Dit zijn de 3 stappen die nodig zijn om de weg uit je burn-out te vinden

En dat is hard nodig want:
Je voelt je al een tijd gespannen, nerveus en opgejaagd.
De oververmoeidheid wordt alleen maar erger waardoor je nergens zin in hebt of fut voor hebt.
Het voelt alsof het nooit meer goed komt.
En het lijkt alleen nog bergafwaarts te gaan.

Kortom je bent je burn-out meer dan zat.

Je denkt terug aan hoe je vroeger was….
vrolijk,
spontaan,
sociaal,
een leuke ouder,
altijd voor anderen klaar staand;
en met bergen energie.

En dat wil je weer terug!
Je wilt die oude ik weer terug.

Maar wat nodig is om onder ogen te zien is…
Die oude ik heeft er voor gezorgd dat je een burn-out kreeg.
Dus dat is niet de oplossing.

Maar wat dan  wel?

Dit zijn de 3 stappen die wel nodig zijn:

  1. Je realiseren dat je een burn-out hebt. Want zolang je dat niet door hebt, ga je door en komt je alleen maar verder in je burn-out;
  2. Het idee opgeven dat je het alleen moet oplossen. Als je de oplossing wist, had je dat al gedaan, want niemand is blij met zijn of haar burn-out. Dus is er iets wat je nu nog niet weet…. De weg uit je burn-out. En dat kun je leren;
  3. Hulp vragen. Ik weet het, normaal ben jij degene die altijd voor anderen klaar staat en jezelf wegcijfert. Dus ik snap dat dit lastig voor je is om hulp te vragen. Maar met alleen blijven ploeteren bezorg je jezelf alleen maar meer gedoe. Terwijl met de juiste begeleiding voel je je al snel veel beter.

Ook al kun je het je nu lastig voorstellen…
Je gaat je echt weer beter voelen.
En dat gaat met de juiste begeleiding ook sneller dan je nu kunt bedenken.

In de maanden dat ik met het programma bezig was had ik wel het gevoel dat ik op de goede weg was om me echt beter te voelen. Ik geeft het eindresultaat een 10!”, zei een klant me laatst nog. Terwijl ze toen ik haar voor het eerst sprak antidepressiva en slaapmedicatie slikte en last had van angst- en paniekaanvallen en al 8 maanden thuis zat met haar burn-out.

Ook zij kon zich vooraf niet voorstellen hoeveel beter ze zich zou gaan voelen…

Maar door mijn andere aanpak dan andere hulpverleners, lukt het mijn klanten met mijn begeleiding wel om uit hun burn-out te komen. Terwijl dat bij eerdere hulpverleners soms deels of helemaal niet lukte.

Mijn online programma heb ik speciaal gemaakt om je bij de hand te nemen en langs alle stappen te leiden die nodig zijn om je niet alleen uit je burn-out te komen. Maar ook om je zelfs beter te voelen dan daarvoor. Ik weet dat het als een reclamepraatje klinkt. Maar dit is ook echt wat mijn klanten me keer op keer vertellen.

Met het 6 maanden ‘Als een feniks uit je burn-out’-programma kan ook jij uit je burn-out. Wat in ieder geval ervoor zorgt dat je weer rust in je hoofd hebt, meer energie hebt en weer kunt genieten. En ik ben er voor je te helpen om dat voor elkaar te krijgen!

Gun jezelf het gemak om de stappen te volgen die ook voor anderen hebben gezorgd voor resultaat. Zodat je jezelf een hoop geploeter bespaart. Je hoeft  het wiel niet opnieuw uit te vinden, zeker niet nu je toch al weinig energie hebt.

In ‘Als een feniks uit je burn-out’ gaan we aan de slag met hele concrete uitvoerbare stappen en oefeningen. Zodat je jouw burn-out patronen die de kern zijn gaat oplossen. Waardoor alles veel lichter wordt!

Ik begeleid je daarnaast via V&A sessies en in de besloten KLANTEN facebookgroep, zodat je weet dat je er niet alleen voor staat. En op elk moment al jouw vragen kan stellen. Ik ben er voor je als je het even helemaal niet meer ziet zitten.

En ik ben er ook om je een liefdevolle schop onder je kont te geven als het nodig is. En bovenal ben ik er om successen met je te vieren!

Wil je weer voluit leven in plaats van overleven? En definitief uit je burn-out? Stuur een e-mail naar Nanda@n-balans.nl met als onderwerp “FENIKS”  en ik neem contact met je op om te bespreken wat jouw situatie is en of dit programma ook jou kan helpen om je burn-out definitief achter je te laten.