‘Als een feniks uit je burn-out’- programma

Hét programma voor mensen met een burn-out die meer rust en energie willen, en weer willen leven in plaats van overleven. Zodat ze zich beter voelen dan ooit!

Heb jij een burn-out, of ben je hard op weg daarnaartoe?

 • Je voelt je vaak onrustig en opgejaagd. Het is druk in jouw hoofd, je piekert en vergeet allerlei dingen. Je denkt te veel na over dingen die misschien nog wel of juist niet gaan gebeuren in de toekomst. Je wordt er gek van maar weet niet hoe je dit kunt stoppen. Als je dat hoofd toch eens kon uitzetten.

 • Als je 's morgen wakker wordt dan voel je je allesbehalve fit en uitgerust. En dan heb je nog een hele dag voor de boeg. Je probeert het wat rustiger aan te doen. Waardoor vooral de echt noodzakelijke dingen over zijn gebleven. Leuk is dat al lang niet meer. Je hebt je plezier verloren, en je voelt je nog steeds niet energieker.

 • Je zit niet lekker in je vel. Je gevoelens zijn vlak. Of je wordt juist overspoeld door emoties zonder dat je weet waar het precies vandaan komt. Je bent snel geïrriteerd, en wordt veel sneller boos. Vervolgens wordt je boos op jezelf en schaam je je voor jouw boosheid en tranen.

Hoe lang ben je nog bereid om zo door te gaan?

De stap naar jouw nieuwe leven begint hier…
De eerste stap is bewust worden van jouw burn-out.

Weet dat jij de keuze hebt om jezelf eruit te bevrijden. Om je leven blijvend te veranderen. Zodat je nooit meer een burn-out krijgt.

“Ik had niet verwacht dat een onlineprogramma zoveel teweeg kon brengen."

Klanten die hun burn-out definitief hebben overwonnen, vertellen het volgende:

 • Het piekeren is verleden tijd, eindelijk rust in mijn hoofd! Ik geniet veel meer van wat er nu is. Ik maak me niet meer de hele tijd zorgen om het verleden of om de toekomst. Het voelt nu allemaal veel lichter. Mijn concentratie is weer terug en ik vergeet niets meer!

 • Als ik 's morgens uit bed stap, voel ik me uitgerust. Ik heb zelfs weer zin in de dag. Ik merk dat ik helemaal hersteld ben, ik ben er weer. Ik voel me vrolijker en het lijkt wel of de mensen om mij heen daardoor ook vrolijker zijn! Ik ervaar meer voldoening, omdat ik weer kan bijdragen. Ik denk positiever, en ik voel me weer waardevol.

 • Ik ben weer in balans. Alsof ik eindelijk mezelf heb teruggevonden. Ik weet precies hoe ik me voel en wat ik nodig heb. En weet nu hoe ik dit met anderen kan communiceren zonder dat ik het gevoel heb dat ik de ander afwijs. Ik ben duidelijker in wat ík wil, en mensen zeggen letterlijk tegen me dat ze dat juist waarderen.

Dit is voor jou ook mogelijk!

Ongeacht hoe lang je al met je burn-out te kampen hebt, en wat je al hebt geprobeerd. Ik verzeker je dat ik je voor altijd van je burn-out af help.

“Het lijkt wel alsof dit programma voor mij persoonlijk is gemaakt.”

Ik ben Nanda Noorlander, burn-out expert

Met mijn online hulpprogramma ‘Als een feniks uit je burn-out’ begeleid ik mensen die opgebrand zijn door een burn-out. In zeven stappen ontdekken zij op een eenvoudige en blijvende manier hoe zij de regie over hun leven en geluk terugnemen, en zich beter voelen dan ooit.

We lopen allemaal in ons leven de nodige stress op. Die we onbewust in ons lichaam opslaan en met ons meedragen.

Van buiten die stoere meid…
Ik dacht op jonge leeftijd dat er iets mis was met mij. Ik was zo anders en ik voelde mij totaal niet begrepen. Ik ging twijfelen aan mezelf en werd onzeker. Ik zette een masker op, uit zelfbescherming.

