Nanda

Hier lees je meer over Nanda

N-balans heb ik opgericht om opgebrande mensen met overspannenheid en burn-out snel en blijvend te helpen aan meer rust, en meer energie zodat ze weer kunnen genieten. Op deze pagina lees meer over mijn achtergrond, mijn passie en mijn unieke manier van werken.

Wie is Nanda?
Burn-out is mij niet vreemd. Ik was in de twintig. Mijn leven was hectisch en ik had last van overmatig veel stress. Ik draafde maar door, nam nooit pauze en ik ‘moest’ van alles van mezelf. Ook sliep ik slecht en ik raakte oververmoeid.

Ondanks dat ik wist dat ik niet goed bezig was, dacht ik: “Ja maar dit moet ik echt nog even afmaken…” En zo bleef ik maar bikkelen, maar dat werkte niet. Dus op een dag kon ik niets meer. Ik was moe en op. Tegelijk wilde ik gewoon doorgaan, maar het ging niet.

Van buiten die stoere meid…

We lopen allemaal in ons leven de nodige stress op. Die we onbewust in ons lichaam opslaan en met ons meedragen. Ik dacht op jonge leeftijd dat er iets echt niet goed was aan mij. Ik was zo anders en ik voelde mij totaal niet begrepen. Daardoor twijfelde ik aan mezelf en werd ik onzeker. Ik zette een masker op, uit zelfbescherming.

Van buiten was ik die leuke, stoere meid die alles aankon. Maar van binnen voelde ik het wringen. Ergens voelde het niet goed.

Dat gevoel drukte ik weg

Ik was zo bezig met wat anderen van mij dachten en verwachtten. En ik ging continu over mijn grenzen heen. Ik hield totaal geen rekening met mezelf. En als twintiger brak dat op en kreeg ik een burn-out.

Eigen methode

Die burn-out was verschrikkelijk. En heeft een jaar geduurd. Ik vond nergens de juiste hulp of begeleiding.  Mijn bedrijfsarts erkende mijn burn-out wel, maar daar was ik niet mee geholpen. Uiteindelijk was ik het zo zat, dat ik zelf op zoek ben gegaan naar een manier. Ik heb honderden boeken gelezen, studies gedaan en mijn eigen methode ontwikkelt.

Een methode die wél werkt. Die kort, snel en effectief is.
Waardoor je in slechts een paar minuten al meer rust ervaart.
En mijn klanten al in vier weken uit hun burn-out zijn.

Bijdragen aan het geluk van anderen

Door de burn-out heb ik een dieper verlangen in mijzelf ontdekt: Bijdragen aan het geluk van andere mensen. Anderen ook bevrijden van hun overspannenheid en burn-out.

Snel blijvende resultaten

Daarom ben ik een paar jaar na mijn burn-out gestopt met mijn werk in de grafische sector. Ik zocht ander werk zodat ik daarnaast een 4 jarige HBO opleiding kon doen. Ik leerde met een prachtige mix is van verschillende disciplines te werken. Zodat ik mijn klanten kon helpen om snel blijvende resultaten te bereiken.

Daar voor heb ik het ‘Eerste Hulp bij Stress’ en het ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma ontwikkelt. Waar mijn klanten mij dankbaar voor zijn en prachtige resultaten mee bereiken.
Hun leven is voor altijd veranderd.

‘Wake up call’

Een burn-out komt nooit zomaar. Het is een ‘wake up call’. Het komt op het moment dat je klaar bent. Om jezelf te bevrijden, van alle stress en overtuigingen die je in je lichaam hebt opgeslagen.

Eigenlijk is een burn-out een heel mooi cadeau, in een foeilelijke verpakking.
Ik juich graag met je mee terwijl je dit cadeau uitpakt.

Ik wil zoveel mogelijk mensen van hun burn-out klachten helpen. Wat geen maandenlang traject hoeft te zijn. Ik ben daar het bewijs van. En mijn klanten ook.

Mijn leven is weer vol energie. Ik ben gelukkig, blij en ik geniet van het leven.

Mijn unieke werkwijze

Waar je ook woont, begeleiding is altijd mogelijk. Ik ben flexibel in de manier waarop ik mijn klanten begeleid. Via een online programma of door online persoonlijke gesprekken.

Op Gran Canaria is er ook een traject live in de natuur mogelijk. Buiten in de natuur ben je uit jouw normale situatie en omgeving waardoor het vaak gemakkelijker is om geïnspireerd te worden.

Naast dat het leuk is, helpt de natuur je te ontspannen en het werkt erg effectief. Ik maak zowel binnen, buiten als online gebruik van verschillende technieken zodat er altijd een techniek is die bij jou past.

Klanten ervaren mij als:

Snel bij de kern, werkend met humor, empathisch, soms confronterend, doortastend, geduldig, intuïtief, en klanten voelen zich snel op hun gemak. Ik begeleid je naar een leven met meer rust, meer energie, een beter gevoel van eigenwaarde, meer positiviteit, meer voldoening, zodat jij meer kunt genieten.

Wil jij ook graag uit je burn-out?

Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Met liefdevolle groet,

Nanda Noorlander