De 5 grootste redenen waarom écht resultaat uitblijft…

Ik val gewoon gelijk met de deur in huis. Lees dit als je richting een burn-out gaat of een burn-out hebt.

1. Je probeert veel verschillende tips uit maar raakt snel gedemotiveerd als je merkt dat het niet direct werkt. Je probeert te veel dingen door elkaar uit waardoor je aandacht te veel versnipperd is en je geen resultaat behaald.

Of nog erger, je gaat te lang door met dingen die niet voor je werken waardoor je teleurgesteld raakt en bang bent dat je burn-out nooit meer over gaat. Eigenlijk breng je jezelf nog meer in verwarring brengt door het gebrek aan juiste informatie en consistentie.

2. Je doet wel dingen die bij zouden kunnen dragen aan jouw herstel. Maar omdat je niet doorgrond hebt in welk stadium je zit, weet je ook niet wat op dat moment wel en niet handig is.

Je blijft maar willekeurige dingen doen omdat je NU resultaat wilt, maar je realiseert je niet dat je je lange termijn resultaat hiermee saboteert. Laat staan dat je jouw energie gebruikt op een manier die jouw herstel saboteert….

3. Je voelt je gedwongen om weer aan het werk te gaan, maar eigenlijk voel je dat je helemaal nog niet hersteld bent. Omdat je je schuldig voelt dat je thuis zit met een burn-out ga je toch maar braaf het aantal uur weer werken dat men van je verwacht. Om te merken dat je weer steeds vermoeider wordt, je niets naast werk en huishouden kunt doen. En in plaats van een stijgende lijn ervaar je weer een neerwaartse spiraal.

4. Je hebt gehoord over manifesteren en plakt een plaatje van een energieke vrouw op een moodboard en wenst dat het allemaal voorbij is.
Dit is nu wat je noemt: ‘hoop’-strategie.

Uit frustratie ga je weer op zoek naar de volgende burn-out tip die de oplossing moet bieden… dus je struint alle webinars weer af in de hoop dat het antwoord komt, waardoor je alleen maar energie verspilt en door de bomen het bos niet meer ziet.

5. Je hebt eigenlijk niet echt een stappenplan voor jouw herstel, maar je wilt wel heel graag weer meer sociale dingen ondernemen en je weer een beetje onder de mensen begeven. Maar je merkt dat elke keer dat je dat doet, je een terugval hebt. Het gaat continu op en af.

Ik hoop dat je je nu niet beledigd voelt, het is niet persoonlijk.
Weet dat je echt niet de enige bent.

Hoe ik dit allemaal weet? Omdat ik dagelijks mensen zoals jij help om wel die stijgende lijn in het herstel van hun burn-out te krijgen. Door de juiste stappen op het juiste moment in hun herstel te laten nemen. Ze leren dat het vermijden van dingen die te veel zijn en op magische wijze hopen dat hun burn-out vanzelf over gaat uiteindelijk niet de oplossing is. Maar door op te lossen wat hun blokkeert. En ze het verschil te leren tussen symptoombestrijding en de kern van je burn-out oplossen. Ze te motiveren om stappen te nemen en hun op te vangen als het even moeilijk is. Hoe ze de strengheid voor zichzelf achter zich kunnen laten en eindelijk maatjes me zichzelf kunnen worden.

En dat is precies wat ik in mijn ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma doe.

Het slaat de brug voor opgebrande mensen die graag willen werken aan:

 • Leven vanuit rust, energie en geluk zonder pillen;
 • Het stoppen met streven naar perfectie, waardoor ze zichzelf niet langer onder druk zetten;
 • Het in balans hebben van hun emoties;
 • Meer eigenwaarde zodat hun zelfvertrouwen groeit;
 • Alle hobbels op je pad gladstrijken zonder het eindelijk leuker en gemakkelijker wordt;
 • Het borgen van resultaat zodat je niet bang hoeft te zijn voor een terugval.

Stap voor stap word je hierin begeleid. Geen geneuzel en loze theorie… nee echte implementatie….echte handvaten die je direct kunt toepassen. Alle kennis die ik deel is gebaseerd op mijn 30 jaar ervaringen en kennis over deze onderwerpen. Zowel als ervaringsdeskundige als burn-out expert in het begeleiden van klanten om hun burn-out vlot en definitief op te lossen.

En we behandelen niet alleen werkstress, want de echte kern kan op een heel ander vlak liggen.

Iedereen met wie ik werk gaat het leven op een andere manier bekijken. Er gaat meer rust komen, meer zelfvertrouwen en bovenal komt het genieten en het plezier weer terug.

In 6 maanden gaan we samen aan de slag en krijg je:

 • Toegang tot het ‘Als een feniks uit je burn-out’-programma;
 • Wekelijkse succesgroeps sessies;
 • Dagelijkse mogelijkheid voor het stellen van vragen of steun;
 • Fijne ontspanningsmomenten.
 • En de volgende bonussen:

  Duracel stappen zetter
  Ben je bang dat je niet voldoende aan de slag gaat met het programma? Dan heb je met de Duracel stappen zetter een stok achter de deur zodat je in de actiestand blijft en je alle stappen volgt zodat je stap voor stap definitief uit je burn-out komt.

  Transformerende meditatie
  Deze meditatie kan je downloaden en mag je zo vaak beluisteren als je wilt. Het helpt je op eenvoudige, doeltreffende en ontspannen manier te transformeren naar die betere versie van jezelf.

  Tover meer tijd – PDF
  Denk je vaak dat je geen tijd hebt? Dan is deze bonus geweldig voor jou. Tover meer Tijd helpt je om voorgoed af te rekenen met de gedachte dat je geen tijd hebt. Ook met de gedachte dat je geen tijd hebt om een online programma te volgen. Ik reik je het toverstokje aan waarmee jij meer tijd gaat toveren. Eenvoudig te downloaden in pdf-formaat.

  Steradent bruisende energie
  Je voelt je nu niet fit en denkt: “Waar haal ik de energie vandaan om dit programma te doen”? Daar ga ik je juist bij helpen middels de ‘Steradent bruisende energie’! Zodat jij de vermoeidheid van je af kunt schudden en jij je weer oplaad en energiek voelt.

  STOPKNOP voor je gedachtes
  Dat gepieker om gek van te worden. Het is nooit eens even rustig in je hoofd. Nee, het raast maar door… Met de STOPKNOP voor je gedachtes help ik je hier korte metten mee maken! Zodat jij niet langer piekert maar stap voor stap eindelijk kunt genieten van de rust in je hoofd.

  Doe je mee, zodat jij ook resultaat behaald??
  Vraag hier een gratis en vrijblijvend gesprek aan om te bespreken of dit het begin van het einde van jouw burn-out kan zijn. …👇

  Liefs,
  Nanda

Wil je weer voluit leven in plaats van overleven? En definitief uit je burn-out? Vraag hier een vrijblijvende inzicht sessie aan om te bespreken wat jouw situatie is en of dit programma of iets anders jou kan helpen om je burn-out definitief achter je te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *