Download mijn gratis E-boek: 5 tips voor meer rust die je nergens anders vindt

Heb jij veel onrust in je hoofd?

Je bent continu moe, onrustig en opgejaagd. Je bent prikkelbaar. Het concentreren gaat steeds slechter en je vergeet dingen. Je piekert veel. Ook heb je vaker last van lichamelijke klachten, zoals nek- en schouderklachten, slapeloosheid, en hoofdpijn.

Dit zijn duidelijke stresssignalen.

Een beetje stress is niet erg. Lastig wordt het, wanneer stress je leven zodanig beïnvloedt dat het omslaat in overspannenheid of een burn-out. Als de onrust de overhand krijgt.

Heb je stress dan zorg je ook minder goed voor jezelf. Bovendien voel je je sneller aangevallen en hebt de neiging om je steeds meer terug te trekken. Je hebt steeds minder energie, je put je lichaam volledig uit. Maar de druk voelt juist groter voor je.

Je raakt uitgeblust en je bent doodmoe…  
En ineens ben je overspannen of heb je een burn-out.

Dat is wel het laatste wat je wilt…Ik ben Nanda Noorlander, burn-out expert

29 jaar geleden heb ik een burn-out gehad. Ik was zo gewend om te ‘pleasen’ en mijn elastiek stond altijd gespannen, omdat ik niet doorhad hoezeer ik over mijn eigen grenzen ging.

Ik eiste gewoon veel te veel van mezelf en op een dag zei mijn lichaam: STOP. Het ging niet meer.

Mijn burn-out duurde een jaar, omdat ik niet de juiste hulp kreeg, of kon vinden. Stress-management bestond toen nog niet, daarom ben ik zelf een methode gaan ontwikkelen, die door studie en ervaring is samengesteld.

Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die last hebben van stress, overspannenheid of een burn-out. Ik weet uit ervaring welke invloed overmatig veel stress op je leven heeft. Met mijn begeleiding pak je snel de regie weer terug. Misschien denk je nu nog dat dat niet reëel is, maar mijn klanten bewijzen keer op keer dat het wel mogelijk is.

Ik schrijf voor platforms zoals Stressplein en Libelle. En ik spreek uit ervaring dat er geen enkele aanpak zo snel en doeltreffend werkt als mijn aanpak. Daarom ben ik de burn-out expert voor het snelst blijvende resultaat. 


Ben je bang dat je overspannen bent of een burn-out hebt?

Download mijn gratis E-boek: 5 tips voor meer rust die je nergens anders vindt

e-boek 5 tips voor meer rust die je nergens anders vindtEn ervaar zelf hoe fijn mijn tips zijn
voor meer rust en ontspanning in je leven.

Je ontvangt bovendien iedere twee weken fijne tips en
inspiratie voor een ontspannen en gelukkig leven.


 

 

Jouw gegevens zijn 100% veilig

dit veld niet invullen s.v.p.


De goede aanpak van Nanda heeft mij weer op het goede spoor gezet – Mark van den Hoek “Ik zat tegen mijn 2e Burn-out aan toen ik in contact kwam met Nanda Noorlander. Bij mijn 1e burn-out kreeg ik van zowel de huisarts als de bedrijfsarts alleen het advies om thuis te zitten en leuke dingen te doen. Dit loste echter niets op waardoor ik drie kwart jaar weer terug was bij af. Door de begeleiding van Nanda werd mij duidelijk dat ik vast zat in een levensstijl. Ik was negatief, te gejaagd, moest van alles van mezelf en was druk in mijn hoofd. Ik ging vroeg naar bed maar voelde me kapot, hierdoor kwam ik niet eens meer toe aan dingen die ik leuk vond.

Door haar goede begeleiding en het perfect aanvoelen van de oorzaak van mijn stress werd mij heel erg duidelijk wat ik eraan kon doen. Door haar adviezen op te volgen voel ik me geestelijk en lichamelijk beter, ik heb veel meer rust, voel me vrolijker en heb weer plezier in de dingen die ik doe. Ik moet niets meer, denk positiever, heb de regie over mijn eigen leven en durf voor mezelf op te komen.

De goede aanpak van Nanda heeft mij weer op het goede spoor gezet. Ik zal eenieder die last heeft van stress en burn-out klachten adviseren om contact op te nemen met Nanda. Bedankt Nanda, voor de goede en fijne service, en ga zo door! Mocht ik ooit nog een terugval krijgen kom ik zeker weer bij jou langs en weet dan zeker dat jij mij kunt helpen”.