Nanda

Hier lees je meer over Nanda


N-balans heb ik opgericht om mensen met overspannenheid en burn-out te helpen aan meer rust. Op deze pagina lees meer over mijn achtergrond, mijn passie en mijn unieke manier van werken.

Wie is Nanda?

Mijn naam is Nanda Noorlander en ik ben geboren in 1968. Ik had voorheen veel last van stressklachten. Ik was moe, had vaak pijn in mijn nek en rug en was vooral bezig met van alles “moeten”. Ik deed vooral die dingen die er van me verwacht werd, en had vaak geen tijd om die dingen te doen die ik graag wilde doen. Ik piekerde veel,  en was snel emotioneel. Mijn perfectionisme maakte het er ook niet makkelijker op. Ik kreeg een burn-out. Ik wist dat ik zo niet langer door kon gaan. En ging op zoek naar een oplossing, en vond deze niet. Dus ging ik met mijn drang naar persoonlijke groei, mijn doorzettingsvermogen, positiviteit en nieuwsgierigheid me zelf verdiepen in deze materie.

Nu meer dan 25 jaar later heb ik meer rust in mijn hoofd en in mijn leven. Het leven voelt hierdoor veel lichter! Ik heb een goed contact met mijn gevoel waardoor ik mezelf en anderen goed kan aanvoelen en ik ben meer in balans. Ik ben er erg blij mee dat ik de stress achter me heb kunnen laten. Ik voel me nu krachtiger, stabieler, heb meer zelfvertrouwen, slaap beter, heb de regie weer over mijn leven en kan goed met mijn emoties omgaan. Ik ben dus naast een professional ook, zoals dat heet, een ervaringsdeskundige.

In de Grafische zakelijke wereld had ik niet het gevoel iets bij te kunnen dragen aan het geluk van andere mensen. Dat was voor mij in 1999 de reden om een 4-jarige HBO opleiding te gaan volgen en een andere richting op te gaan. In 2003 ben ik afgestudeerd. Sindsdien heb ik diverse bijscholingen gedaan om mijn kennis verder te specialiseren. Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie Stichting GezondZorg. 

Mijn ervaring, kennis en vaardigheden heb ik gecombineerd en vervolgens tot een methode ontwikkeld. Mijn vaardigheden van het tussen de regels door kunnen lezen, makkelijk contact maken, goed kunnen luisteren, eerlijkheid en humor sluiten daar namelijk goed bij aan.

Ik begeleid vooral mensen die last hebben van overspannenheid of een burn-out. Ze hebben last van de druk van de huidige jachtige maatschappij, waardoor ze het gevoel hebben dat ze aan het watertrappen zijn en ‘nog net’ of ‘net niet’ hun hoofd boven water kunnen houden. Ik help ze zodat ze meer rust hebben, meer energie, meer voldoening en weer van het leven kunnen genieten. Ik geef mijn kennis op het gebied van stress en burn-out graag door met de wetenschap dat mensen daar voor de rest van hun leven plezier van kunnen hebben.

“Wij mensen gebruiken maar een klein deel van ons ware potentieel. Door de waan van de dag en gebeurtenissen die we meemaken raken we daar steeds verder van ons potentieel af, en dat geeft stress. Ik geloof dat de meeste mensen meer zijn en kunnen dan ze denken en het mogelijk is om meer volgens je ware potentieel te leven. Dan hoef je niet langer naar perfectie te streven, omdat je dat van binnen al bent. En hoe meer mensen volgens hun potentieel gaan leven, hoe mooier de wereld wordt!”. 

N-balans

Het is mijn passie om bij te dragen aan het geluk van anderen en mensen met overspannenheid en burn-out te helpen transformeren naar hu beste versie ooit. Vaak blijven mensen rondlopen met stressklachten. Ze zijn dan sneller geïrriteerd en uit balans, en hebben daardoor het gevoel dat ze niet helemaal meer zichzelf zijn. En dat vind ik jammer, want als je rust ervaart, meer energie en voldoening ben je in balans en kun je meer van het leven genieten. Daarom heb ik gekozen voor de bedrijfsnaam: N-balans.

Gratis e-Boek: “5 tips voor meer rust die je nergens anders vindt”

Ik heb het e-boek “5 tips voor meer rust die je nergens anders vindt” geschreven, zodat mensen stappen kunnen maken op weg naar een leven met meer rust. Stress kan voor een heel scala aan klachten zorgen. In het e-boek lees je wat je altijd al wilde weten over stress. Wat stress veroorzaakt bij mensen verschilt, je krijgt uitleg over verschillende soorten van stress. Ik beschrijf ook het verschil tussen stress en chronische stress. En het belang van het voorkomen van chronische stress of een burn-out. Daarnaast geef ik 5 tips voor meer rust die je nergens anders vindt. Dit e-boek zal je helpen om je bewuster te maken van de stress die je hebt, en om je te leren hoe je dat  kunt veranderen. Zodat jij meer kunt genieten van jouw leven en daardoor meer geluk ervaart. Schrijf je nu in het rechter venster in om het gratis e-boek per e-mail te ontvangen.

Meer rust in je leven krijgen heeft voor mij vooral te maken met:

– het aanvullen van energie;
– je energieverlies oplossen;
– onnodige ballast opruimen;
– zorgen dat je tot je neemt wat jouw helpt;
– het hebben van gezonde emoties;
– patronen die je b
elemmerende oplossen;

– minder moeten;
– meer voldoening;
– meer genieten;
– 
leven naar je volledige potentieel.

Passie

Het is mijn passie om tijdens het begeleiden van mensen, een omgeving te scheppen waarin mensen zich prettig voelen en de stress achter zich kunnen laten. Mensen geïnspireerd raken en hun persoonlijke doelen bereiken. Ik gun het iedereen om hun de stressklachten te besparen die ze ervaren en een makkelijker en gelukkiger leven te hebben. Iedereen kan ervaren hoe het is om meer rust te hebben, dat laten mijn klanten keer op keer zien, en ook jij kan kiezen voor een lichter leven met meer energie en geluk. Dat is niet alleen prettig, maar heeft ook een positief effect op jouw gezondheid en functioneren, kortom op alle aspecten in jouw leven!

Mijn unieke werkwijze kenmerkt zich doordat ik flexibel ben in de manier waarop ik mijn klanten begeleid

Waar je ook woont, begeleiding is altijd mogelijk. Via een online programma of door persoonlijke gesprekken via skype, (een gratis computerprogramma). Als je wel naar Apeldoorn kunt komen, is afhankelijk van jouw situatie en het weer begeleiding zowel binnen als buiten in de natuur mogelijk. Buiten in de natuur ben je uit jouw normale situatie en omgeving waardoor het vaak gemakkelijker is om geïnspireerd te worden. Naast dat het leuk is, helpt de natuur je te ontspannen en het werkt erg effectief. Ik maak zowel binnen als buiten gebruik van verschillende technieken zodat er altijd een techniek is die bij jou past. Klanten ervaren mij als: snel bij de kern, werkend met humor, empathisch, soms confronterend, doortastend, geduldig, intuïtief, en klanten voelen zich snel op hun gemak. Ik begeleid je naar een leven met meer rust, meer energie, een beter gevoel van eigenwaarde, meer positiviteit, meer voldoening, zodat jij meer kunt genieten.

Neem contact met mij via het contactformulier of door te bellen op : 06 – 188 50 767.

Nanda Noorlander