Wat nou als er veel meer mogelijk is dan je nu denkt?

Terwijl je nu nog denkt:
“Ik heb er geen tijd voor”.
“Mijn burn-out gaat echt nooit meer over…”
“Ik heb er lang over gedaan om in mijn burn-out te komen, dus het duurt ook lang om er weer uit te komen”.

Of je blijft in kringetje denken zoals:
“Ik ben me bewust van de dingen die ik wil/moet veranderen, maar dat ik niet goed weet hoe. En dat kost zoveel energie, wat ik nu niet heb”.

Ik kan je nu al zeggen…
Dit gaat allemaal niet werken.

Dit gaat er NIET voor zorgen dat je:

Jouw oude gevoel weer terug hebt, zodat je weer straalt
Van je vermoeidheid af komt, zodat je weer kunt doen wat je maar wilt.
Je sociale leven weer op kunt pakken, zodat je samen weer plezier kunt maken.
De toekomst weer positief zien, zodat je leven niet langer ‘on hold’ staat en je weer plannen kunt maken.

Maar wat gaat dan WÉL helpen?

Weten dat er veel meer mogelijk is dan je nu denkt.

Iedereen heeft 24 uur in een dag, dus jij het even veel tijd als ieder ander. Het gaat erom dat je leert hoe je met je tijd om gaat zodat het je dient. In plaats van dat het voelt alsof alles tijd kost.

Met de juiste stappen kom ook jij uit je burn-out. Je ziet die stappen nu misschien nog niet. Anders had je ze natuurlijk wel genomen. Maar dat is niet erg. Je kunt leren welke stappen je helpen om je stap voor stap beter te voelen.

Het is een fabel dat het even lang duurt om uit een burn-out te komen als dat j er over hebt gedaan om erin te komen. Nu verwar je een burn-out met een zwangerschap. Een zwangerschap duurt gemiddeld 9 maanden en het duurt ook 9 maanden om weer te ont-zwangeren. Bij een burn-out werkt dat heel anders. Meer als bij een huis. Je kunt er jaren over doen om het een rommel te laten worden, en het toch in een paar weken, met hulp weer op orde hebben. Denk maar aan die huizen die je op tv ziet die helemaal dicht geslipt zijn… Zelfs die kunnen in een relatief korte tijd weer op orde zijn. En dus kun jij ook leren hoe je in een relatief korte tijd jouw burn-out oplost.

In de 30 jaar dat ik dit onderwerp heb bestudeerd, weet ik precies wat je wel en niet kunt doen om vlot en definitief uit je burn-out te komen.

In mijn 3 maanden 1-op-1 traject help ik mijn klanten persoonlijk om weer tot rust te komen. En om de kernproblematiek te transformeren zodat ze stap-voor stap van overleven naar leven gaan en ze zich steeds beter en beter voelen.

Ik weet dat mijn klanten alleen mijn online programma ‘Als een feniks uit je burn-out’ al een waarde vinden hebben van € 10.000, – .

Maar ik merkte sommige mensen het prettiger vonden om echt door mij bij de hand genomen te worden en 1-op-1 geholpen te worden om de transformatie die nodig is om patronen te doorbreken te maken.

Zodat ze gedragsmatig niet langer van alles hoeven te doen om dingen onder controle te houden. Omdat dat dat alleen maar meer spanningen met zich mee brengt. En uiteindelijk niet oplost, ze alleen maar er een taak bijkrijgen.

Zodat ze gericht geholpen worden met die specifieke dingen die bij hun speelde. Waardoor mensen zich soms in één sessie al enorm verlicht voelen. En ze het gevoel hebben dat ze er niet alleen voor staan.

Ze geven aan dat het een verademing is dat ze kunnen stoppen met die dingen die ze al zo lang deden en hun geen resultaat gaf. Maar ook blij dat ze weten dat er nu echt een oplossing komt, die wél resultaat geeft

Omdat het een traject is met veel 1-op-1 tijd kan ik maar een beperkt aantal deelnemers tegelijkertijd begeleiden.

Dit traject is vooral bedoelt voor de mensen die zich optimale begeleiding gunnen, zodat alles veel eenvoudiger is, en bereid zijn om in zichzelf te investeren.

Lisa vond het ideaal dat het wel 1-op-1 was maar toch online, ze zei hierover het volgende:
“Ik kon het gesprek houden op een plek waar ik me fijn voelde. Hierdoor kon ik me makkelijker open stellen. Ik had geen gedoe met reizen (voor mij zorgde reizen voor veel stress). Als een gesprek emotioneel was, vond ik het fijn dat ik al op een fijne plek was. En doordat ik niet hoefde te reizen kon ik na het gesprek gelijk iets doen wat me ontspande en wat me energie gaf dit vond ik erg fijn”.

Dit is wat andere klanten zeggen over het 3 maanden traject:

Yvonne: “Ik ben blij dat ik de stap genomen heb, want het wordt niet vanzelf opgelost. De gesprekken met de psycholoog waren een start en Nanda heeft daar een waardevolle opvolging aan gegeven. Ik geef het resultaat een 9.”

Loes: “Alvorens ik bij Nanda kwam had ik al een aantal keren bij een psycholoog gezeten, maar voor mijn gevoel kwam ik daar geen stap verder mee. Na elke behandeling bij Nanda zag ik weer een beetje licht doorbreken. Nanda gaf alle rust en ook vertrouwen, oordeelde en veroordeelde niet, dat had ik nodig…”

Danilo: “Ik had totaal niet het gevoel dat ik wist waar ik mee bezig was. En kon ook niet geloven dat ik de doelen die ik me samen met Nanda stelde ook echt kon bereiken. Toch kan ik nu zeggen dat ik het resultaat een 10 geef, ik heb alles bereikt wat ik wilde”.

Wil jij ook ervaren dat er meer mogelijk is dan je nu denkt en definitief uit je burn-out komen en je beter voelen dan ooit?
Met een enorme liefde voor mijn vak en compassie voor mensen met een burn-out (omdat ik die zelf ook heb gehad) help ik mijn klanten de juiste stappen te maken zodat dit ook werkelijk kan worden. Wil jij dat ook? Klik hier om een vrijblijvende inzicht sessie aan te vragen en ik neem contact met je op om te bespreken wat er in jouw geval nodig is om definitief uit je burn-out te komen.

P.S.: Weet je wat zelfs bij en burn-out nog mogelijk is…..? Humor! ?