Een burn-out laat zich op veel verschillende vlakken zien, maar frustraties ervaart iedereen wel.

Misschien herken je dit soort gedachtes en situaties wel:
 
“Ik ben erg emotioneel en heb veel onrust. Het is zeker niet fijn om zo labiel te zijn”. “Ik zit al 8 maanden thuis en voel me redelijk verloren. Ik heb een schaamte gevoel naar mijn werk en naar mijn coach omdat ik er niet uit lijk te komen. De koffie momenten op mijn werk voelen nog steeds erg zwaar en ik heb het gevoel dat ik hier nooit meer uit kom.”

“Ik voel me onrustig, en als het al wel even iets beter gaat val ik terug en weet niet wat nu wel en niet goed is voor mezelf.”

“Dat het me niet lukt om (goed) te doen wat ik allemaal wil doen en dat ik steeds meer wil dan in aankan en vervolgens weer terug bij af ben. Ik vind het heel moeilijk om dat te accepteren en daardoor heb ik afwisselend een boos, verdrietig of uitzichtloos gevoel.”

En ondanks de begeleiding die sommige hebben blijken ze niet de resultaten te behalen die ze willen. Je wilt natuurlijk:

– Een weg zien hoe je er uitkomt en weer verder met jouw leven kunt!
– Niet langer van alles hoeven te schrappen uit je leven omdat het te veel is, maar ervaren dat je vooruit gaat.
– Weer het gevoel hebben dat je jezelf herkend en bent.
– Je weer blij, en gezellig voelen en het idee hebben dat je weer dingen kunt..
– Weer energie hebben voor je gezin, je werk, en je leven.

Je hebt gehoord dat je deze situatie maar moet accepteren.
Ja tuurlijk is het belangrijk om je burn-out te accepteren want die is er nu eenmaal.

MAAR je hoeft geen stilstand te accepteren.
Je hoeft niet te accepteren dat het 8 maanden duurt.
Je hoeft niet te accepteren dat je nooit meer dezelfde wordt.
Je hoeft niet te accepteren dat je geen energie hebt.
Je hoeft de onrust niet te accepteren.

Hoe ik dit weet? Ik heb zelf meer dan 30 jaar geleden een burn-out gehad in een tijd dat er nog helemaal niets over bekend was. Daardoor heb ik dit onderwerp al die jaren bestudeerd. En manieren om dit op te lossen. In het begin met vallen en opstaan. Want ik moest eerst mezelf weer op de rit krijgen. Toen ik eenmaal het wiel had uitgevonden, ging ik dit delen met anderen. Zodat zij konden profiteren van mijn vallen en opstaan. En zij vele malen vlotter uit hun burn-out kwamen dan ik. Ik weet precies wat wel en niet handig is en in welke fase. Hoe zou het zijn als jouw weg uit jouw burn-out ook veel gemakkelijker zou verlopen dan tot nu toe?

En nee, ik heb het niet over quick-fix waarbij je met een toverstafje zwaait en alles is opgelost.
Het is een weg, een andere weg dan je tot nu toe hebt gelopen.
En nee, ik zeg niet dat het altijd makkelijk is.
En ja, je zal soms uitgedaagd worden om net buiten je comfortzone te stappen.
En dat is ook nodig om een resultaat te krijgen dat blijvend is.
Net als dat diëten niet werkt, maar een gezonde leefstijl wel, zo kun je dit ook zien.

En je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er voor je om je er liefdevol door heen te begeleiden.
Ben jij er klaar voor om alles wat niet voor je werkt achter je te laten?
En stappen te zetten die je die stijgende lijn gaan geven die je zo graag wilt?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en we gaan kijken welke mogelijkheid het beste bij jou en jouw situatie past. Ook als je al eerder begeleiding hebt gehad die niet heeft gewerkt.
Als je graag meer wilt weten en je hebt het idee dat dit de juiste stap om lichter te gaan leven in plaats van vanuit zwaarte te overleven

Klik hier om meer te lezen over het programma.
of
Vraag hier een vrijblijvende inzicht sessie aan om te bespreken wat jouw situatie is en wat er in jouw geval nodig is om definitief te herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *