In 3 maanden uit je burn-out

Heb je een burn-out of zit je er tegen aan en wil zo snel mogelijk uit je burn-out?

Herken je het volgende?

 • Merk je dat je steeds minder energie hebt?
 • Voel je je steeds meer opgejaagd?
 • Neemt de onrust steeds meer toe?

Ik weet dat  je hiervan baalt, omdat je op deze manier niet meer kunt genieten.
Misschien schaam je je ook wel om dit toe te geven.

Maar pas op het moment dat je dit voor jezelf durft te erkennen,
kun je de stappen nemen richting herstel en uit je burn-out komen.

Wanneer heb je voor het laatst echt tijd voor jezelf genomen en je afgevraagd wat jij eigenlijk wilt en wat jij nodig hebt?

Jij hebt de sleutel in handen

Je hebt zo veel kwaliteiten, waarde en liefde die je aan anderen wilt geven. Maar nu lukt het niet om anderen hiermee te helpen.

Hoe zou het zijn als wel weer in staat bent om van waarde tot anderen te zijn?

Ik weet dat je daarvoor eerst een paar stappen moet nemen en weet precies welke stappen dat zijn.

Zodat je burn-out definitief achter je laat.
En de tools in handen hebt om voortaan elke stressvolle situatie aan te kunnen.

Bevrijd je van je burn-out, zodat je je weer gelukkig voelt en weer kunt genieten

Herken je je nu nog hier in?

 • Ik heb last van onrust in mijn hoofd, ik pieker veel en kan dit niet stoppen;
 • Ik moet veel van mezelf en dat moet ook nog eens perfect;
 • Soms kom ik niet in slaap, soms wordt ik tussendoor wakker en kan ik de slaap niet meer vatten;
 • Ik ben snel overprikkeld waardoor ik me steeds meer terug trekt uit sociale contacten;
 • Mijn emoties lijken een eigen leven te leiden, ik moet snel huilen terwijl ik dat voorheen nooit had;
 • Ik kan me slecht concentreren en vergeet dingen en denk steeds negatiever;
 • Ik krijg steeds meer lichamelijke klachten, pijn in mijn nek en schouders en een gespannen gevoel in mijn lichaam.

En wil je heel graag:

 • Meer rust, meer energie en weer genieten;
 • Beter slapen, uitgerust opstaan en zin hebben in de dag;
 • Mijn emoties in balans;
 • Een betere eigenwaarde, meer zelfvertrouwen en meer voldoening;
 • Mijn oude “ik” weer terug krijgen;
 • Mijn sociale contacten weer oppakken en samen leuke dingen doen;
 • Weer een leuke moeder/partner of collega zijn voor onze omgeving.

Ik ben Nanda Noorlander, burn-out expert

Eerste hulp bij stress - Nanda Noorlander - uit je burn-out

Met mijn groepsprogramma: Als een feniks uit je burn-out, help en begeleid ik mensen die overweldigd zijn door stress en bijbehorende klachten. In zeven stappen leer ik hen op een eenvoudige en blijvende manier hoe zij de regie over hun leven en geluk terugnemen.

De meeste mensen met een burn-out die ik begeleid, zijn gevoelig. We lopen allemaal in ons leven de nodige stress op. Die we onbewust in ons lichaam opslaan en met ons meedragen.

Van buiten die stoere meid…

Ik dacht op jonge leeftijd dat er iets echt niet goed was aan mij. Ik was zo anders en ik voelde mij totaal niet begrepen. Daardoor twijfelde ik aan mezelf en werd ik onzeker. Ik zette een masker op, uit zelfbescherming.

Van buiten was ik die leuke, stoere meid die alles aankon. Maar van binnen voelde ik het wringen. Ergens voelde het niet goed.

Dat gevoel drukte ik weg

Ik was zo bezig met wat anderen van mij dachten en verwachtten. En ik ging continu over mijn grenzen heen. Ik hield totaal geen rekening met mezelf. En als twintiger brak dat op en kreeg ik een burn-out.