Van buiten was ik die leuke, stoere meid die alles aankon. Maar van binnen voelde ik het wringen. Ergens voelde het niet goed.

Dat gevoel drukte ik weg
Ik was zo bezig met wat anderen van mij dachten en verwachtten. Ik hield me sterk. En ik ging zonder dat ik dat zelf in de gaten had continu over mijn grenzen heen. Ik hield totaal geen rekening met mezelf.

Als twintiger brak ik.

Ik kwam in een burn-out terecht. Dat was erg schrikken. En het was een moeilijke tijd. Er was nog weinig bekend over het fenomeen. Ik vond nergens de juiste hulp of begeleiding.

Uiteindelijk was ik het zo zat, dat ik zelf op zoek ben gegaan naar een manier. Ik zette alles op alles om te herstellen. Ik voelde me zo krachtig toen het me was gelukt!

Mijn verlangen
Dankzij mij burn-out heb ik een dieper verlangen in mijzelf ontdekt: Bijdragen aan het geluk van andere mensen. Anderen ook bevrijden van hun overspannenheid en burn-out in een wereld waarin de expertise nog ontbreekt.

Daarom ben ik na mijn burn-out gestopt met mijn werk in de grafische sector. Ik heb een vierjarige HBO-opleiding en diverse aanvullende cursussen gevolgd, waarin ik leerde met een prachtige mix van verschillende disciplines te werken. Zodat ik mijn klanten kon helpen om blijvende resultaten te bereiken.

Het resultaat is een eigen methode en programma: Als een feniks uit je burn-out.

Het geeft zoveel voldoening om de dankbaarheid van mijn klanten te ervaren, en te zien dat zij allemaal prachtige resultaten bereiken.
Hun leven is voor altijd veranderd.

Je kunt stoppen met overleven
Een burn-out komt nooit zomaar. Het is een ‘wake up call’. Het komt op het moment dat je er klaar voor bent. Klaar om jezelf te bevrijden, van alle stress en overtuigingen die je in je lichaam hebt opgeslagen.

Eigenlijk is een burn-out een heel mooi cadeau, in een foeilelijke verpakking.
Ik help jou om het pareltje te ontdekken in jouw burn-out.

“Ik ben nu trots op mezelf terwijl ik voorheen altijd dacht dat een ander het wel beter zou weten.”

Ben jij klaar voor jouw bevrijding?
Kies de weg van geluk.

Zo Ziet Het Programma Er Uit:

In zes maanden doorloop je zeven stappen op weg naar rust, helderheid, meer energie en genieten van het leven.

 • 1

  Ontwerp je leven

  Je zoomt uit op je leven en je gaat met een frisse blik een nieuwe koers uitzetten naar een leven met meer rust.

 • 2

  Leven in flow

  Je leert om minder bezig te zijn met wat geweest is, wat nog komt en wat mogelijk kan gebeuren. Zodat je meer vanuit flow leeft.

 • 3

  Emoties in balans

  Je leert wat emoties zijn. Hoe ze ontstaan. Wat hun functie is en hoe je ze in balans krijgt.

 • 4

  Grote schoonmaak

  Je ontdekt wat jou nu nog belemmert, en hoe je dat opruimt. Waardoor je oude patronen niet meer nodig hebt. Jouw weg ligt open voor nieuwe mogelijkheden. Dat geeft ruimte en voelt bevrijdend.

 • 5

  Weer stralen!

  Je leert je kwaliteiten kennen waardoor je positiever over jezelf wordt. Je hebt meer energie, je voelt je krachtiger en hebt meer zelfvertrouwen.

 • 6

  Innerlijke rust en vrijheid

  Je ontdekt hoe je direct meer innerlijke rust en vrijheid ervaart, waardoor je meer gaat genieten.

 • 7

  Gelukkig zijn

  Je kwaliteit van leven verbetert omdat je de koers die je hebt uitgezet leeft. Hierdoor voel je je eindelijk gelukkig!

“De waarde van dit programma is niet in geld uit te drukken. Nu achteraf gezien had ik er wel €10.000,- voor over gehad!”

