Ben je het zat om door je emoties heen en weer geslingerd te worden?

Overspoeld raken door emoties

Het kan heel vervelend zijn als je het gevoel hebt dat je je emoties en gevoelens niet onder controle hebt.

Er kunnen veel scenario’s voorbij komen waarin je het gevoel hebt dat je de grip verliest.
Misschien herken je jezelf in een of meerdere van deze voorbeelden…

 • Kom je met de mensen die je lief hebt vaak in dezelfde soort ruzie’s terecht? Waardoor je je verdrietig voelt en je niet het gevoel hebt dat ze écht om je geven?
 • Moet je soms op de meest ongelegen momenten huilen en heb je daardoor het gevoel dat je op je werk niet altijd serieus wordt genomen?
 • Kreeg je als kind vaak te horen dat jouw emoties er niet mochten zijn waardoor je geleerd hebt om ze weg te stoppen. Waardoor je ze nu vaak helemaal niet meer voelt en op andere, zeer ongelegen momenten, in extreme mate omhoog komen en jij je overspoeld voelt?
 • Wordt je regelmatig boos wordt op een manier die niet in verhouding staat met wat er op dat moment aan de hand is. En je daar dan achteraf verschrikkelijk spijt van hebt en je voor schaamt?
 • Blijven bepaalde verdrietige of negatieve gevoelens van vroeger steeds terug komen? Waardoor je steeds weer in een negatieve spiraal terecht komt?
 • Dat angstige gedachtes op sommige momenten continu rond blijven zingen in je hoofd, waardoor je gaat piekeren?
 • Durf je niet voluit te leven omdat je je onzeker of je wel goed bent zoals je bent?

Veel mensen denken dat emoties ontstaan door andere mensen. Dat een ander je iets aandoet waardoor jij boos, verdrietig of bang wordt.
Maar in werkelijkheid zit het anders in elkaar.
Emoties worden als ze niet geuit worden opgeslagen in je lichaam.
En als er in het dagelijkse leven iets gebeurd wat lijkt op de situatie van vroeger, komt dat oude opgeslagen gevoel weer naar boven.

Een oud gevoel wordt geactiveerd, maar doordat je het nu voelt, denk je dat het nu is ontstaan. Door wat een ander zei, of deed. De ander raakt dus per ongeluk alleen maar jouw zere plek aan.

Het goed nieuws is dat je alsnog die opgeslagen emoties eenvoudig op kunt lossen is, waardoor je je veel vrijer en stabieler voelt.

In korte tijd jouw emoties in balans?
Ja, dat kan bij jou ook!

Wil je niet langer op de meest ongelegen momenten overspoeld worden door jouw emoties? Baal je ervan dat je jezelf niet meer herkent? En wil je jouw emoties weer in balans hebben? Zodat je meer rust ervaart? En jij weer plezier ervaart en je eindelijk weer gelukkig voelt?

Nanda Noorlander

Lijkt jou dat fijn?

 • Snel resultaat.
 • Op een eenvoudige manier
 • Die ook nog een blijvend is?

Herken jij jezelf hierin?

 • Ik voel me onrustig, opgejaagd en ik pieker veel;
 • Ik voel me vaak verdrietig en er lijkt geen einde aan te komen;
 • Ik voel me vaak bang, terwijl ik verstandelijk weet dat dat niet nodig is;
 • Ik heb een kort lontje en ben snel explosief boos.

Is het niet zo dat jij je al tijden minder fit voelt en je gezondheid hieronder lijdt? Je niet goed slaapt omdat je alsmaar piekert? Hoe graag wil je dit oplossen? Hoeveel heb je al geprobeerd? Hoe moedeloos voel jij je?

boosheid, verdriet, angst, emoties

Ik ben Nanda Noorlander, burn-out expert

Toen ik 22 jaar was kreeg ik een burn-out. Ik was gewend om altijd maar door te gaan. Ik ‘moest’ van alles van mezelf. Het slapen ging slecht en ik was doodmoe. Mijn emoties gingen alle kanten op. En ik beleefde nergens meer plezier aan.

