Dit is waarom een goed online programma wel resultaat geeft

“Ik denk niet dat je met een online programma hetzelfde bereikt als bij persoonlijke begeleiding….”

“Ik heb al veel gelezen over burn-out dus ik heb geen online programma nodig…”

“Als ik geen stok achter de deur heb, ben ik bang dat ik stop met een online programma…”

“Ik kan me niet voorstellen dat al mijn onderwerpen behandeld worden…”

Heb jij wel eens dit soort gedachtes?

Weet je….

Als je een online programma koopt en je doet er helemaal niets mee, dan geef ik je gelijk en gaat het je inderdaad geen resultaat opleveren….

Wat ik nu ga zeggen ga je me misschien niet in dank afnemen. Maar ik vind het belangrijk dat je de juiste informatie hebt. Dus ik ga het toch gewoon zeggen. Zachte heelmeesters maken namelijk stinkende wonden.

Even heel eerlijk….
Wat je tot nu toe hebt gedaan heeft dat je uit je burn-out geholpen?

Is je burn-out daadwerkelijk opgelost?

Misschien doe je soms wat dingen waardoor je je even wat beter voelt. En denk je: “Ja, dit gaat de goede kant op”. Je ziet het weer een beetje zitten…. boem super! Dat voelt lekker…. (door de dopamine boost)

Maar al snel merk je dat je weer terug valt. Voel je je weer slecht. En denk je: “Gaat het nou nooit over?”

Begrijp me niet verkeerd ik ben absoluut voor om actie te ondernemen. Maar dan wel de JUISTE ACTIE en op het JUISTE MOMENT en op een GOEDE MANIER GEDOSEERD….

Om echt uit je burn-out te komen is er meer nodig dan een paar weken thuis zitten veel slapen en wat wandelen! Zodat je leert wat er wel echt nodig is en je daar de rest van je leven profijt van hebt.

Om echt uit je burn-out te komen heb je de kennis en inzichten nodig hoe het zo ver heeft kunnen komen. En een stappenplan om van A naar B te komen. Weet je wel, die dingen die je op een eenvoudige manier de weg wijzen, zonder zelf het wiel te hoeven uitvinden ….

Zodat je precies weet wat je wel en niet moet en wanneer om uit je burn-out te komen en nooit meer een burn-out te krijgen.
Hoe mooi is het als je een stappenplan kan volgen waarmee anderen al het resultaat hebben bereikt wat jij graag wilt!

Dit en nog veel meer zaken zijn ESSENTIEEL als jij als een feniks uit je burn-out wil komen. Zodat je van overleven naar leven gaat en jij je beter voelt dan ooit.

En helaas…

Alleen maar wat rust nemen is geen stappenplan
Zomaar wat tips uitvoeren is geen stappenplan….

Af en toe wandelen is geen stappenplan….

Webinars bekijken over burn-out is geen stappenplan….
Minder gaan werken of gaan solliciteren is geen stappenplan….
Je schouders eronder zetten en doorgaan is geen stappenplan….
Voor elke klacht een pilletje is geen stappenplan….

Het is bezigheidstherapie….

Ja, je leest het goed. Helaas….

Als jij snel en definitief uit je burn-out wil. En wil zorgen dat je weer de oude wordt, of beter gezegd je beter voelt dan ooit, dan heb je daar een gedegen stappenplan voor nodig.

Geen lapmiddelen….

Niet het bestrijden van symptomen…

Geen korte-termijn-strategie…

Maar 100% commitment naar je eigen toekomst.

Veel klanten hebben al persoonlijke begeleiding gehad en dat heeft hun niet of niet voldoende geholpen.

Mijn klanten zeggen het volgende over mijn online programma:

“Ik heb het online programma als heel prettig ervaren. Alles klopte. Het leek alsof het voor mij persoonlijk gemaakt was. Ik kan er naar luisteren wanneer en waar ik wil en dat vind ik ideaal. Ik had niet verwacht dat een online programma zoveel te weeg kon brengen”.

“Eerder had ik 10 sessies bij een psycholoog gehad, daar had ik wel wat aan maar ik miste diepgang en kennis hoe ik dingen kon veranderen. Dit verdiepingsprogramma is veel praktischer. Bij de psycholoog werd er 1x per week veel gezegd, maar met dit programma ben je doorlopend bezig door de opdrachten, waardoor ik meer de diepte in ging en het veel vollediger is. Dus ik heb er super veel aan gehad!”

