De beste oplossing voor angst om nooit meer uit je burn-out te komen is kennis.

De meeste mensen met een burn-out zorgen niet goed voor zichzelf. 
Ze zijn bang wanneer ze echt goed voor zichzelf gaan zorgen, ze anderen te kort doen.

Eigenlijk zetten ze zichzelf daardoor altijd helemaal onderaan op hun lijst.

Wat denk je dat dit doet met je geest, 
met je lichaam
met jouw emoties
en met je klachten???

Het gezegde is immers, als je goed voor jezelf zorgt kan je ook goed voor een ander zorgen…

Dus wat er hier fout ???

In mijn ogen simpelweg omdat we niet goed weten HOE we goed voor onszelf kunnen zorgen…

En dus ook niet hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, zonder een ander te kort te doen.
Dat wordt ons niet geleerd…

Hoe kun je dan goed wel voor jezelf zorgen?

1 – Allereerst moet je leren hoe je het contact met jouw system weer kunt herstellen, zodat jouw systeem kan aangeven wat wel en niet goed voor je is. Meestal kun je dat nog wel een beetje ervaren in de vorm van jouw verlangens.

2 – Om dat te bereiken is KENNIS nodig om te weten hoe je dat kunt doen. Zodat je niet langer bezig bent met dingen uit het verleden of angsten voor de toekomst maar dat je NU stappen zet om die verlangens waar te maken.

3 – Op het moment dat je weer in contact komt met je systeem ga je ook weer emoties ervaren. De meeste mensen met een burn-out zijn er een ster in hun emoties weg te stoppen. Maar dan gaan ze alleen maar onderhuids etteren. Dus is het belangrijk om te leren hoe je die emoties in balans kunt brengen, zodat ze voor je werken in plaats van tegen je.

4 – Vervolgens is het belangrijk om alles wat je nu nog belemmerd om goed voor jezelf te zorgen op te ruimen. Dus moet je leren hoe je alle oude gewoontes en patronen die niet meer voor je werken leren ontdekken en en vervolgens hoe je ze kunt los laten.

5 – Dan is het belangrijk om te leren hoe je jouw waarde weer kunt ervaren. En jij jouw kwaliteiten weer ontdekt zodat je weet dat je net zo veel waard bent als ieder ander en jij jezelf dus langer ondergeschikt hoeft op te stellen.

6 – Vervolgens heb je de KENNIS nodig om weer te leren ontspannen. En rust in te zetten op een manier die snel en effectief is. Zodat je meer rust, vrijheid en geluk ervaart

7 – En de kennis om je mindset zo te houden dat je geen terugval krijgt, en je blijvend uit je burn-out bent en je beter voelt dan ooit.

Kortom het is dus belangrijk dat je de juiste praktisch toepasbare kennis krijgt om goed voor jezelf te zorgen.

Door deze onderdelen te leren en ze vervolgens direct toe te passen in je leven, zal je leven verbeteren, waar je nu ook staat. Hoe je je nu ook voelt, en moeilijk het nu misschien ook is om te geloven dat het ooit nog oever gaat. Niet voor niets zijn dit DE onderdelen van de N-balans methode. En dus zijn dit de onderdelen waar ik je middels het ‘Als een feniks uit je burn-out’-programma, in 6 maanden begeleid naar een leuk leven in plaats van overleven. Zodat je klachten zijn verdwenen en jij je weer energiek voelt.

Ik weet hoe het is om een burn-out te hebben. Achtentwintig jaar geleden zat ik er ook midden in. En stap voor stap ontdekte ik de sleutels om het op te lossen. En die sleutels heb ik als handvaten weer gedeeld met mijn klanten. Waardoor ook zij die kennis konden gebruiken om acties te ondernemen die hun ook resultaat gaf.

Meer zelfvertrouwen, weer kunnen genieten, sociale contacten weer op kunnen pakken, hobby’s weer op kunnen pakken…. Maar vooral ook, eindelijk rust in je hoofd!

Wil je weer voluit leven in plaats van overleven? En definitief uit je burn-out? 
Vraag hier een vrijblijvende inzicht sessie aan om te bespreken wat jouw situatie is en wat er in jouw geval nodig is om definitief te herstellen.