Die burn-out was verschrikkelijk. En heeft een jaar geduurd. Ik vond nergens de juiste hulp of begeleiding en uiteindelijk was ik het zo zat, dat ik zelf op zoek ben gegaan naar een manier.

Ik wist wel heel veel, maar toch kwam die burn-out

Sinds mijn 12e las ik al boeken over persoonlijke ontwikkeling en het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ik wist wel heel veel, maar toch kwam die burn-out.

Door de burn-out heb ik een dieper verlangen in mijzelf ontdekt: Bijdragen aan het geluk van andere mensen. Anderen ook bevrijden van hun overspannenheid en burn-out.

Daarom ben ik na mijn burn-out gestopt met mijn werk in de grafische sector en ben ik een vierjarige HBO opleiding gaan doen waarin ik leerde met een prachtige mix is van verschillende disciplines te werken. Zodat ik mijn klanten kon helpen om blijvende resultaten te bereiken.

Het resultaat is een eigen methode en programma: De N-balans methode en ‘Als een feniks uit je burn-out’-programma
Waar mijn klanten mij dankbaar voor zijn en prachtige resultaten mee bereiken.
Hun leven is voor altijd veranderd.

Je leven hoeft zo niet te zijn

Een burn-out komt nooit zomaar. Het is een ‘wake up call’. Het komt op het moment dat je klaar bent. Om jezelf te bevrijden, van alle stress en overtuigingen die je in je lichaam hebt opgeslagen.

Eigenlijk is een burn-out een heel mooi cadeau, in een foeilelijke verpakking.
Ik juich graag met je mee terwijl je dit cadeau uitpakt.

Ben jij er klaar voor om jezelf weer terug te krijgen?
Sterker nog een betere versie van jezelf te worden?

Tijdens het 16 weken 1-op-1 traject met doorbraaksessies help ik je persoonlijk om weer tot rust te komen en de kernproblematiek te transformeren.

Het traject bestaat uit:

 • Acht doorbraaksessie van 1,5 uur waarin we o.a. je energie balans herstellen, en ik je een instant rustbrenger leer, en hoe jij je weer gelukkig voelt en kunt genieten ; (onschatbare waarde)
 • Deelname aan 8 succes groep sessies; (waarde € 450)
 • Persoonlijk rustmoment (waarde € 250)
 • Werkblad Signalen van stress; (waarde € 125)
 • Vijf ontspanmomenten; (waarde € 500)
 • N-balans methode. (waarde € 1000)
 • Bonus 1: transformerende meditatie; (waarde € 150)
 • Bonus 2: dagelijkse oefening; (waarde € 100)

* Na het voldoen heb je direct toegang tot het online gedeelte. Je kiest dus zelf wanneer jouw ontspanning start. We maken ook direct de 1e afspraak (zonder lange wachttijd) .

Doorbraaksessies
Tijdens de doorbraaksessie help ik je persoonlijk om te doorbreken waar je nu in zit en help ik je om jouw droomleven te bereiken. Samen is het nu eenmaal veel eenvoudiger is dan alleen.

Succes groep sessies
Door de succes groep sessies kun je tussendoor ook je vragen kwijt, en kunt leren van de vragen van anderen.

Transformerende meditatie
Je gewoontes heb je al zo lang en daarom voelen ze normaal. Maar soms passen ze niet meer bij je is het handiger om andere aan te leren. Deze specifieke meditatie is gericht op de kernproblematiek van een burn-out en helpt je op een eenvoudige en ontspannen manier een positieve verandering te creëren in je leven.

Dagelijkse oefening
De kracht van reclame is de herhaling. Van die kracht kun je gebruik maken door het doen van oefeningen die je in 10 minuten per dag, krachtiger, zelfverzekerder en veel rustiger doen voelen.

