Spoedcursus rust op Gran Canaria

Hét traject voor opgebrande mensen om weer te leven in plaats van te overleven. Door mijn N-Balans Methode ervaar je snel en definitief meer rust en energie, waardoor je je beter voelt dan ooit.

Heb jij een burn-out, of zit je op het randje?

 • Je voelt je vaak onrustig en opgejaagd. Het is druk in jouw hoofd, je piekert en vergeet allerlei dingen. Je denkt te veel na over dingen die misschien nog wel of juist niet gaan gebeuren in de toekomst. Je wordt er gek van maar weet niet hoe je dit kunt stoppen. Als je dat hoofd toch eens kon uitzetten.
 • Als je ’s morgen wakker wordt dan voel je je allesbehalve fit en uitgerust. En dan heb je nog een hele dag voor de boeg. Je probeert het wat rustiger aan te doen. Waardoor vooral de echt noodzakelijke dingen over zijn gebleven. Leuk is dat al lang niet meer. Je hebt je plezier verloren, en je voelt je nog steeds niet energieker.
 • Je zit niet lekker in je vel. Je gevoelens zijn vlak. Of je wordt juist overspoeld door emoties zonder dat je weet waar het precies vandaan komt. Je bent snel geïrriteerd, en wordt veel sneller boos. Vervolgens word je boos op jezelf en schaam je je voor jouw boosheid en tranen.

Je voelt dat je niet langer zo door kan gaan…

Je voelt dat er echt iets nodig is om die ommezwaai te maken.
Misschien zit je al ziek thuis met een burn-out of misschien probeer je nog met man en macht alle ballen in de lucht te houden.
De stap naar jouw nieuwe leven begint hier…
De eerste stap is bewust kiezen voor herstel.

Weet dat jij de keuze hebt om te zeggen: “Nu ben ik er klaar mee!”
Zodat je vlot uit je burn-out komt. En weer echt gaat leven in plaats van overleven. Wetende dat als je de juiste dingen leert toepassen, je nooit meer een burn-out krijgt.

Klanten die hun burn-out definitief hebben overwonnen, vertellen het volgende:

Het piekeren is verleden tijd, eindelijk rust in mijn hoofd! Ik geniet veel meer van wat er nu is. Ik maak me niet meer de hele tijd zorgen om het verleden of om de toekomst. Het voelt nu allemaal veel lichter. Mijn concentratie is weer terug en ik vergeet niets meer!

Als ik ’s morgens uit bed stap, voel ik me uitgerust. Ik heb zelfs weer zin in de dag. Ik merk dat ik helemaal hersteld ben, ik ben er weer. Ik voel me vrolijker en het lijkt wel of de mensen om mij heen daardoor ook vrolijker zijn! Ik ervaar meer voldoening, omdat ik weer kan bijdragen. Ik denk positiever, en ik voel me weer waardevol.

Ik ben weer in balans. Alsof ik eindelijk mezelf heb teruggevonden. Ik weet precies hoe ik me voel en wat ik nodig heb. En weet nu hoe ik dit met anderen kan communiceren zonder dat ik het gevoel heb dat ik de ander afwijs. Ik ben duidelijker in wat ík wil, en mensen zeggen letterlijk tegen me dat ze dat juist waarderen.

Dit is voor jou ook mogelijk!

Ongeacht hoe lang je al met je burn-out te kampen hebt, en wat je al hebt geprobeerd. Ik verzeker je dat ik je voor altijd van je burn-out af help.

Ik ben Nanda Noorlander, burn-out expert

Met mijn Spoedcursus Rust begeleid ik mensen die opgebrand zijn door een burn-out. In een korte tijd ontdekken zij op een eenvoudige en blijvende manier hoe zij de stress en spanningen kunnen oplossen. Zodat ze de regie over hun leven en geluk terugnemen, en zich beter voelen dan ooit.

We lopen allemaal in ons leven de nodige stress op. Die we onbewust in ons lichaam opslaan en met ons meedragen.

Van buiten die stoere meid…
Ik dacht op jonge leeftijd dat er iets mis was met mij. Ik was zo anders en ik voelde mij totaal niet begrepen. Ik ging twijfelen aan mezelf en werd onzeker. Ik zette een masker op, uit zelfbescherming.

Van buiten was ik die leuke, stoere meid die alles aankon. Maar van binnen voelde ik het wringen. Ergens voelde het niet goed.

Dat gevoel drukte ik weg
Ik was zo bezig met wat anderen van mij dachten en verwachtten. Ik hield me sterk. En ik ging zonder dat ik dat zelf in de gaten had continu over mijn grenzen heen. Ik hield totaal geen rekening met mezelf.

Als twintiger brak ik.

Ik kwam in een burn-out terecht. Dat was erg schrikken. En het was een moeilijke tijd. Er was nog weinig bekend over het fenomeen. Ik vond nergens de juiste hulp of begeleiding.

Uiteindelijk was ik het zo zat, dat ik zelf op zoek ben gegaan naar een manier. Ik zette alles op alles om te herstellen. Ik voelde me zo krachtig toen het me was gelukt!

Mijn verlangen
Dankzij mij burn-out heb ik een dieper verlangen in mijzelf ontdekt: Bijdragen aan het geluk van andere mensen. Anderen ook bevrijden van hun overspannenheid en burn-out in een wereld waarin de expertise nog ontbreekt.

Daarom ben ik na mijn burn-out gestopt met mijn werk in de grafische sector. Ik heb een vierjarige HBO-opleiding en diverse aanvullende cursussen gevolgd, waarin ik leerde met een prachtige mix van verschillende disciplines te werken. Zodat ik mijn klanten kon helpen om vlot blijvende resultaten te bereiken.

Het resultaat is een eigen methode en programma: Spoedcursus Rust.

Het geeft zoveel voldoening om de dankbaarheid van mijn klanten te ervaren, en te zien dat zij allemaal vlot prachtige resultaten bereiken.
Hun leven is voor altijd veranderd.

Je kunt stoppen met overleven
Een burn-out komt nooit zomaar. Het is een ‘wake up call’. Het komt op het moment dat je er klaar voor bent. Klaar om jezelf te bevrijden, van alle stress en overtuigingen die je in je lichaam hebt opgeslagen.

Eigenlijk is een burn-out een heel mooi cadeau, in een foeilelijke verpakking.
Ik help jou om het pareltje te ontdekken in jouw burn-out.

Ben jij klaar met het geworstel?
Kies de weg van geluk:
‘Spoedcursus Rust’ op Gran Canaria

Zo Ziet Het trajact Er Uit:

In vier weken tijd, die je deels op Gran Canaria doorbrengt, leer ik je de tools die je nodig hebt om jouw gestreste systeem weer tot rust te brengen.

We onderzoeken de kern van jouw stress en pakken deze bij de kern aan, zodat je niet langer jouw gedrag hoeft aan te passen en alles veel eenvoudiger is.

Waardoor je niet alleen meer rust ervaart maar ook meer helderheid, energie en positiviteit, waardoor het leven er veel rooskleuriger uitziet. En je meer vrijheid en geluk ervaart.

Dit gaan we doen:

 • Een vier weken transformatietraject, waarvan drie op Gran Canaria;
 • In deze drie weken tijd 2x per week een 1-op-1 natuursessie op Gran Canaria. De natuur heeft een ontspannende werking en dat gecombineerd met krachtige oefeningen, geeft een heel goed resultaat;
 • In de vierde week als je weer thuis bent, hebben we 2x een online implementatie gesprek. Zodat je het geleerde ook toe kunt passen in de thuissituatie;
 • Tijdens vier doorbraaksessies help ik je 1-op-1 op te ruimen waar je nu tegenaan loopt zodat alles veel gemakkelijker wordt. (Dat kan bijvoorbeeld 1x per week tijdens je verblijf op Gran Canaria en de laatste keer online, maar er mag ook iets meer tijd tussen de afspraken zitten);
 • Dagelijkse oefeningen die je in je leven integreert;
 • In de online leeromgeving vind je de oefeningen, achtergrondinformatie en tips voor hoe je het beste resultaat bereikt in een relatief korte tijd;
 • Acht weken lang e-mailbegeleiding voor jouw vragen;
 • Toegang tot de online leeromgeving van mijn 6 maanden online programma ‘Als een feniks uit je burn-out’ zodat je alle onderwerpen die je wilt, kunt doornemen zodat je niet alleen tot rust komt maar ook echt de kern oplost.

Na je aanmelding neem ik contact met je op voor het maken van de afspraken. Je hebt direct al toegang tot de online leeromgeving met informatie over dit traject en het online programma. Je kiest dus zelf wanneer je daarmee start.

Mijn Bonussen voor jou:

Naast het programma geef ik je graag nog iets extra’s.  Als je je nu aanmeldt, ontvang de volgende bonussen, voor dat extra portie geluk.

Bonus 1:
Dagelijkse visualisatie oefening

Voel jij je vaak opgejaagd en pieker je veel? Doe deze visualisatie oefening iedere dag en je merkt al snel dat je stabieler in het leven staat. In slechts 10 minuten per dag geeft dit jou rust, stabiliteit en kracht.

Bonus 2:
Informatie over het boeken van een vlucht en verblijfmogelijkheden.

Even helemaal uit je normale omgeving zijn helpt je om je helemaal te focussen op jouw herstel. Je wordt niet afgeleid door jouw dagelijkse beslommeringen. Waardoor je helemaal tot rust komt. Ik geef je graag informatie over het boeken van een vlucht en verblijfmogelijkheden. Zodat je niet alles helemaal zelf hoeft uit te zoeken. Al mag dat natuurlijk wel.

Dit is jouw investering om in 4 weken uit je burn-out te komen
waarvan 3 weken op Gran Canaria:

€1997

 • (Er zijn verschillende opties voor termijnen)
 • 4 weken transformatie – direct toegang tot online leeromgeving
 • 6 natuursessies op Gran Canaria
 • 2 online implementatiegesprekken
 • 4 live doorbraaksessies
 • Oefeningen en informatie in online leeromgeving
 • Beschrijving van de oefeningen
 • Bonus 1: visualisatie
 • Bonus 2: Informatie zodat je zelf je vlucht en verblijf kunt boeken
 • Motiverende ondersteuning en inspiratie
 • 8 weken e-mailbegeleiding voor vragen
 • Waardevol dagboek
 • 24/7 toegang tot het materiaal

€2979

 • (Er zijn verschillende opties voor termijnen)
 • 4 weken transformatie – direct toegang tot online leeromgeving
 • 6 natuursessies op Gran Canaria
 • 2 online implementatiegesprekken
 • 4 live doorbraaksessies
 • Oefeningen en informatie in online leeromgeving
 • Beschrijving van de oefeningen
 • Bonus 1: visualisatie
 • Bonus 2: Informatie zodat je zelf je vlucht en verblijf kunt boeken
 • Motiverende ondersteuning en inspiratie
 • 8 weken e-mailbegeleiding voor vragen
 • Waardevol dagboek
 • 24/7 toegang tot het materiaal
 • Online programma ‘Als een feniks uit je burn-out’
 • Deelname aan 8 online vraag- en antwoordsessies

Testimonials

“Ik wilde dolgraag van mijn burn-out af. Het voelde onwerkelijk dat het in weken zou lukken. Maar nu zijn zaken opgelost waarvan ik niet door had dat ik er nog mee zat. Dingen van vroeger hebben nu een plekje gekregen. Hierdoor voel ik me opgelucht. Mijn relatie is opgebloeid, en het contact met mijn dochter is beter. Ik heb weer een positieve instelling. Ik ben vrolijker, de onrust is verdwenen. Ik pieker niet meer en heb veel meer energie. Mijn eigenwaarde is gestegen. Ik heb nu echt het gevoel dat ik er mag zijn. Ik voel nu dat ik grenzen heb en weet hoe ik ze kan stellen. Ik ben dichter bij mijn gevoel waardoor ik dingen beter kan bespreken. Kortom ik heb mezelf weer teruggevonden.

Nanda, ik ben je dankbaar omdat je elke keer weer snel tot de kern komt. Ik heb je begeleiding als persoonlijk en betrokken ervaren. Ik vind het bijzonder hoe diepgaand je dingen kunt oplossen. Je bent professioneel en hebt een brede kennis van zaken. Je snapt wat er speelt. Het is het zeker waard geweest! Ik ben blij dat je in een korte tijd (4 weken) zoveel hebt bereikt bij mij”.
Ivar Heinrichs
“Ik had al drie keer een burn-out gehad en diverse hulpverleners gehad. Nu liep ik weer vast door diverse persoonlijke omstandigheden, zoals het overlijden van mijn vrouw en het geen contact hebben met mijn kinderen. Advocaten, juristen waren dagelijkse kost om allemaal te verwerken. Ik had zelfs het hele rouw proces overgeslagen. Ik was inmiddels gewend en had geleerd om dat zelf te kunnen bolwerken maar dit werd teveel.

Het vele piekeren en de onrust waren me te veel. Ik kon niet zonder middelen in slaap komen. Dingen waren me snel te veel en dan kon ik me ook niet meer concentreren. Ik was niet gelukkig. Voelde me somber, kon niet meer genieten. Ik wilde hulp om de cirkel waar ik in zat te doorbreken. En wilde per 1 januari alles achter me laten en het nieuwe jaar goed beginnen.

Ik merkte direct na de eerste keer al dat ik me beter voelde. Andere mensen zeggen tegen me dat ik er meer ontspannen uit zie en ben. Ik ben nu helder van geest, meer open, ik heb meer rust. Nu laat ik me niet langer gek maken. Ik voel me krachtiger. Mijn slaap is beter. Ik had nooit verwacht dat ik in 4 weken mezelf zo zou kunnen ontwikkelen. Ik had vooral niet verwacht zo’n resultaat te kunnen bereiken. Ja, ik ben trots op mijzelf!

Nanda is de eerste persoon die me op een prettige manier zo snel heeft geholpen. En dat is heel bijzonder, want ik heb al heel veel hulp gehad. Dus daar ben ik Nanda heel dankbaar voor. Ik was gewend dat ik iedereen met mijn hoeveelheid woorden wel kon plat praten. Maar Nanda wist telkens met 1 woord of korte zin precies de kern te raken. Ze is een mooi mens en heel betrokken. Ze kan goed luisteren en heeft veel ervaring. Echt heel waardevol wat ze doet. Kortom de investering zeker waard!

Is het je teveel en kun je het zelf niet meer oplossen? Neem contact op met Nanda en ga met haar aan het werk. She is your saviour…
Patrick te Emst
“Door mijn stevige burn-out had de stressfysiologie het overgenomen van de normale fysiologie. Mijn neuro-hormonale huishouding was in de war. Daar had ik voortdurend last van in de zin van meerdere fysieke klachten, zoals mijn darmen, druk op de borst, hyperventilatie, al moe wakker worden, moeilijk in slaap komen en tussendoor wakker worden, veel hoofdpijn, pijn in nek en schouders. Ik durf niet meerdere dagen weg uit mijn directe omgeving. Moest afspraken afzeggen omdat het me allemaal te veel was. Ik kon hierdoor nauwelijks werken.

Ik was al onder behandeling geweest bij een psycholoog, maar boekte daar geen vooruitgang. Omdat ik al zoveel had geprobeerd kon ik me niets eens meer voorstellen hoe het zou zijn als ik beter zou zijn. Ik heb een traject bij Nanda gedaan en heb ik zeer korte tijd een doorbraak gehad. Ik voel me nu veel energieker, ervaar meer rust, minder fysieke klachten. Een heel groot gedeelte is opgelost. Ik heb er weer vertrouwen in dat als ik zo doorga, dat ook verder hersteld. Het heeft het proces gekeerd uit de negatieve spiraal en dat is voor mij heel waardevol. Het heeft me zowel inzicht als handvatten geboden waar ik echt iets mee kon”
Jan van Maurik te De Meern
“Jarenlang had ik last van een soort knoop in mijn buik. Door mijn burn-out kwam ik bij Nanda. Ik ontdekte dat die knoop eigenlijk emoties waren die ik heel lang geleden had weggestopt. En hoewel ik altijd heb gevochten om deze emoties weg te drukken, voel ik nu dat het veel lichter voelt om deze reacties gewoon te voelen. Dat had ik echt nooit verwacht. Wat heb ik mezelf al die jaren aangedaan? Ik weet nu dat mijn lichaam spanning opbouwde door de emotionele lading die ik had het weggestopt. En hoe ik dit weer vlot kon veranderen”.
Anoniem te Epe
“Ik zat net een paar weken thuis voordat ik met Nanda in contact kwam. Ik was eerst best sceptisch want ik was diegene die altijd overeind bleef als anderen het moeilijk hadden en nu trok ik het zelf niet meer. Wel was ik bang dat het heel zweverig zou zijn. Maar dat was gelukkig niet zo. Op een gegeven moment viel het kwartje bij mij en toen viel er ook een last van mijn schouders. Ik voel me nu veel beter en geef beter mijn grenzen aan. Iedereen zou dit moeten leren”
Anoniem

Twijfel je nog?

 • Je gaat van overleven naar leven;
 • Je vermoeidheid maakt plaats voor meer energie;
 • Je gaat meer genieten van jouw leven;
 • Je gaat jezelf weer vertrouwen;
 • Je ontdekt dat het geluk echt in jezelf zit;
 • Je ervaart meer balans in je leven; stabiliteit, rust en vertrouwen;
 • Je leert kennen wie jij werkelijk van binnen bent;
 • Je voelt je meer verbonden met jezelf;
 • Je voelt je beter verbonden met je gevoel
 • Je ontdekt je talenten;
 • Je laat de liefde in jezelf toe;
 • Je leert anderen steeds beter aanvoelen;
 • Je leven wordt lichter en voelt ook lichter;
 • Je ontdekt hoe leuk je bent;
 • Je leert je grenzen beter aangeven;
 • Je stel jouw rust en geluk niet langer uit;
 • Je maakt jezelf prioriteit nummer één;
 • Je hebt meer aandacht en focus;
 • De kwaliteit van je leven verbetert;
 • Je hoofdpijn, spierpijn en andere pijnen verdwijnen;
 • Je slaap verbetert en de kwaliteit van je slaap ook;
 • Je gaat uit de ‘moeten’ stand en maakt weloverwogen keuzes;
 • Je denkt positiever over je leven, over anderen en over jezelf;
 • Je verrijkt jezelf en je leven op onschatbare wijze;
 • Je verhoogt je gevoel van vrijheid. Je krijgt meer rust;
 • Je hoofdpijn, spierpijn en andere pijnen verdwijnen;
 • Er komt meer uit je handen;
 • Je gaat weer genieten van gesprekken met mensen om je heen;
 • Je korte lontje verdwijnt;
 • Je laat vrienden en familie weer toe;
 • Je gedachten worden positiever en je geniet meer;
 • Je krijgt meer vertrouwen en meer zelfvertrouwen;
 • Je gaat weer leuke dingen ondernemen;
 • Je voelt je nuttig en van waarde;
 • Je gezondheid verbetert en je krijgt meer energie;
 • Je ervaart meer voldoening;
 • Je leeft meer met de dag;
 • Je ontwikkelt een heldere geest met meer aandacht voor wat je doet;
 • Je geniet van de rust in jezelf en om je heen;
 • Je hebt overzicht wat jij belangrijk vindt
 • Je stelt jezelf de juiste doelen wat meer rust geeft;
 • Je hebt perfectionisme achter je gelaten;
 • Je leeft in flow;
 • Je bent meer ontspannen;
 • Je staat vanuit liefde open voor anderen;
 • Je ziet de toekomst rooskleurig in;
 • Je geniet weer van sport en beweging. En van het buiten zijn;
 • Je bent trots op wie je bent.

Veel gestelde vragen

“Ik geloof niet dat ik in 4 weken uit mijn burn-out kan komen…

Dat hoor ik vaker. Dat komt doordat er veel onzin wordt gedeeld over een burn-out. En van de dingen die vaak gezegd is dat het jaren moet duren, maar dat is een fabel. Als je het traject volgt merk je al heel snel de positieve effecten. Ook als je vooraf niet gelooft dat het mogelijk is.

“Is het traject alleen voor vrouwen?”

Nee hoor, het traject is voor zowel vrouwen als voor mannen geschikt. Het belangrijkste is dat je bereid bent om je overspannenheid en burn-out achter je te laten. En open staat voor groei, energie, rust en geluk. Het is een kwestie van het jezelf gunnen.

“Hoe weet ik zeker dat het traject bij me past?”

Het feit dat je deze pagina tot hier hebt gelezen wil zeggen dat jouw verlangen groot is om je burn-out achter te laten. Mocht je nu nog twijfelen, vraag dan het vrijblijvende gesprek aan, dan kan ik samen met jou onderzoeken of dit traject bij je past. Je hebt niets te verliezen, slechts je burn-out!