‘Als een feniks uit je burn-out'- programma

Van overleven naar leven

Met dit programma krijg je inzicht in je patronen en het waarom je vast zit in het dagelijkse ‘moeten’.
Je leert hoe jij de regie terug in eigen hand neemt.
Je voelt meer rust, meer energie, meer vrijheid en geluk.

Dit programma bestaat uit:

 • Een zes maanden transformatietraject;
 • Zeven modules;
 • 26 inhoudelijke videolessen;
 • Je eigen werkboek met vragen, opdrachten en oefeningen;
 • Dagelijkse oefeningen die je in je leven integreert;
 • Fijne ontspanningsmomenten;
 • Ondersteunende inspiratie.

Na je aanmelding heb je direct toegang tot het online programma. Je kiest dus zelf wanneer je start.

Je ontvangt jouw eigen werkboek
Iedere videoles heeft zijn eigen vragen, opdrachten en oefeningen, die je maakt in je werkboek. Je vergroot hiermee jouw kennis en inzicht en het geeft je de vertaling naar de praktijk en jouw dagelijkse leven.

Dagelijkse oefeningen
Je gewoontes heb je al zo lang en daarom voelen ze normaal. Maar passen ze ook bij de persoon die je nu bent? De dagelijkse oefeningen helpen jou om nieuwe keuzes te maken en die in je leven te integreren. Ook met een druk en vol schema is dit mogelijk.

Ontspanmomenten
Gedurende de zes maanden krijg je vijf ontspanmomenten, waarmee je de rust ervaart die je zo graag wilt. En nodig hebt. Deze audiobestanden helpen je om moeiteloos te ontspannen en met een direct resultaat.

Ondersteunende inspiratie
Je krijgt ondersteunde inspiratie die je motiveert om het beste uit jezelf te halen. Tijdens de online ‘Vraag & Antwoord’-sessies beantwoord ik al jouw vragen. En in een besloten Facebookgroep kun je terecht voor interactie, motiverende ondersteuning en inspiratie. Je staat er niet alleen voor!

“Nu weet ik dat als ik iets wil, ik het ook kan.”

Mijn Bonussen voor jou:

Naast het programma geef ik je graag nog iets extra’s.  Als je je nu aanmeldt, ontvang de volgende bonussen, voor dat extra portie geluk.

Bonus 1:
Transformerende meditatie

Deze meditatie kan je downloaden en mag je zo vaak beluisteren als je wilt. Het helpt je op eenvoudige, doeltreffende en ontspannen manier te transformeren naar die betere versie van jezelf.

Bonus 2:
Toveren met tijd - PDF

Denk je vaak dat je geen tijd hebt? Dan is deze bonus geweldig voor jou. Toveren met Tijd helpt je om voorgoed af te rekenen met de gedachte dat je geen tijd hebt. Ook met de gedachte dat je geen tijd hebt om een onlineprogramma te volgen 😊. Ik reik je het toverstokje aan waarmee jij gaat Toveren met Tijd. Eenvoudig te downloaden in pdf-formaat.

Bonus 3:
Dagelijkse visualisatie oefening

Voel jij je vaak opgejaagd en pieker je veel? Doe deze visualisatieoefening iedere dag en je merkt al snel dat je stabieler in het leven staat. In slechts 10 minuten per dag geeft dit jou rust, stabiliteit en kracht.

“Als ik zou moeten kiezen tussen een vakantie en dit programma, zou ik zeker voor dit programma kiezen. Hier heb je de rest van je leven iets aan".

Dit is jouw investering om als een feniks uit je burn-out te komen:

1297
 • (Er zijn verschillende opties voor termijnen)
 • 6 maanden transformatie programma – direct toegang
 • 7 online modules
 • 26 videolessen
 • Bij elke les een werkblad en/of oefening
 • Coachtool om in de actie-stand te blijven
 • 5 verschillende ontspanningsmomenten
 • Oefeningen die je dagelijks toepast
 • 24/7 toegang tot het materiaal
 • 8 online ‘Vraag & Antwoord’-sessies, met groepscoaching
 • Besloten Facebookgroep
 • Interactie, motiverende ondersteuning en inspiratie
Ja, ik vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan!