Werkblad Signalen van stress
et is belangrijk dat je duidelijk krijgt waar je nu staat. Aan het einde vul je deze nogmaals in en is het meetbaar welk resultaat je hebt behaald. En je weet voortaan precies hoe je stress bij jezelf kunt herkennen.

Ontspanmomenten
Gedurende de zes maanden krijg je vijf ontspanmomenten, waarmee je de rust ervaart die je zo graag wilt. En nodig hebt. Moeiteloos ontspannen en met een direct resultaat.

N-balans methode
Je krijgt uitleg over de unieke N-balans methode, zodat duidelijk welke stappen je de komende tijd gaat maken en weet dat het ook jou kan lukken.

Dit is jouw investering voor meer rust, energie en geluk

Ik heb ik me de afgelopen meer dan 31 jaar verdiept in de materie van overspannenheid en burn-out. In die jaren heb ik vele mensen geleerd hoe ze meer rust hebben en meer energie zodat ze meer kunnen genieten.

Mijn groepsprogramma van 6 maanden is succesvol, omdat mijn klanten hele mooie resultaten boeken.

Maar ik merkte sommige mensen het prettiger vonden om echt door mij bij de hand genomen te worden en 1-op-1 geholpen te worden om de transformatie die nodig is om patronen te doorbreken te maken.

Zodat ze gedragsmatig niet langer van alles hoeven te doen om dingen onder controle te houden. Omdat dat dat alleen maar meer spanningen met zich mee brengt.

Klanten voelen zich soms in één sessie al enorm verlicht.

Ze hebben het gevoel hebben dat ze er niet alleen voor staan.

En ze geven aan dat het een verademing is dat ze kunnen stoppen met die dingen die ze al zo lang deden en hun geen resultaat gaf.

Ze zijn soms verdrietig als ze ontdekken dat ze zichzelf onbewust jaren tegen werken.

Maar ook opgelucht dat dat nu afgelopen is.

Omdat het een traject is met veel 1-op-1 tijd kunnen er echter maar een beperkt aantal deelnemers tegelijkertijd meedoen.

Testimonials

Het gaat veel beter, ik zat ziek thuis met een burn-out. En ik kan nu veel meer aan. Ik ben ondertussen in een nieuwe baan begonnen en werk 3 dagen in de week. En als ik thuis kom heb ik nog voldoende energie. Terwijl voor die tijd nergens energie voor had. Ik heb er echt heel veel aan gehad, echt heel fijn.

Ik heb meer rust in mezelf, en daardoor is er nu ook meer rust in mijn gezin. Ik kan nu veel beter met mijn emoties omgaan. Eerder kon ik echt op willekeurige momenten in tranen uitbarsten en had ik niet het gevoel dat onder controle te kunnen houden. En nu weet ik hoe ik met mijn emoties kan omgaan waardoor ik kan ontladen en alles veel makkelijker is. Mijn eigenwaarde is gestegen en is nu ruim voldoende. Ik ben meer mezelf. Ik heb ook weer de energie om meer te bewegen. Ook mijn perfectionisme kan ik meer loslaten.

Ik had eerder 10 sessies bij een psycholoog gehad, daar had ik wel wat aan maar ik miste diepgang en kennis hoe ik dingen kon veranderen. Dit verdiepingsprogramma is veel praktischer. Bij de psycholoog werd er 1x per week veel gezegd, maar met dit programma ben je doorlopend bezig door de opdrachten, waardoor ik meer de diepte in ging en het veel vollediger is. Dus ik heb er super veel aan gehad!
Agnes Hoogedoorn te Zeist, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma
Wat is er veel veranderd sinds ik gestart ben met het programma… Ik zat al 8 maanden ziek thuis en slikte medicatie (antidepressiva en slaapmedicatie) toen ik Nanda voor het eerst sprak. In de maanden dat ik met het programma bezig was had ik het gevoel dat ik op de goede weg was om me echt beter te voelen. Daarvoor was ik gewoon verslaafd aan de pillen, en het loste niets op. Sterker nog daardoor werden mijn problemen alleen maar groter. Het gaat nu super! Alles loopt zoals het moet gaan zonder hyperventileren of moeheid. Toen ik begon had ik maar 40% energie en zit nu weer op 100%. Dus ik werk weer ook weer volledig.