Ik heb al zo veel over dit onderwerp gelezen, wat biedt dit traject meer dan dat?

Een artikel is heel waardevol, het geeft je een klein stukje informatie, maar het geeft je niet een gedetailleerd stappenplan zodat je precies weet wat je kunt doen. Bovendien gaat het in dit traject meer om DOEN, en om de bereidheid en noodzaak om de dingen die niet meer voor je werken te veranderen. Zie het als fietsen. Dat leer je ook niet door het lezen van een artikel, maar door op de fiets te stappen.

“Ik heb al eerder begeleiding gehad, wat maakt dat ik met dit traject wel resultaat behaal?”

Veel van mijn klanten hebben al eerder uiteenlopende begeleiding gehad. Die soms wel gedeeltelijk hielpen maar niet het resultaat gaf wat mijn klanten wilden. Je kunt lang praten over een onderwerp, maar dat wil niet zeggen dat er ook iets wordt opgelost. Dit traject is anders doordat het echt helpt de stress in je systeem op te lossen.

“Maar ik weet nu nog niet precies wanneer ik kan komen, hoe werkt dat?

Als je het gevoel hebt dat je dit traject wilt volgen, dan vraag je een vrijblijvend gesprek aan. Op het moment dat je besluit het traject te starten ga jij bekijken wanneer je zou kunnen komen en geeft dat aan mij door. Dan kijk ik hoe dat in mijn agenda past en plannen we de afspraken in.

“Ik heb moeite met de investering”

* Heb je moeite met investeren in jezelf?

Hoe lang wil je nog blijven overleven in plaats van leven? En wat loop je mis als je het niet doet? Wat is jouw gezondheid en geluk jou waard? Hoe belangrijk is meer rust, energie en geluk voor jou? Veel mensen kiezen onbewust voor dingen die hun op de langere termijn niet veel brengt. Kies voor een blijvende verandering, een investering in jezelf. Dat ben je namelijk waard!

* Heb je moeite met de eenmalige investering? Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor investeren in termijnen.

* Heb je moeite met de hoogte van de investering?

Als je in loondienst bent: De meeste werkgevers hebben een budget voor bijscholing wat je hiervoor kunt inzetten. Veel werkgevers vergoeden 100%, andere een gedeelte.

Als je een eigen bedrijf hebt: Je kunt de investering geheel opvoeren als kosten voor jouw bedrijf.

 “Hoelang heb ik toegang tot de online omgeving?”

Zolang jij je niet uitschrijft blijf je toegang houden tot de online leeromgeving.

“En als ik toch nog twijfel, hoe krijg ik dan meer duidelijkheid?”

Voel in je lichaam– Hoe voelt het idee om je in te schrijven?

– Voelt het goed? Mooi! Schrijf je dan direct in.

– Voelt het een beetje spannend?  Ook prima. Dat is gezonde spanning. En dat geeft aan dat je klaar bent om te groeien. Het mag best een beetje ongemakkelijk voelen. Daar zit juist jouw groeicurve.

– Ik voel weerstand – Voelt het als weerstand? Iedereen heeft onbewust weerstand tegen verandering. En een beetje angst. Omdat je nog niet precies weet wat je mag verwachten. Stel je voor hoe jouw leven eruit zal zien met meer rust, meer energie en meer geluk. Als dat verlangen groter is dan je weerstand, dat weet je wat je te doen hebt.

En vraag jezelf het volgende: Als je wist dat je niet kon falen, wat zou je dan doen?

Ik weet dat je denkt, ik ben thuis onmisbaar. Dan kan ik toch niet zo maar een paar weken weg?
Juist dan is dit precies wat je nodig hebt.
Want dit is juist een onderdeel wat erg veel druk en stress bij jou veroorzaakt.
Overal zijn oplossingen voor te bedenken, mits je dat echt wilt.
En nee, dat is niet egoïstisch, als jij weer helemaal hersteld bent, heb je niet langer dat korte lontje en kun je er ook weer voor anderen zijn.

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg: een burn-out.

Ik help je graag jouw geluk weer terug te vinden.
Om weer te leven in plaats van te overleven.

Kies ervoor om als een feniks uit je burn-out te komen.
Zodat je je beter voelt dan ooit!