Kortom een online programma met groepsbegeleiding die jou in 6 maanden uit je burn-out helpt.

Stel jouw geluk niet langer uit en bevrijd jezelf.

Testimonials

Het gaat veel beter, ik zat ziek thuis met een burn-out. En ik kan nu veel meer aan. Ik ben ondertussen in een nieuwe baan begonnen en werk 3 dagen in de week. En als ik thuis kom heb ik nog voldoende energie. Terwijl voor die tijd nergens energie voor had. Ik heb er echt heel veel aan gehad, echt heel fijn.

Ik heb meer rust in mezelf, en daardoor is er nu ook meer rust in mijn gezin. Ik kan nu veel beter met mijn emoties omgaan. Eerder kon ik echt op willekeurige momenten in tranen uitbarsten en had ik niet het gevoel dat onder controle te kunnen houden. En nu weet ik hoe ik met mijn emoties kan omgaan waardoor ik kan ontladen en alles veel makkelijker is. Mijn eigenwaarde is gestegen en is nu ruim voldoende. Ik ben meer mezelf. Ik heb ook weer de energie om meer te bewegen. Ook mijn perfectionisme kan ik meer loslaten.

Ik had eerder 10 sessies bij een psycholoog gehad, daar had ik wel wat aan maar ik miste diepgang en kennis hoe ik dingen kon veranderen. Dit verdiepingsprogramma is veel praktischer. Bij de psycholoog werd er 1x per week veel gezegd, maar met dit programma ben je doorlopend bezig door de opdrachten, waardoor ik meer de diepte in ging en het veel vollediger is. Dus ik heb er super veel aan gehad!

Agnes Hoogedoorn te Zeist, KRISTAL programma

Door het online programma ben ik veel meer gaan nadenken over wat ik wil. Ik luister nu meer naar mezelf. Het lukt me om meer rust te nemen, waardoor ik ook weer creatief bezig ben. Door de rust heb ik nu een heel ander leven. Ondanks dat ik nu bezig ben met verhuizen heb ik geen last meer van vermoeidheid.

Ik ben nu trots op mezelf terwijl ik voorheen altijd dacht dat een ander het wel beter zou weten. Ik heb vooral geleerd om meer mijn hart te volgen. Mijn darmen zijn rustiger. Mijn perfectionisme is veel minder. Ik heb geen last meer van onrust in mijn hoofd. En ik weet hoe ik mijn grenzen kan aangeven en doe dat ook. Ik vond vooral één van de ontspanningsmomenten heerlijk.

Ik was eerder als bij een psychiater, een psycholoog en een HSP deskundige geweest, maar nu heb ik geleerd om naar mezelf te luisteren en dat was een ontdekkingsreis want ik vertrouwde eerst mezelf niet. En nu weet ik dat als ik iets wil, ik het ook kan. En als er iets gebeurd schiet ik niet langer in de stress, maar los ik het op. Ik vecht niet langer tegen mezelf. De waarde van dit programma is niet in geld uit te drukken. Maar nu achteraf gezien had er wel €10.000,- voor over gehad. Dus hartstikke bedankt!”

Puck te Drenthe, GLAS programma

Er werd me enorm veel aangereikt. En ik wilde het allemaal gelijk goed in de praktijk brengen. Ik maakte van elke les een eigen verslag op een A4. En plakte deze op een plek die vaak inzichtelijk is. Zodat ik mijzelf hieraan bleef herinneren".

H.L, GLAS programma

Ik was eerder bij een GG-zet instelling geweest, maar dat was het niet voor mij. Dit was de eerste keer dat ik bij iemand zo open durfde te zijn! Ik had last van perfectie. Vergat vaak mezelf en kon niet meer genieten. Ik had altijd het gevoel dat ik me moest bewijzen."

A. B te Zaandam , KRISTAL programma

Ik heb het online programma als heel prettig ervaren. Alles klopte. Het leek alsof het voor mij persoonlijk gemaakt was. Ik kan er naar luisteren wanneer en waar ik wil en dat vind ik ideaal. Ik had niet verwacht dat een online programma zoveel te weeg kon brengen".