“Ik was eerder als bij een psychiater, een psycholoog en een HSP deskundige geweest, maar nu heb ik geleerd om naar mezelf te luisteren en dat was een ontdekkingsreis want ik vertrouwde eerst mezelf niet. Als er iets gebeurd schiet ik niet langer in de stress, maar los ik het op. Ik vecht niet langer tegen mezelf.”

“Ik was eerder bij een GG-zet instelling geweest, maar dat was het niet voor mij. Dit was de eerste keer dat ik bij iemand zo open durfde te zijn! ”

“De waarde van dit programma is niet in geld uit te drukken. Nu achteraf gezien had ik er wel €10.000,- voor over gehad!”

“Als ik zou moeten kiezen tussen een vakantie en dit programma, zou ik zeker voor dit programma kiezen. Hier heb je de rest van je leven iets aan”.

Mijn klanten bewijzen dus dat je met mijn online programma WEL onwijs goede resultaten kan bereiken. Nee, ik ben eerlijk dat gaat niet vanzelf. Maar daar ondersteun ik je wel bij.

Alleen maar wat lezen over burn-out is niet voldoende om uit je burn-out te komen. De oplossing ligt niet in kennis alleen. Je moet ook weten WAT en HOE je de dingen dan wel kunt veranderen. Ik sprak ooit een vrouw die al 10 sessie bij een psycholoog had gehad en die vond dat ze het zelf moest doen. Terwijl zij wel wist WAT ze moest doen maar niet HOE. Triest vind ik dat om te horen.

Mijn klanten ervaren ook echt een stok achter de deur. Mijn programma is een programma met een (kleine) groep. Ik en de andere deelnemers steunen en motiveren elkaar. Je staat er dus niet alleen voor. En ik heb een bonus gemaakt waarmee ik je help in de actiestand te blijven.

Zoals je kunt lezen van mijn klanten is dat ze juist het gevoel hebben dat ik bij hun naar binnen heb gekeken en het programma speciaal voor hun heb gemaakt. Hoe dat kan? Omdat ik me verdient heb in welke klachten mensen met een burn-out hebben. Ik hoor vaak van mensen dat ze zeggen dat ze “vage klachten” hebben. Maar de klachten zijn niet vaag als je snap wat er bij een burn-out speelt en dus behandel ik ook hoe je dat oplost.

Eén van de voordelen van een online programma is ook dat je er waar en wanneer je maar wilt mee bezig kunt zijn. Je hebt geen reistijd en geen wachttijd.

Het mooie van een online programma is ook dat ik mijn klanten leer om zichzelf te vertrouwen, waardoor ze hun eigen kracht weer gaan ervaren. Dat is nu misschien nog lastig voor te stellen. Maar dat is juist het mooie, ik help ze om weer in zichzelf te geloven, omdat ik weet dat ze veel meer kunnen dan ze zelf denken.

Je kunt kiezen om niet te doen. Dan kom je 100% zeker niet uit je burn-out.
Je kunt kiezen om te blijven aanmodderen, ook dan ga je niet het resultaat bereiken wat je wilt.
Dus heel eerlijk…. Wat heb je te verliezen?
Als je leest dat mijn klanten met mijn online programma WEL resultaat bereiken.

Natuurlijk is dit programma niet voor iedereen.
Het is alleen voor mensen die:

  •  het niet meer alleen willen doen;
  • vastberaden zijn dat ze klaar zijn met hun burn-out;
  • nu voor zichzelf willen kiezen;
  • bereid zijn om all-in te gaan;
  • willen groeien;
  • accepteren dat je niet alles kunt weten;
  • verantwoordelijkheid willen nemen;
  • geen jaren willen wachten om uit hun burn-out te zijn;
  • eindelijk hun potentieel willen ontdekken.

In ‘Als een feniks uit je burn-out’ we in 6 maanden samen aan de slag met hele concrete uitvoerbare stappen en oefeningen zodat je alle stappen onder de knie krijgt!

Ik begeleid je via Succes groeps-sessies en in de besloten facebookgroep, zodat je weet dat je er niet alleen voor staat. Ik ben er voor je als je het even helemaal niet meer ziet zitten en ik ben er ook om je een liefdevolle schop onder je kont te geven als het nodig is.

En bovenal ben ik er om successen met je te vieren!

Wil je weer voluit leven in plaats van overleven? En definitief uit je burn-out?
Plan een een vrijblijvende inzicht sessie aan om te bespreken wat jouw situatie is en wat er in jouw geval nodig is om definitief te herstellen.