Ik kan me goed voorstellen dat je het niet gelooft

Soms hoor ik van mensen dat ze het moeilijk kunnen geloven dat hun burn-out nog over gaat.
Dat ze zich ooit weer de oude gaan voelen.
Ze weer de dingen vanuit rust kunnen doen.
En ze echt weer kunnen genieten.
Ik snap het.

Als je in die donkere burn-out tunnel zit is het lastig om de wereld buiten de tunnel nog te ervaren.

(Dat is ook precies de reden dan een burn-out erg lastig alleen is op te lossen. En daarom bied ik je ook een vlot uit je burn-out gesprek aan. Klik hier en vraag een vrijblijvend gesprek aan >> https://n-balans.nl/als_een_feniks_uit_je_burn-out_gesprek/ [1] )

En ja, ik kan natuurlijk van alles zeggen, over het resultaat wat je kunt behalen. Maar misschien is het veel fijner als je het van mijn klanten hoort:

Doorzetter: “Ik had vooraf wel de hoop dat ik mijn problemen zou oplossen, maar dat ik me zo goed zou voelen had ik niet verwacht”

Femke: “Ik wilde graag weer zin hebben in het leven, en niet langer grijpen naar middelen om me beter te voelen. En dat heb ik ook bereikt, het is echt heel lang geleden dat ik zoveel rust heb ervaren”.

Marlies: “Wat ik bijzonder vond aan de begeleiding van Nanda is dat ze achter de emotie kan kijken, maar niet op een zweverige manier. De eerste keer was ik nerveus, omdat ik voelde dat er nu echt iets ging veranderen. Nanda stelde de juiste vragen waardoor ik dingen ging begrijpen”.

In een vorige post liet ik je al weten dat ik onlangs naar Gran Canaria verhuisd ben. En mijn bedrijf moet ook nog die officieel  officieel verhuisstap maken. Maar dat gaat allemaal niet zo vlot. Dat houd in dat ik binnenkort tijdelijk geen nieuwe klanten kan aannemen. Totdat alles geregeld is.

Ik vertel je dit omdat je NU nog de kans hebt om in te stappen.
Er zijn voor elke burn-out fase verschillende mogelijkheden.

(Als je je hier niet in wilt verdiepen… Vraag dan hier direct een vlot uit je burn-out gesprek aan [1] aan om te bespreken op welke manier jij het beste geholpen bent, gezien de fase waarin jij zit.)

Klik hier voor het overzicht van jouw mogelijkheden [2]

Yvonne: “Ik vind het verassend dat Nanda altijd aanbied wat aansluit. En het geduld heeft om mij de stappen op mijn eigen moment te laten doen. Het resultaat vind ik fantastisch en geef het een 9. De hoeveelheid technieken die Nanda kan inzetten is echt verbazingwekkend. Waardoor er veel meer verbetert is dan ik van te voren had kunnen bedenken. Ik adviseer iedereen om niet te lang te wachten met hulp zoeken omdat ik nu weet welk resultaat het je geeft. De psycholoog waar ik eerder kwam stelde wel de goed vragen maar miste de technieken om de dingen echt op te lossen”.

Klik hier om een vlot uit je burn-out gesprek aan te vragen [1]

Klik voor jouw mogelijkheden hier  [2]

En dan hoor ik mensen wel eens zeggen…. : “Hoe kan het dan dat mensen bij jou sneller resultaat hebben?” Omdat ik precies kan herkennen waar mensen tegen aan lopen, en ze vlot daar doorheen kan begeleiden.

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar .

Met liefdevolle groet,

Nanda

P.S.: Ik weet het uiteindelijk moet je het zelf doen. Maar, he, er zijn zoveel dingen die veel eenvoudiger zijn als je ze samen doet, toch?
Wat kies jij? Optie 1 of optie 2?

Optie 1 – Ik vraag een vlot uit je burn-out gesprek aan en klik hier.  [1]

Optie 2 – Ik kies voor één of meerdere van de mogelijkheden, klik hier.  [2]