Anoniem, KRISTAL programma

Ik had eerder een jaartraject bij 365 dagen succesvol gevolgd en dat bracht me niet wat ik zocht. Ik vond dat veel te massaal, dit was veel fijner. Ik zie het als een investering in mezelf en ik word er ook echt beter van. Ik blijf de video’s keer op keer beluisteren en haal er telkens weer iets uit".

C. te Hilversum, KRISTAL programma

Ik ben nu minder in mijn hoofd en meer bij mijn gevoel. Ik pieker minder en krijg meer gedaan en dat voelt goed. Ik straal nu meer. Mijn omgeving merkt dat ik nu duidelijker ben naar anderen. Tijdens het programma begon ik steeds meer de oude te worden. Ik vraag me nu meer af wat ik wil in plaats van anderen te pleasen. Ik heb voldoende tools gekregen waardoor ik nu mezelf kan herpakken als het tegen zit".

Anne Smit, KRISTAL programma

Ik vond de begeleiding van Nanda prettig. Ook haar stem in de video’s. De natuurcoaching vond ik bijzonder. Heel fijn om buiten te zijn. Het gaf me veel inzichten, en ik kon er ook echt iets mee. Ik vond het eigenlijk meer waard dan ik ervoor betaald heb. Als ik zou moeten kiezen tussen een vakantie en dit programma, zou ik zeker voor dit programma kiezen, want hier heb je de rest van je leven iets aan".

NN, DIAMANT programma

“Ik blijf de video’s keer op keer beluisteren en haal er telkens weer iets uit."

Twijfel je nog?

Meld je aan. Je hebt alle reden om mee te doen met het online programma ‘Als een feniks uit je burn-out’:

 • Je gaat van overleven naar leven;
 • Je vermoeidheid maakt plaats voor meer energie;
 • Je gaat meer genieten van jouw leven;
 • Je gaat jezelf weer vertrouwen;
 • Je ontdekt dat het geluk echt in jezelf zit;
 • Je ervaart meer balans in je leven; stabiliteit, rust en vertrouwen;
 • Je leert kennen wie jij werkelijk van binnen bent;
 • Je voelt je meer verbonden met jezelf;
 • Je voelt je beter verbonden met je gevoel
 • Je ontdekt je talenten;
 • Je laat de liefde in jezelf toe;
 • Je leert anderen steeds beter aanvoelen;
 • Je leven wordt lichter en voelt ook lichter;
 • Je ontdekt hoe leuk je bent;
 • Je leert je grenzen beter aangeven;
 • Je stel jouw rust en geluk niet langer uit;
 • Je maakt jezelf prioriteit nummer één;
 • Je hebt meer aandacht en focus;
 • De kwaliteit van je leven verbetert;
 • Je hoofdpijn, spierpijn en andere pijnen verdwijnen;
 • Je slaap verbetert en de kwaliteit van je slaap ook;
 • Je gaat uit de ‘moeten’ stand en maakt weloverwogen keuzes;
 • Je denkt positiever over je leven, over anderen en over jezelf;
 • Je verrijkt jezelf en je leven op onschatbare wijze;
 • Je verhoogt je gevoel van vrijheid.
 • Je krijgt meer rust;
 • Je hoofdpijn, spierpijn en andere pijnen verdwijnen;
 • Er komt meer uit je handen;
 • Je gaat weer genieten van gesprekken met mensen om je heen;
 • Je korte lontje verdwijnt;
 • Je laat vrienden en familie weer toe;
 • Je gedachten worden positiever en je geniet meer;
 • Je krijgt meer vertrouwen en meer zelfvertrouwen;
 • Je gaat weer leuke dingen ondernemen;
 • Je voelt je nuttig en van waarde;
 • Je gezondheid verbetert en je krijgt meer energie;
 • Je ervaart meer voldoening;
 • Je leeft meer met de dag;
 • Je ontwikkelt een heldere geest met meer aandacht voor wat je doet;
 • Je geniet van de rust in jezelf en om je heen;
 • Je hebt overzicht wat jij belangrijk vindt
 • Je stelt jezelf de juiste doelen wat meer rust geeft;
 • Je hebt perfectionisme achter je gelaten;
 • Je leeft in flow;
 • Je bent meer ontspannen;
 • Je staat vanuit liefde open voor anderen;
 • Je ziet de toekomst rooskleurig in;
 • Je geniet weer van sport en beweging. En van het buiten zijn;
 • Je bent trots op wie je bent.

