Deze gedachten belemmeren het herstellen van je burn-out:

“Het zal vooral uit mezelf moeten komen”.

“Ik heb heel veel inzichten gekregen, maar nu moet ik mijzelf nog veranderen”.

“Ik probeer het zelf op te lossen met yoga en hardlopen. Dit werkt maar tijdelijk”.

Bij een burn-out zijn er veel dingen die je anders wilt.
Je wilt natuurlijk van je klachten af.
En weer helemaal herstellen van je burn-out.

Vooral omdat je weer jezelf wilt zijn, vrolijkt wilt zijn en het gevoel wilt hebben dat je de hele wereld aankunt.
Je wilt weer zin in het leven ervaren en je zelfvertrouwen terug.
Maar vooral ook een fijner persoon zijn voor jouw naasten, in plaats van die altijd gestreste ongeduldige persoon met dat korte lontje.

Mensen zeggen me vaak:
“Ik weet niet hoe ik het moet oplossen, ik kom niet uit m’n cirkel”.
En dat is logisch want, je kunt niet met dezelfde mind waarmee je in een burn-out terecht bent gekomen je burn-out oplossen.

Dus “Nee”, het moet juist niet uit jezelf komen. Je hebt juist input nodig om te weten wat je anders kunt doen om uit die cirkel te komen.

En “Nee”, inzichten zijn leuk, maar als je niet weet hoe je de verandering moet maken, raak je alleen maar verder van huis. Want nu weet je WAT je kunt doen maar niet HOE. En ga je jezelf op je kop geven dat je het ‘fout’ doet. Waardoor je vervolgens nog meer gefrustreerd raakt.

En “Nee”, yoga en hardlopen kunnen misschien tijdelijk even fijn voelen, maar het gaat niet structureel iets veranderen.

Wat wel nodig is dat je open staat voor hulp.
Ik weet dat je denkt dat je alles alleen moet doen, maar dat hoeft niet meer.
Dat is juist de denkwijze die mede voor je burn-out heeft gezorgd.

Wat wel nodig hebt, is iemand die je niet alleen aan de inzichten helpt, Maar die je ook door de verandering heen helpt. Zodat je niet langer je gedrag hoeft aan te passen, omdat verandering al is doorgevoerd. Dat is zo’n verademing.

Wat er wel nodig hebt, zijn methodes en technieken die er voor zorgen dat je je steeds beter en beter gaat voelen. Zodat je niet telkens weer terug bent bij af. Dus hoe je inzichten gebruikt om dingen echt op te lossen.

Hoe ik dit weet? Ik heb zelf een burn-out gehad toen ik begin twintig was. Toen was er niets om mij er op een goede manier doorheen te helpen. En in de ruim 27 jaar daarna heb ik me verdiept in dit onderwerp. Waardoor ik nu precies weet wat er nodig is om definitief uit je burn-out te komen. En ik wil jou de lange weg om het wiel opnieuw uit te moeten vinden besparen.

Daarom heb ik een heel mooi online programma gemaakt. In ‘Als een feniks uit je burn-out’ gaan we in 6 maanden samen aan de slag met hele concrete uitvoerbare stappen en oefeningen zodat je alle stappen onder de knie krijgt!

Mijn klanten ervaren dat het lijkt alsof het programma speciaal voor hun is geschreven, omdat ik precies weet wat er allemaal speelt bij een burn-out. En dat behandel ik in wekelijkse videolessen.

Ik begeleid je daarnaast via Succes groeps-sessies en in de besloten facebookgroep, zodat je weet dat je er niet alleen voor staat. En op elk moment al jouw vragen kan stellen. Ik ben er voor je als je het even helemaal niet meer ziet zitten. En ik ben er ook om je een liefdevolle schop onder je kont te geven als het nodig is. En bovenal ben ik er om successen met je te vieren!

Wil je weer voluit leven in plaats van overleven? En definitief uit je burn-out?
Stuur een Je kunt een chat bericht via Facebook of via Instagram met als onderwerp “FENIKS”  en ik neem contact met je op om te bespreken wat jouw situatie is en of dit programma ook jou kan helpen om je burn-out definitief achter je te laten.
Of vraag hier een vrijblijvende inzicht sessie aan om te bespreken wat jouw situatie is en wat er in jouw geval nodig is om definitief te herstellen.