Ondanks dat ik wist dat ik niet goed bezig was, dacht ik: “Ja maar dit moet ik echt nog even afmaken…” En zo bleef ik maar bikkelen, maar dat werkte niet. Dus op een dag kon ik niets meer. Alles wat ik probeerde, begeleiding van een psycholoog, het hielp gewoon niet. Mijn bedrijfsarts erkende mijn burn-out wel, maar daar was ik niet mee geholpen.

Sindsdien ben ik me enorm gaan verdiepen in hoe ik dat kon oplossen. Eerst voor mezelf en later ook voor anderen. Om te leren hoe ik mijn klanten aan het beste resultaat kon helpen, las ik enorm veel boeken en deed ik studies.

Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik met liefde met anderen. Omdat ik door mijn burn-out ontdekte dat het mijn missie is om bij te dragen aan het geluk van anderen. Het ‘Emoties in Balans’-pakket is daar een voorbeeld van. Het werkt, duurt kort en is effectief. Waardoor in slechts een paar minuten je emoties weer in balans zijn. Ik wil zoveel mogelijk mensen van hun burn-out klachten af helpen. Wat geen maandenlang traject hoeft te zijn. Ik ben daar het bewijs van. En mijn klanten ook.

Mijn leven is weer vol energie. Ik ben gelukkig, blij en ik geniet van het leven.
Dat gun ik jou ook.

Nanda Noorlander

Wil je weten wat je zelf kunt doen?

Zodat je stopt met ploeteren? Dan is het ‘Emoties in balans’- pakket voor jou! Het biedt je unieke ondersteuning om direct jouw emoties in balans te krijgen en je weer goed te voelen.

Ik weet het klinkt ongelofelijk. Maar stel nou dat het waar is…
Hoe zou het zijn als jij je weer gelukkig voelt?
En hoe zou dat zijn voor jouw naasten?
Welk effect zou dat hebben op de kwaliteit van jouw relaties?
Heerlijk toch als je weer kunt genieten van fijnere relaties?
Hoe zou het zijn als je eindelijk die dingen wilt gaan doen die je echt wilt doen omdat je veel stabieler bent?

Directe balans

Emoties in balans bestaat uit verschillende onderdelen waar je online zelf direct mee aan de slag kunt. Zodat je er waar en wanneer je maar wilt gebruik van kunt maken. En je direct resultaat hebt. Niet door emoties weg te stoppen of te onderdrukken maar door de energie die opkomt echt op te lossen zodat het steeds minder en minder zal worden.

Het pakket bestaat uit:

 • Video met uitleg zodat je precies weet wanneer je het kunt inzetten;
 • Video met stap- voor – stap uitleg hoe je het zelf kunt toepassen;
 • Spiekbriefje wat je er altijd bij kunt houden;
 • Vier video’s met uitleg over wat emoties zijn, welke er zijn en waarvoor ze dienen;
 • Uitleg over hoe jouw brein werkt en wat dit betekent voor jou;
 • Bonus-oefening zodat je je in slechts 10 minuten, krachtiger, zelfverzekerder en veel rustiger voelt;
 • Vier weken lang e-mailbegeleiding voor jouw vragen, zodat je er toch niet alleen voor staat.

Het hele pakket staat in een online omgeving. Zodra je “Ja”, tegen jezelf zegt, en op de ‘DOWNLOAD NU’ button hieronder klikt en het pakket besteld, krijg je een e-mail met de inloggegevens zodat je direct aan de slag kunt. Je houd altijd toegang tot de onlineomgeving.

Gun jezelf rust en geluk

Emoties in balans is niet zomaar een pakket. Het werkt, ook voor jou.
Elke keer dat er emoties omhoog komen die nog niet verwerkt zijn, kun je die in slechts 10 minuten oplossen. Zelfs als je ‘alles al hebt geprobeerd’.

Geef jezelf dit prachtige cadeau en gun jezelf meer rust en geluk.
Wat kun jij allemaal weer als jij meer rust en geluk ervaart?
Welke impact heb je dan op jouw naasten?
Geluk is namelijk besmettelijk ;-).

Ook jouw leven kan een positieve wending krijgen, als jij besluit dat jij dit nu verdient.