Let op! Dit programma is niet geschikt...

Wanneer je last hebt van psychoses, schizofrenie, borderline of manische depressies, dan is dit programma niet geschikt voor jou. Ik wil je aanraden om in dat geval in gesprek te gaan met je huisarts of specialist.

"Tijdens het programma begon ik steeds meer de oude te worden. Ik vond het eigenlijk meer waard dan ik ervoor betaald heb."

Dit is jouw investering om als een feniks uit je burn-out te komen:

1297
 • (Er zijn verschillende opties voor termijnen)
 • 6 maanden transformatie programma – direct toegang
 • 7 online modules
 • 26 videolessen
 • Bij elke les een werkblad en/of oefening
 • Coachtool om in de actie-stand te blijven
 • 5 verschillende ontspanningsmomenten
 • Oefeningen die je dagelijks toepast
 • 24/7 toegang tot het materiaal
 • 8 online ‘Vraag & Antwoord’-sessies, met groepscoaching
 • Besloten Facebookgroep
 • Interactie, motiverende ondersteuning en inspiratie
Ja, ik vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan!

Kortom een online programma met groepsbegeleiding die jou in 6 maanden uit je burn-out helpt.

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd heb ik voor het programma nodig?

Dit varieert en hangt natuurlijk af van je eigen inzet. Je ontvangt wekelijks een video-les met bijbehorend werkboek en vragen, opdrachten en oefeningen. De ene week ben je zo’n 30 minuten bezig, de andere week 45 minuten.

Wil je het maximale uit het programma halen, dan besteed je dagelijkse tijd aan de oefeningen. De bonus ‘Toveren met tijd’ helpt je hierbij.

“Is het programma alleen voor vrouwen?”

Nee hoor, het programma is voor zowel vrouwen als voor mannen geschikt. Het belangrijkste is dat je bereid bent om je overspannenheid en burn-out achter je te laten. En open staat voor groei, energie, rust en geluk. Het is een kwestie van het jezelf gunnen.

“Hoe weet ik zeker dat het programma bij me past?”

Als je hier al bent beland, dan betekent het dat jouw verlangen groot is om de zeven stappen te nemen naar jouw bevrijding. Je hebt niets te verliezen, slechts je burn-out!

Ik heb al zo veel over dit onderwerp gelezen, wat biedt dit programma dan meer dan dat?

Een artikel is heel waardevol, het geeft je een klein stukje informatie, maar het geeft je niet een gedetailleerd stappenplan zodat je precies weet wat je kunt doen. Bovendien gaat het om dieper inzicht krijgen, en om de bereidheid en noodzaak om de dingen die niet meer voor je werken te veranderen. Zie het als fietsen. Dat leer je ook niet door het lezen van een artikel, maar door op de fiets te stappen.

"Bieden de videolessen wel voldoende begeleiding? Kan ik niet beter iemand persoonlijk zien?"

Online leren is heel krachtig en nuttig, omdat je het in je eigen tijd en in je eigen vertrouwde omgeving volgt. Je doet het individueel, maar ook met elkaar. Want met jou zijn er andere deelnemers, die tegen dezelfde problemen aanlopen als jij. Begeleiding hoeft bovendien niet een-op-een te zijn. Vroeger op school in de klas, kreeg je waarschijnlijk ook geen een-op-een les en heb je toch veel geleerd. Online leren biedt dus vele voordelen en kan je het zo sociaal of zo anoniem maken als je zelf wenst. Daarnaast is er een besloten Facebookgroep, waarin je mag delen wat je wilt en waar je hulp en inspiratie krijgt, in een veilige en vertrouwde omgeving. Alles is eenvoudiger als je het niet alleen hoeft te doen. De 'Vraag&Antwoord'- sessies helpen je om het eenvoudiger te maken en patronen te doorbreken die je soms moeilijk van jezelf kan zien.

