Net als dat één zwaluw nog geen zomer maakt, zo maakt inzichten nog niet dat je burn-out is opgelost.

Tegen jezelf zeggen dat je al veel inzichten hebt, kan je er juist van weerhouden om op te lossen wat er nodig is om nooit weer een burn-out te krijgen.

We kunnen voor onszelf allemaal redenen bedenken waarom we iets niet moeten doen.
En ik snap dat ook wel.
We zitten nu eenmaal zo in elkaar dat we niet uitkijken naar verandering. Zelfs niet als we ons daar veel beter door gaan voelen.
Sommige mensen moeten zich eerst, heel, héél erg slecht voelen en echt geen uitweg meer weten voor ze hulp zoeken.
Voordat ze denken: ”Nu ben ik het zat, ik wil dat dit veranderd”.

Maar waarom zou je zo lang wachten?
Waarom zou je rond blijven lopen met je klachten en je lang slecht  voelen, terwijl dat helemaal niet nodig is?

Waarom zou je dat doen?
Omdat je denkt dat je het niet waard bent?
Omdat je denkt dat anderen belangrijker zijn dan jij?
Omdat je eerder bij iemand bent geweest en die je iets aanbood wat niet aansloot?
Omdat je zelf niet weet wat je nodig hebt?

Mensen zeggen ook wel eens: “O, maar bij mij is het nog niet zo erg”. Maar het is juist belangrijk om te voorkomen dat het wel zo erg wordt. Het is eenvoudiger om stress op te lossen dan een burn-out. Dus waarom zou je jezelf die lange weg naar je burn-out, het in je burn-out put zitten en er dan weer uit moeten klimmen aandoen. Terwijl je nu al over het gat kunt springen?

Ik denk dat iedereen zich uiteindelijk goed wil voelen.
En dat is ook echt weer mogelijk.
het gevoel dat je weer jezelf bent.
Je weer krachtiger voelt.
Je energie en rust weer terug hebt.
En weer zin hebben in het leven.
Maar dat veel mensen gewoon niet weten hoe ze dat kunnen bereiken.

Van mijn klanten die mijn online programma hebben gevolgd hoor ik dat het niet alleen goed is voor mensen met een burn-out. Dat er kennis in zit waar heel veel mensen iets aan kunnen hebben. Ze zeggen ook dat het onzin is dat je met een online programma geen stok achter de deur hebt. Omdat mijn klanten die motivatie en stok achter de deur bij mij wel ervaarde en bij een psycholoog waar ze eerder waren juist niet.

Veel mensen denken ook dat ze gesprekken moeten hebben. Terwijl de meeste mensen die bij mij komen dat eerst hebben geprobeerd, maar ze merkten dat alleen praten over hoe je je voelt niets oplost. Het lucht misschien even op, Maar lost niets op en zij zeggen dat mijn online programma hun wel de handvaten gaven die ze nodig hadden.

Door mijn 30 jaar ervaring met dit onderwerp, weet ik precies wat er wel nodig is om die omslag te maken. Om te zorgen dat je naast inzichten ook echt resultaten bereikt. Als mijn klanten die ik aan het einde van het traject spreek zeggen ze vaak dezelfde dingen:

Ellen: “Vooraf denk je: “Dit komt nooit meer goed”. En ik voelde dat ik zonder concrete handvaten en de controle dat je er ook iets mee doet, er niets ging veranderen. Als je twijfelt, niet doen, omdat het werkt! Het hele programma is gewoon heel mooi op elkaar afgestemd”.

Barbara: “Als jij twijfelt… gewoon doen, je krijgt goede handvatten om stappen in herstel te zetten. Het heeft mij in elk geval goed geholpen om stappen in de goede richting te zetten. Het is de investering waard!”

Doorzetter: “Ook als je twijfelt of je het wel kunt betalen, zou ik je het programma aanraden. Je kunt je geld uitgeven aan alcohol of roken, het gaat erom welke keuze je maakt. Doe abonnementen de deur uit, haal geen rommel meer in huis en ga hiervoor, daar heb je veel meer aan. Dit is zo waardevol, echt van onschatbare waarde, het is wel een ton waard. Nanda je kunt echt trots zijn op dit programma waarmee je heel veel mensen kunt helpen!”

Corina: “Ik zat al een paar maanden thuis en had gesprekken met een praktijkondersteuner, maar die luisterde alleen en dat loste niets op. Het werd tijd dat ik er echt iets aan moest doen. Ik wilde mezelf weer terug en gelukkig zijn. Gelukkig vond ik het mezelf waard om in mezelf te investeren. Overigens vind ik het programma 2x zoveel waard als ik ervoor betaald heb”.

Agnes: “Ik had eerder 10 sessies bij een psycholoog gehad, daar had ik wel wat aan maar ik miste diepgang en kennis hoe ik dingen kon veranderen. Dit verdiepingsprogramma is veel praktischer. Bij de psycholoog werd er 1x per week veel gezegd, maar met dit programma ben je doorlopend bezig door de opdrachten, waardoor ik meer de diepte in ging en het veel vollediger is. Dus ik heb er super veel aan gehad!”

Puck: “Door het online programma heb ik nu rust en een heel ander leven. Ondanks dat ik nu bezig ben met verhuizen heb ik geen last meer van vermoeidheid. Ik was eerder als bij een psychiater, een psycholoog en een HSP deskundige geweest, maar nu heb ik geleerd om naar mezelf te luisteren en dat was een ontdekkingsreis want ik vertrouwde eerst mezelf niet. De waarde van dit programma is niet in geld uit te drukken. Maar nu achteraf gezien had er wel €10.000,- voor over gehad. Dus hartstikke bedankt!”.

Wil je weer voluit leven in plaats van overleven? En definitief van je klachten af?
Kortom wil jij je ook gewoon weer goed voelen, los van of je helemaal in een burn-out zit of nog meer in het voorstadium?
Stuur een Je kunt een chat bericht via Facebook of via Instagram met als onderwerp “FENIKS”  en ik neem contact met je op om te bespreken wat jouw situatie is en of dit programma ook jou kan helpen om je burn-out definitief achter je te laten.
Of Vraag hier direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.