Als je emoties in balans zijn ervaar je rust en geluk

Wat anderen zeggen:

Het pakket Emoties in Balans brengt direct verlichting. Echt? Ja! In het begin was ik sceptisch, toch merkte ik dat de oefening me rust bracht.
De emotie bleef niet meer hangen maar kon beter van me afglijden. Vooral de ’theorie’ achter emoties vond ik erg interessant en behulpzaam. Begrip creëert rust. 
Ik merkte dat ik het samenwonen met mijn vriend steeds maar uitstelde. Terwijl onze relatie super goed is.
Ik wist dat dit met mijn verleden te maken had en wilde er gaan vanaf en dat is gelukt!
Iedereen heeft emoties, hoe je ermee omgaat bepaald hoe je je voelt, ‘Emoties in Balans’ helpt je de regie te nemen”.

Dorien – ‘Emoties in Balans’- pakket


Ik had al drie keer een burn-out gehad en diverse hulpverleners gehad. Nu liep ik weer vast door diverse persoonlijke omstandigheden, zoals het overlijden van mijn vrouw en het geen contact hebben met mijn kinderen. Advocaten, juristen waren dagelijkse kost om allemaal te verwerken. Ik had zelfs het hele rouwproces overgeslagen. Ik was inmiddels gewend en had geleerd om dat zelf te kunnen bolwerken maar dit werd teveel.

Het vele piekeren en de onrust waren me te veel. Ik kon niet zonder middelen in slaap komen. Dingen waren me snel te veel en dan kon ik me ook niet meer concentreren. Ik was niet gelukkig. Voelde me somber, kon niet meer genieten. Ik wilde hulp om de cirkel waar ik in zat te doorbreken. En wilde per 1 januari alles achter me laten en het nieuwe jaar goed beginnen.

Ik merkte direct na de eerste keer al dat ik me beter voelde. Andere mensen zeggen tegen me dat ik er meer ontspannen uit zie en ben. Ik ben nu helder van geest, meer open, ik heb meer rust. Nu laat ik me niet langer gek maken. Ik voel me krachtiger. Mijn slaap is beter. Ik had nooit verwacht dat ik in 4 weken mezelf zo zou kunnen ontwikkelen. Ik had vooral niet verwacht zo’n resultaat te kunnen bereiken. Ja, ik ben trots op mijzelf!

Nanda is de eerste persoon die me op een prettige manier zo snel heeft geholpen. En dat is heel bijzonder, want ik heb al heel veel hulp gehad. Dus daar ben ik Nanda heel dankbaar voor. Ik was gewend dat ik iedereen met mijn hoeveelheid woorden wel kon plat praten. Maar Nanda wist telkens met 1 woord of korte zin precies de kern te raken. Ze is een mooi mens en heel betrokken. Ze kan goed luisteren en heeft veel ervaring. Echt heel waardevol wat ze doet. Kortom de investering zeker waard!
Is het je teveel en kun je het zelf niet meer oplossen? Neem contact op met Nanda en ga met haar aan het werk. She is your saviour…
Patrick te Emst, (Klant SpoedCursusRust)
Ik had eerder een burn-out gehad. En kon opnieuw niet slapen, had last van onrust, weinig energie, spanning in mijn buik, was negatiever en piekerde veel. Hierdoor kon ik niet werken en me niet meer focussen.

Ik was bij een praktijkondersteuner geweest, maar die hielp me alleen maar verder de verkeerde kant op dus daar had ik niets mee. Bij mijn 1e burn-out was ik bij een psycholoog geweest, maar die ging alleen maar graven en over problemen praten. Ik vond het lastig om in te schatten of ik resultaat zou behalen bij Nanda. Maar toen ik de succesverhalen las en een gratis gesprek had gedaan, besloot ik direct om ervoor te gaan. Ik moest namelijk iets doen, kon zo niet doorgaan. Ik vond het fijn dat ik snel terecht kon. Fijn dat ik niet eerst nog maanden hoefde te wachten.