Stel dat ik ziek ben of word, of met vakantie ga, hoe gaat dat dan?

In geval van vakantie, reist het programma gewoon met je mee! Dat is het grote voordeel van online leren; de modules zijn overal via internet beschikbaarheid. Wil je dat niet, dan ga je gewoon verder op het moment dat jij weer inlogt.

 

In uitzonderlijke gevallen, zoals bij langdurig ziekte, waarbij het echt niet mogelijk is om verder te gaan, neem je tijdig contact met mij op. We bekijken dan samen hoe je het programma verder wilt doorlopen.

“Wat als ik niet bij een online 'Vraag&Antwoord'- sessie kan zijn?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je verhinderd bent. Stuur dan vooraf jouw vragen in. Je kunt dan later de opname naluisteren.

 

“Ik heb moeite met de investering”

Heb je moeite met investeren in jezelf?

Heb je moeite met investeren in jezelf? Dan gaat dit programma je juist helpen! Omdat je door dit programma veel meer gaat ervaren hoeveel je écht waard bent.

* Heb je moeite met de eenmalige investering? Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor investeren in termijnen.

* Heb je moeite met de hoogte van de investering? Vraag jezelf dan af hoe belangrijk meer rust, energie en geluk in je leven is? Dit programma helpt jou om weer te genieten van je leven. Het geeft je een beter gevoel van eigenwaarde en meer positiviteit. De kwaliteit van je leven verbetert. Kies voor een blijvende verandering, een investering in jezelf. Dat ben je namelijk waard!

 “Hoelang heb ik toegang tot de lessen?”

Als ik iets heb geleerd dan is het wel dat mensen met overspannenheid of een burn-out, de tijd nodig hebben. Daarom krijg je levenslang toegang tot de lessen en de modules van het programma. Je mag er in je eigen tempo mee werken.

“En als ik toch nog twijfel, hoe krijg ik dan meer duidelijkheid?”

Voel in je lichaam– Hoe voelt het idee om je in te schrijven?

- Voelt het goed? Mooi! Schrijf je dan lekker in.

- Voelt het een beetje spannend?  Ook prima. Dat is gezonde spanning. En dat geeft aan dat je klaar bent om te groeien. Het mag best een beetje ongemakkelijk voelen. Daar zit juist jouw groeicurve.

- Ik voel weerstand – Voelt het als weerstand? Voelt het als weerstand? Iedereen heeft onbewust weerstand tegen verandering. En een beetje angst. Omdat je nog niet precies weet wat je mag verwachten. Stel je voor hoe jouw leven eruit zal zien met meer rust, meer energie en meer geluk. Als dat verlangen groter is dan je weerstand, dat weet je wat je te doen hebt.

En vraag jezelf het volgende: Als je wist dat je niet kon falen, wat zou je dan doen?

 

Kies voor bevrijding. Kies voor jouw geluk.

Dit is jouw investering om als een feniks uit je burn-out te komen:

1297
 • (Er zijn verschillende opties voor termijnen)
 • 6 maanden transformatie programma – direct toegang
 • 7 online modules
 • 26 videolessen
 • Bij elke les een werkblad en/of oefening
 • Coachtool om in de actie-stand te blijven
 • 5 verschillende ontspanningsmomenten
 • Oefeningen die je dagelijks toepast
 • 24/7 toegang tot het materiaal
 • 8 online ‘Vraag & Antwoord’-sessies, met groepscoaching
 • Besloten Facebookgroep
 • Interactie, motiverende ondersteuning en inspiratie
Ja, ik vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan!

Kortom een online programma met groepsbegeleiding die jou in 6 maanden uit je burn-out helpt.

Ik weet dat je denkt, ik moet al zoveel en ook nog eens perfect. Dan kan ik zo’n programma er toch niet bij hebben?
Juist dan is dit precies wat je nodig hebt.
Want als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg: een burn-out.

Ik help je graag jouw geluk weer terug te vinden.
Om weer te leven in plaats van te overleven.

Kies ervoor om als een feniks uit je burn-out te komen.
Zodat je je beter voelt dan ooit!

Ja, ik vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aanKlik hier

Copyright - N-balans - Alle rechten voorbehouden