Nanda

Hier lees je meer over Nanda

N-balans heb ik opgericht omdat ik op jonge leeftijd zelf een burn-out kreeg en er in die tijd nog niets bekend was over een burn-out. Het internet bestond nog niet, dus ik kon het ook niet opzoeken. Nu ik de afgelopen meer dan 30 jaar heb ik hier kennis over opgedaan en deze deel deel ik met veel liefde en passie zodat opgebrande mensen met overspannenheid en burn-out die lange weg besparen kan blijven. En ze definitief meer rust, en meer energie ervaren zodat ze weer kunnen genieten. Op deze pagina lees meer over mijn achtergrond, mijn passie en mijn unieke manier van werken.

Wie is Nanda?

Ik was tweeëntwintig, mijn leven was hectisch en ik had last van overmatig veel stress. Mijn oma overleed, mijn relatie liep stuk, ik verhuisde naar een andere omgeving waar ik niemand kende, en de relatie met mijn ouders bereikte een dieptepunt. En toch draafde maar door, nam nooit pauze en ik ‘moest’ van alles van mezelf. Het slapen ging steeds slechter en de vermoeidheid nam toe. Ondanks dat ik wist dat ik niet goed bezig was, dacht ik: “Ja maar, Nanda, je moet dit toch eerst afmaken voordat je iets leuks kunt gaan doen…” En zo bleef ik maar doorgaan, maar dat hield een keer op. Dus op een dag was de koek op. Ik wilde wel doorgaan, maar het ging niet meer. Die burn-out was heftig, voor iemand die altijd doorging was het lastig om tot stilstand gedwongen te worden. Ik vond nergens de juiste hulp of begeleiding.  Mijn bedrijfsarts erkende mijn burn-out wel, maar daar was ik niet mee geholpen. Uiteindelijk was ik het zo zat, dat ik zelf op zoek ben gegaan naar een manier. Ik heb honderden boeken gelezen, studies gedaan en mijn eigen methode ontwikkelt.

Van buiten die stoere meid…

Ik dacht op jonge leeftijd dat er iets mis was met mij. Het voelde alsof ik zo anders was dan anderen en ik voelde mij totaal niet begrepen. Ik ging twijfelen aan mezelf en werd onzeker. Ik zette een masker op, uit zelfbescherming. Van buiten was ik die leuke, stoere meid die alles aankon. Maar van binnen voelde ik het wringen. Ergens voelde het niet goed.

Dat gevoel drukte ik weg

Ik was zo bezig met wat anderen van mij dachten en verwachtten. Ik hield me sterk. Dat ik als kind veel verhuisd ben hielp daar ook niet echt aan mee. Ik ging zonder dat ik dat zelf in de gaten had continu over mijn grenzen heen. Ik hield totaal geen rekening met mezelf. Als twintiger brak ik. Ik kwam in een burn-out terecht. Dat was erg schrikken. En het was een moeilijke tijd. Er was nog weinig bekend over het fenomeen. Ik vond nergens de juiste hulp of begeleiding. Uiteindelijk was ik het zo zat, dat ik zelf op zoek ben gegaan naar een manier. Ik zette alles op alles om te herstellen. Ik voelde me zo krachtig toen het me was gelukt!

Mijn verlangen

Dankzij mij burn-out heb ik een dieper verlangen in mijzelf ontdekt: Bijdragen aan het geluk van andere mensen. Anderen ook bevrijden van hun overspannenheid en burn-out in een wereld waarin de expertise nog ontbreekt. Daarom ben ik na mijn burn-out gestopt met mijn werk in de grafische sector. Ik heb een vierjarige HBO-opleiding en diverse aanvullende cursussen gevolgd, waarin ik leerde met een prachtige mix van verschillende disciplines te werken. Zodat ik mijn klanten kon helpen om blijvende resultaten te bereiken. Het resultaat is een eigen methode en programma: Als een feniks uit je burn-out. Het geeft zoveel voldoening om de dankbaarheid van mijn klanten te ervaren, en te zien dat zij allemaal prachtige resultaten bereiken. Hun leven is voor altijd veranderd.

Je kunt stoppen met overleven

Een burn-out komt nooit zomaar. Het is een ‘wake up call’. Het komt op het moment dat je er klaar voor bent. Klaar om jezelf te bevrijden, van alle stress en overtuigingen die je in je lichaam hebt opgeslagen. Eigenlijk is een burn-out een heel mooi cadeau, in een foeilelijke verpakking. Ik help jou om het pareltje te ontdekken in jouw burn-out.

Mijn unieke werkwijze

Doordat de hulp die ik kreeg totaal niet helpend was, en wat ik nu nog heel veel van mijn klanten hoor, heb ik een methode ontdekt die wél werkt. Die vlot, holistisch en effectief is. Waardoor je in slechts een paar minuten al meer rust ervaart. En mijn klanten al in vier weken tot 16 weken uit hun burn-out zijn. Waar je ook woont, begeleiding is altijd mogelijk. Ik ben flexibel in de manier waarop ik mijn klanten begeleid. Via een groep programma of door online persoonlijke gesprekken. Ik maak gebruik van verschillende technieken zodat er altijd een techniek is die bij jou past. Op Gran Canaria is er ook een traject live in de natuur mogelijk. Buiten in de natuur ben je uit jouw normale situatie en omgeving waardoor het vaak gemakkelijker is om geïnspireerd te worden. Naast dat het leuk is, helpt de natuur je te ontspannen en het werkt erg effectief. 

Klanten ervaren mij als:

Snel bij de kern, werkend met humor, empathisch, soms confronterend, doortastend, geduldig, intuïtief, en klanten voelen zich snel op hun gemak. Ik begeleid je naar een leven met meer rust, meer energie, een beter gevoel van eigenwaarde, meer positiviteit, meer voldoening, zodat jij meer kunt genieten.

Wil jij ook graag uit je burn-out?

Ik heb verschillende trajecten en producten ontwikkeld. Waar mijn klanten mij dankbaar voor zijn en prachtige resultaten mee bereiken. Hun leven is voor altijd veranderd. Wil jij bespreken wat er in jouw geval nodig is om je weer energiek en gelukkig te voelen met eindelijk die innerlijke rust?

Vraag een vrijblijvende inzicht sessie aan met mij, waarin ik je help duidelijk te krijgen wat je situatie nu is en wat er nodig is om definitief te herstellen (Van €175, nu een gereduceerd tarief, voor € 49). Klik hier om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Met liefdevolle groet,

Nanda Noorlander

Nanda Noorlander