Bij Nanda was het veel positiever dan bij de psycholoog en kreeg ik echt handvatten waardoor ik wist wat ik dagelijks anders kon doen. Het resultaat geef ik een 10. Ik kan weer genieten, goed functioneren en plezier hebben. Het is weer gezellig met mijn gezin en fijn met mijn man. Mijn man is ook blij dat ik weer lekker in mijn vel zit. Ik voel me zorgeloos, voel me positiever, heb meer zelfvertrouwen. Mijn lichaam voelt relaxed. Doe weer wat met mijn hobby’s. Ik ben rustiger, ik denk nu aan mezelf, zonder me schuldig te voelen. Doordat ik meer bij mezelf ben weet ik beter wat ik wel en niet wil en kom ik meer voor mezelf op. Ik heb meer aandacht voor dingen en geniet meer. Kortom voel me weer gelukkig.

Achteraf gezien is het me alles waard geweest om dit opgelost te krijgen. Hoe goed ik me voel is niet in geld uit te drukken. Ik had er wel meer dan € 10.000 voor over gehad. Als je dit leest en twijfelt zeg ik tegen jou: “Het is het dubbel en dwars waard”. 
Marja de Groot te Apeldoorn, (Klant ‘Uit je burn-out’- pakket)
“Toen ik Nanda voor het eerst sprak, had ik al 9 maanden een burn-out. Ik had last van vermoeidheid, was na het slapen niet uitgerust, piekerde, was negatiever dan voorheen, moest veel van mezelf. Het liep mis op mijn concentratie. Ik was heel snel geïrriteerd, en vergat veel. En ik had last van een stijve rug. Hierdoor kon ik niet optimaal functioneren. Het ging bij mij om een verzameling van persoonlijke zaken en werk gerelateerde zaken die voor mij de “brij” on-overzichtelijk maakte. Ik was eerder bij een psycholoog geweest maar hiermee bereikte ik niet het resultaat dat ik wilde.

Ik realiseerde me dat ik op een punt was beland waar ik nooit meer wilde zijn. En ik wilde dit nu echt oplossen. Vooraf kon ik me slecht voorstellen dat ik dat resultaat bij Nanda nu wel zou behalen, maar dat is wel gelukt! Ik heb nu: een betere balans, kan beter maat houden. Ik heb nu meer inzicht waardoor ik ook vertrouwen heb gekregen dat ik toekomstbestendiger ben. Het voelt vrijer en ik voel me bevrijd dat ik mijn bagage achter me heb gelaten. Hooggevoeligheid is nu mijn kracht. Ik ervaar meer verbinding met mijn partner. Ik heb meer energie en heb weer zin in dingen. Dit is heel waardevol voor me geweest, en de investering zeker waard. Het is 2x zoveel waard als ik erin geïnvesteerd heb. Want het heeft ame meer gebracht dan een vakantie.

Ik ben blij dat ik de stap genomen heb, want het wordt niet vanzelf opgelost. Anderen adviseer ik nu om het niet zover te laten komen. Trek tijdig aan de bel. Ik heb te lang de signalen genegeerd waardoor ik zo diep in die burn-out kwam. Ondanks dat heb ik niet alleen het resultaat wat ik wilde, maar ook behaald in 4,5 maand. De gesprekken met de psycholoog waren een start en Nanda heeft daar een waardevolle opvolging aan gegeven. Ik geef het resultaat een 9.” 
Yvonne te Zwolle, (Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Wat is het je waard om je goed te voelen?

Om jouw emoties in balans te hebben? Ik denk dat het zo waardevol is dat het onbetaalbaar is, toch? Maar ja, dat is praktisch niet zo handig om te regelen. Kijk, het heeft mij de afgelopen 30 jaar minstens € 50.000 euro gekost om deze kennis op te doen.

En jij kunt middels dit pakket gebruik maken van die kennis. Jij krijgt de short-cuts met dit ‘Emoties in balans’-pakket voor slechts €297.

Als ik mensen uitleg hoe ze hun emoties in balans kunnen krijgen zeggen ze vaak: “Dat kan toch niet zo snel?” En dan vraag ik hoe ze zich op dat moment voelen. Vervolgens begeleid ik hen en achteraf vraag ik weer hoe ze zich voelen. En dat zeggen ze meestal iets van: “Hé?, hoe kan dat? Het is nu opgelost!”

Dus ja, wat houdt je nog tegen?

Als je emoties in balans zijn, kun je weer stralen!