Ik weet nu wat mijn grenzen zijn. Door mijn enthousiasme blijf ik wel opletten dat ik niet te veel hooi op mijn vork neem. Focussen lukt me weer. Ik weet nu veel beter wat ik wil en kan weer uitdagingen aan. Eindelijk kom ik weer aan mijn hobby’s toe. Lezen lukt weer en ik maak weer kastanje kransen.

Sociale contacten heb ik weer meer zin in. Ik weet waar mijn valkuilen zijn en hoe ik daaruit kan blijven. Ik voel me blij, positief energiek, gelukkig en met een gezond lichaam. Ik vind dit geweldig, ik ben trots op mijn prestatie. Ik ga het programma nog een keer doorlopen, gewoon omdat ik het zo waardevol vind.

Ik had vooraf wel de hoop dat ik mijn problemen zou oplossen, maar dat ik me zo goed zou voelen had ik niet verwacht. Eerder had ik dag en nacht hoofdpijn, dat is nu helemaal weg. Mijn perfectionisme is veel minder. Ik ben nu echt trots op mezelf, mijn eigenwaarde is dan ook enorm gestegen, ik geef mezelf nu een 9,5 . Ik raak niet meer zo snel geïrriteerd, waardoor ik een leukere moeder ben. Het overlijden van mijn vader heb ik kunnen verwerken.

Bij eerdere hulp (verpleegkundig specialist en psychiater) werd er alleen maar gevraagd hoe het ging, maar dat kan ik ook aan mijn man vertellen, ze keken gewoon niet verder. Met het programma ging ik echt aan de slag om veranderingen door te voeren. Nanda kon me soms ook echt wakker schudden, dat had ik dan ook echt nodig.

Ik was er klaar mee om thuis te zitten zonder verandering. Ik wilde geen 3e burn-out, er moest echt iets veranderen, want ik werd ‘s morgens al trillend wakker. En kon overdag soms in paniek en angsten schieten.

Vooraf vroeg ik me af of ik die video’s wel zou gaan bekijken, maar ik keek elke week weer uit naar de volgende video. Ik geeft het resultaat dan ook een 10! Fijn om dingen te kunnen verwoorden en ook echt antwoord te krijgen van Nanda op mijn vragen. Het programma is echt super waardevol!

Ook als je twijfelt of je het wel kunt betalen, zou ik je het programma aanraden. Je kunt je geld uitgeven aan alcohol of roken, het gaat erom welke keuze je maakt. Doe abonnementen de deur uit, haal geen rommel meer in huis en ga hiervoor, daar heb je veel meer aan. Dit is zo waardevol, echt van onschatbare waarde, het is wel een ton waard. Nanda je kunt echt trots zijn op dit programma waarmee je heel veel mensen kunt helpen!
‘Doorzetter’, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma
Ik voel me nu oké. Nog niet al mijn energie is terug maar ik kwam dan ook van heel ver, dus ik ben blij met deze stijging. Daarnaast kom ik meer voor mezelf op. Ik weet beter wat ik wil en ik plan meer tijd voor mezelf in. Ik zou graag wat vriendinnen om me heen hebben, om dingen mee te delen. Dus dat ga ik nog oppakken. Net als mijn oude liefde: paardrijden. Ik heb het afgelopen half jaar echt stappen gezet en mezelf verbeterd. De onrust in mijn hoofd is weg. Het perfectionisme kan ik beter loslaten. Mijn schuldgevoel is weg. Voorheen was ik heel vaak snel geïrriteerd, dat is gelukkig ook veel minder.

Op mijn werk is een hoge werkdruk, daar kan ik nu beter mijn grenzen bewaken. Ik ben gewoon meer ontspannen. Ik heb echt de handvatten en het begrip gekregen die ik nodig had om er weer bovenop te komen. Ik wist van te voren dat ik bij het online programma een stok achter de deur nodig had. En die heb ik van Nanda ook echt ervaren. Ik begon goed en toen ik weer ging werken moest ik even weer een nieuwe balans vinden. Dat blijft even zoeken, maar het gaat me lukken omdat ik nu weet hoe belangrijk dat is. Om te ontspannen wandel ik veel, ook tussen mijn werk door. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik ben op de goede weg en dat merk ik aan allerlei dingen. Daar ben ik dan ook heel blij mee.

Ik vond het fijn dat Nanda weet wat het is om een burn-out te hebben. Als ervaringsdeskundige herkent ze wat je voelt en meemaakt. Alleen dat begrip is al zo enorm fijn! De tools om hier mee om te gaan die je krijgt van Nanda zijn concreet en waardevol. Je kunt ze gelijk toepassen.

. Al paste de ene oefening beter bij me dan de ander. Je bent ook vrij daarin om te proberen en te leren wat voor je werkt. Dat is erg prettig. Ik twijfelde eerst of ik wel voor het online programma zou gaan, maar het viel me mee. De wekelijkse terugkoppeling was fijn en zorgde voor een stok achter de deur. Ook de extra video’s vond ik fijn. De steun van de groep vond ik ook waardevol.

Als jij twijfelt… gewoon doen, je krijgt goede handvatten om stappen in herstel te zetten. Het heeft mij in elk geval goed geholpen om stappen in de goede richting te zetten. Het is de investering waard!
Barbara,, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma
Door het online programma ben ik veel meer gaan nadenken over wat ik wil. Ik luister nu meer naar mezelf. Het lukt me om meer rust te nemen, waardoor ik ook weer creatief bezig ben. Door de rust heb ik nu een heel ander leven. Ondanks dat ik nu bezig ben met verhuizen heb ik geen last meer van vermoeidheid.

Ik ben nu trots op mezelf terwijl ik voorheen altijd dacht dat een ander het wel beter zou weten. Ik heb vooral geleerd om meer mijn hart te volgen. Mijn darmen zijn rustiger. Mijn perfectionisme is veel minder. Ik heb geen last meer van onrust in mijn hoofd. En ik weet hoe ik mijn grenzen kan aangeven en doe dat ook. Ik vond vooral één van de ontspanningsmomenten heerlijk.

Ik was eerder als bij een psychiater, een psycholoog en een HSP deskundige geweest, maar nu heb ik geleerd om naar mezelf te luisteren en dat was een ontdekkingsreis want ik vertrouwde eerst mezelf niet. En nu weet ik dat als ik iets wil, ik het ook kan. En als er iets gebeurd schiet ik niet langer in de stress, maar los ik het op. Ik vecht niet langer tegen mezelf. De waarde van dit programma is niet in geld uit te drukken. Maar nu achteraf gezien had er wel €10.000,- voor over gehad. Dus hartstikke bedankt!
Puck te Drenthe, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma (zelfstudie)
Er werd me enorm veel aangereikt. En ik wilde het allemaal gelijk goed in de praktijk brengen. Ik maakte van elke les een eigen verslag op een A4. En plakte deze op een plek die vaak inzichtelijk is. Zodat ik mijzelf hieraan bleef herinneren
H.L, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma
Ik was eerder bij een GG-zet instelling geweest, maar dat was het niet voor mij. Dit was de eerste keer dat ik bij iemand zo open durfde te zijn! Ik had last van perfectie. Vergat vaak mezelf en kon niet meer genieten. Ik had altijd het gevoel dat ik me moest bewijzen.
A. B te Zaandam , ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma
Ik heb het online programma als heel prettig ervaren. Alles klopte. Het leek alsof het voor mij persoonlijk gemaakt was. Ik kan er naar luisteren wanneer en waar ik wil en dat vind ik ideaal. Ik had niet verwacht dat een online programma zoveel te weeg kon brengen.
Anoniem, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma
Ik had eerder een jaartraject bij 365 dagen succesvol gevolgd en dat bracht me niet wat ik zocht. Ik vond dat veel te massaal, dit was veel fijner. Ik zie het als een investering in mezelf en ik word er ook echt beter van. Ik blijf de video’s keer op keer beluisteren en haal er telkens weer iets uit.
C. te Hilversum, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma
Ik ben nu minder in mijn hoofd en meer bij mijn gevoel. Ik pieker minder en krijg meer gedaan en dat voelt goed. Ik straal nu meer. Mijn omgeving merkt dat ik nu duidelijker ben naar anderen. Tijdens het programma begon ik steeds meer de oude te worden. Ik vraag me nu meer af wat ik wil in plaats van anderen te pleasen. Ik heb voldoende tools gekregen waardoor ik nu mezelf kan herpakken als het tegen zit.
Anne Smit, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma
Ik vond de begeleiding van Nanda prettig. Ook haar stem in de video’s. De natuurcoaching vond ik bijzonder. Heel fijn om buiten te zijn. Het gaf me veel inzichten, en ik kon er ook echt iets mee. Ik vond het eigenlijk meer waard dan ik ervoor betaald heb. Als ik zou moeten kiezen tussen een vakantie en dit programma, zou ik zeker voor dit programma kiezen, want hier heb je de rest van je leven iets aan.
NN, ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma + doorbraaksessies

Twijfel je nog?

 • Je gaat van overleven naar leven;
 • Je vermoeidheid maakt plaats voor meer energie;
 • Je gaat meer genieten van jouw leven;
 • Je gaat jezelf weer vertrouwen;
 • Je ontdekt dat het geluk echt in jezelf zit;
 • Je ervaart meer balans in je leven; stabiliteit, rust en vertrouwen;
 • Je leert kennen wie jij werkelijk van binnen bent;
 • Je voelt je meer verbonden met jezelf;
 • Je voelt je beter verbonden met je gevoel
 • Je ontdekt je talenten;
 • Je laat de liefde in jezelf toe;
 • Je leert anderen steeds beter aanvoelen;
 • Je leven wordt lichter en voelt ook lichter;
 • Je ontdekt hoe leuk je bent;
 • Je leert je grenzen beter aangeven;
 • Je stel jouw rust en geluk niet langer uit;
 • Je maakt jezelf prioriteit nummer één;
 • Je hebt meer aandacht en focus;
 • De kwaliteit van je leven verbetert;
 • Je hoofdpijn, spierpijn en andere pijnen verdwijnen;
 • Je slaap verbetert en de kwaliteit van je slaap ook;
 • Je gaat uit de ‘moeten’ stand en maakt weloverwogen keuzes;
 • Je denkt positiever over je leven, over anderen en over jezelf;
 • Je verrijkt jezelf en je leven op onschatbare wijze;
 • Je verhoogt je gevoel van vrijheid. Je krijgt meer rust;
 • Je hoofdpijn, spierpijn en andere pijnen verdwijnen;
 • Er komt meer uit je handen;
 • Je gaat weer genieten van gesprekken met mensen om je heen;
 • Je korte lontje verdwijnt;
 • Je laat vrienden en familie weer toe;
 • Je gedachten worden positiever en je geniet meer;
 • Je krijgt meer vertrouwen en meer zelfvertrouwen;
 • Je gaat weer leuke dingen ondernemen;
 • Je voelt je nuttig en van waarde;
 • Je gezondheid verbetert en je krijgt meer energie;
 • Je ervaart meer voldoening;
 • Je leeft meer met de dag;
 • Je ontwikkelt een heldere geest met meer aandacht voor wat je doet;
 • Je geniet van de rust in jezelf en om je heen;
 • Je hebt overzicht wat jij belangrijk vindt
 • Je stelt jezelf de juiste doelen wat meer rust geeft;
 • Je hebt perfectionisme achter je gelaten;
 • Je leeft in flow;
 • Je bent meer ontspannen;
 • Je staat vanuit liefde open voor anderen;
 • Je ziet de toekomst rooskleurig in;
 • Je geniet weer van sport en beweging. En van het buiten zijn;
 • Je bent trots op wie je bent.

Veel gestelde vragen

“Ik ben al eerder bij een psycholoog geweest, voegt dit dan nog wel iets toe?”

Ik snap dat als je al eerder een traject hebt gedaan en het lastig vindt om opnieuw iets te doen. Een deel van mijn klanten die hebben ook een traject bij een psycholoog gehad. En daar wordt andere hulp geboden dan ik bied. Ik help mijn klanten om de kern van hun burn-out te transformeren, dat gaat dus dieper dan gedragsmatige begeleiding. Waardoor mijn klanten wel die doorbraak krijgen. Als je dit leest zijn niet al jouw klachten opgelost. Dus stel jezelf vooral de volgende vraag: “Hoe zou het zijn al ik binnen 3 maanden uit mijn burn-out ben?”

“Ik ben bang dat ik geen resultaat ga halen”

Ik weet dat ik mensen met een burn-out enorm kan helpen om die stappen te nemen die nodig zijn om uit je burn-out te komen. En ik zou het jammer vinden als je niet het leven leidt wat je wilt, omdat ik weet dat het mogelijk is. En dat ik uit eigen ervaring weet hoeveel fijner je je dan voelt. Kijk ik weet dat veel mensen het vertrouwen in zichzelf zijn kwijt geraakt door hun burn-out en dat herken ik ook. Ik heb mij vroeger ook zo gevoelt. Maar ik weet dat mijn klanten die staan waar jij nu staat dit ook zo ervaarde en vervolgens verbaasd zijn over waar ze een paar maanden staan. Dat ze zich beter voelen dan ze zich ooit hebben gevoeld. Als je er echt voor gaat, gaat het zo wie zo lukken. Daar ben ik 100% van overtuigd.

Wat als ik niet bij een doorbraaksessie of een-op-een afspraak kan zijn?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je verhinderd bent. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met mij op, zodat we een nieuwe afspraak inplannen. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, of wanneer je niet komt opdagen, komen te vervallen en worden niet opnieuw ingepland. In uitzonderlijke gevallen kan ik hier vanaf wijken.

“Ik heb al zo veel over dit onderwerp gelezen, wat biedt dit traject dan meer dan dat?”

Een artikel is heel waardevol, het geeft je een klein stukje informatie, maar niet het geheel. Bovendien gaat het om dieper inzicht krijgen, om levensvragen, en om de bereidheid en noodzaak dat je dingen in je leven wilt veranderen. Zie het als fietsen. Dat leer je ook niet door het lezen van een artikel, maar door op de fiets te stappen. Probeer het maar. Je hebt niets te verliezen.

“Ik heb moeite met de investering”

* Heb je moeite met investeren in jezelf? Dan gaat dit programma je juist helpen!

* Heb je moeite met de eenmalige investering? Dan heb je de mogelijkheid van investeren in termijnen.

* Heb je moeite met de hoogte van de investering? Vraag jezelf dan af hoe belangrijk meer rust, energie en geluk in je leven is?  Dit programma helpt jou om weer te genieten van je leven; het geeft je een beter gevoel van eigenwaarde en meer positiviteit. De kwaliteit van je leven verbetert. Kies voor een blijvende verandering, een investering in jezelf. Dat ben je namelijk waard!