Tijd heelt je burn-out niet

Ik geloof dat geluk jouw natuurlijke staat van zijn is,
en als jij je nu niet gelukkig voelt, je alleen maar hoeft weg te halen wat jouw geluk in de weg staat.

Ik geloof niet dat je van alles nodig hebt buiten jezelf om gelukkig te kunnen zijn. Maar dat je in de loop der tijd dingen bent gaan overnemen van jouw opvoeders. Omdat zij het deden dacht je dat jij dat ook moest doen.

En ik geloof dat je door al jouw ervaringen conclusies bent gaan trekken over hoe de wereld in elkaar zit. Wat anderen van jou vonden ben je over gaan nemen en dat is hoe je over jezelf bent gaan denken.

Maar weet je wat het is,
Veel van die dingen zijn niet waar.

Zo had ik laatst een mannelijke klant.
Zijn leven lang heeft hij gelooft dat zijn vader niet van hem hielt. Hij voelde zich onzeker, niet gelieft en niet de moeitewaard. Dat werd bevestigd voor hem doordat hij als kind gepest werd. Tijdens één van zijn doorbraaksessies met mij kwam hij er achter dat zijn vader wel van hem hielt. Dat hij het alleen moeilijk vond om dat te uiten omdat hij dat zelf ook niet had geleerd.

Alles wat mijn klant in de 40 jaar na een specifiek incident met zijn vader had ervaren, zag hij ineens in een ander licht. Er viel echt een enorme last van hem af. Omdat hij zich realiseerde dat hij het grootste gedeelte van zijn leven geleefd had met deze pijn terwijl het niet waar bleek! Doordat ik hem niet alleen mentaal hielp om dit helder te krijgen maar ook op energetisch en fysiek niveau de blokkades die dit in zijn systeem had veroorzaakt kon oplossen. Ervaarde hij geen spanning meer, en dat was echt een enorme verlichting!  

Ik geloof in de veerkracht van de mens en weet uit ervaring dat een omslagpunt als dit echt voor een doorbraak kan zorgen bij mensen met een burn-out. Een burn-out is namelijk niet iets waarbij je even een lijstje met punten afwerkt en dan is het klaar.

Nee, die diepere reden wat er echt speelt, dat is het belangrijkste om op te lossen en dat is nu net wat er bij veel hulpverlening niet wordt gedaan.

Ons systeem zit zo geniaal in elkaar dat het op verschillende niveaus en op verschillende vlakken doorwerkt. Dat is de reden dat één inzicht niet perse iets oplost.

Dus wil je je echt weer gelukkig voelen?
Je burn-out definitief achter je laten zodat je meer energie hebt en je alles weer kunt?
Je eindelijk innerlijke rust ervaart, zodat je ook weer kunt genieten?
Je gaat ervaren wat een ongelofelijk mooi mens je bent zodat ook jouw zelfvertrouwen toe neemt

En niet één moment om dan weer een terugval te krijgen…
Nee, een échte en langdurige positieve verandering zodat je weet en voelt dat je nu echt die stijgende lijn te pakken hebt.

Dit is precies waar ik mijn klanten mee help. Naast mijn online programma begeleid ik ook mensen 1-op-1. Dit is echt voor mensen die het zichzelf gunnen om een het beste uit zichzelf te halen. Die geen zin meer hebben om hun tijd en energie te verdoen aan dingen die niet werken. En zich als een VIP door precies dat te willen laten begeleiden wat nodig is, en meer niet. Lekker efficiënt, met diepgang en een groot resultaat.

Lijkt dit je wat? Neem contact op, dan kunnen we kijken of ook jij op deze manier resultaat behaald en je beter dan ooit kunt gaan voelen. Stuur op Facebook of Instagram  “ZEVENMIJLSLAARSSEN” en mijn team en ik nemen contact met je op.
Of vraag hier een vrijblijvende inzicht sessie aan om te bespreken wat jouw situatie is en wat er in jouw geval nodig is om definitief te herstellen.