress tot burn-out;
  • Wat de 3 mythes zijn die je burn-out in stand houden;
  • Wat je kunt doen als je gefrustreerd bent omdat je al zoveel hebt geprobeerd om uit je burn-out te komen;
  • Waarom een burn-out geen probleem is;
  • En welke 3 stappen je kunt nemen om uit je burn-out te komen.

LET OP - Wil je je inschrijving binnen 4 uur bevestigen via de e-mail die je ontvangt? Anders is de link helaas verlopen.

Jouw gegevens zijn 100% veilig.

Om definitief uit je burn-out te komen zijn er 7 ontbrekende schakels die je nergens anders vindt. In mijn 3-delige videoserie deel ik wat deze 7 schakels zijn zodat ook jij als een feniks uit je burn-out kunt komen. Vul nu je gegevens in en ik stuur je gratis de 3-delige videoserie toe.

Wendy:

"Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je video's en je werkboeken van de gratis videoserie. Het heeft voor meer bewustwording van gezorgd. Ik vind dat je een hele heldere en sympathieke manier van communiceren hebt. De vragen die stelt vind ik nog lastig te beantwoorden. Die moeten nog even indalen.
Top dat je dit doet".

Suzanne Visschedijk:

"Dank voor je lieve wensen en de vriendelijke aandacht die ik het afgelopen jaar van je mocht ontvangen. Steeds weer een warm bad, waar je van geniet zolang je er in ligt en waar je uiteindelijk uiterlijk en innerlijk gesterkt weer uitstapt".

Mark van den Hoek:

"De goede aanpak van Nanda heeft mij weer op het goede spoor gezet –  “Ik zat tegen mijn 2e Burn-out aan toen ik in contact kwam met Nanda Noorlander. Bij mijn 1e burn-out kreeg ik van zowel de huisarts als de bedrijfsarts alleen het advies om thuis te zitten en leuke dingen te doen. Dit loste echter niets op waardoor ik drie kwart jaar weer terug was bij af. Door de begeleiding van Nanda werd mij duidelijk dat ik vast zat in een levensstijl. Ik was negatief, te gejaagd, moest van alles van mezelf en was druk in mijn hoofd. Ik ging vroeg naar bed maar voelde me kapot, hierdoor kwam ik niet eens meer toe aan dingen die ik leuk vond.

Door haar goede begeleiding en het perfect aanvoelen van de oorzaak van mijn stress werd mij heel erg duidelijk wat ik eraan kon doen. Door haar adviezen op te volgen voel ik me geestelijk en lichamelijk beter, ik heb veel meer rust, voel me vrolijker en heb weer plezier in de dingen die ik doe. Ik moet niets meer, denk positiever, heb de regie over mijn eigen leven en durf voor mezelf op te komen.

De goede aanpak van Nanda heeft mij weer op het goede spoor gezet. Ik zal eenieder die last heeft van stress en burn-out klachten adviseren om contact op te nemen met Nanda. Bedankt Nanda, voor de goede en fijne service, en ga zo door! Mocht ik ooit nog een terugval krijgen kom ik zeker weer bij jou langs en weet dan zeker dat jij mij kunt helpen”.

Sonja Huisman

"Wat een helder artikel over hoe je mensen helpt meer rust in hun leven te krijgen. Geweldig... Je hebt een imposante cv neergezet in de loop der jaren. De passie om mensen te helpen, spat er van af... Dat wilde ik je even zeggen."

Sacha de Boer

“Dag Nanda, Dank je wel voor de nuttige informatie die ik al een tijdje van jou ontvang. Ik ben blij met jouw praktische tips en kan er echt iets mee in mijn dagelijkse (drukke) leven.

Schrijf je hier in voor de 3-delige videoserie.

LET OP - Wil je je inschrijving binnen 4 uur bevestigen via de e-mail die je ontvangt? Anders is de link helaas verlopen.

Jouw gegevens zijn 100% veilig.

Ik begeleid opgebrande mensen om weer te leven in plaats van te overleven. Door mijn N-Balans Methode ervaren ze snel en definitief meer rust en energie, waardoor ze zich beter voelen dan ooit.

Nanda Noorlander | Nanda@N-balans.nl