Tijdelijk aanbod

Natuurlijk wil je uit je burn-out, zodat je van je klachten af bent en jij je eindelijk weer gelukkig voelt.

Maar aangezien iedereen in een andere fase is heb je op het ene moment iets anders nodig dan op het andere.

Je weet dat ik naar Gran Canaria ben verhuisd. En mijn bedrijf moet ook nog die officieel verhuisstap maken. Maar je weet hoe die Spanjaarden zijn, manana, manana. (zoiets van … dat komt morgen wel). Dat betekent dat ik binnenkort tijdelijk geen nieuwe klanten kan aannemen. Totdat alles geregeld is.

Ik vertel je dit omdat je NU nog de kans hebt om in te stappen.
En wat ik nooit eerder gedaan heb…

Ik zet voor je op een rijtje welke mogelijkheden er allemaal zijn om je situatie te verbeteren:

(Als je je hier niet in wilt verdiepen… Vraag dan hier direct een persoonlijk adviesgesprek aan om te bespreken op welke manier jij het beste geholpen bent, gezien de fase waarin jij zit.)

Luisterboek: 5 tips voor meer rust die je nergens anders vindt
In dit luister e-boek geef ik je informatie over stress en hoe het zover heeft kunnen komen. Ik geef je 5 tips zodat je leert wat je kunt doen om meer rust in jouw leven te creëren. Klik hier.

3-delige videoserie: De 7 ontbrekende schakels om uit je burn-out te komen
In deze 3-delige video serie deel ik de 7 ontbrekende schakels om definitief uit je burn-out te komen. Inclusief werkbladen zodat je ook echt aan de slag gaat met de stof. Klik hier.

E-boek: ‘Waarom je nu nog niet uit je burn-out bent’
In die e-boek vind je de 50 meest voorkomende belemmeringen waarom je nu nog niet uit je burn-out bent, zodat je weet wat je kunt doen om dit te doorbreken. Klik hier.

‘Eerste Hulp Bij Stress’ – pakket
Een pakket dat je middels specifieke audiobestanden helpt om vlot rust te ervaren. Klik hier.

‘Emoties in balans’-pakket
Een pakket wat je helpt om vlot je emoties in balans te krijgen. Klik hier.

‘Als een feniks uit je burn-out’- programma 
Zes maanden transformatie programma om als een feniks uit je burn-out te komen. Klik hier.

‘Uit je burn-out’ traject 
Een 3 maanden 1-op-1 LIVE online traject waarbij ik je persoonlijk middels doorbraaksessies help om tot rust te komen en de kernproblematiek te transformeren zodat je stap-voor stap van overleven naar leven gaat. Klik hier.

‘Spoedcursus Rust’ op Gran Canaria 
De Spoedcursus Rust helpt je tijdens een 4 weken LIVE traject deels op Gran Canaria om je burn-out op te lossen. Klik hier.

Toegang tot de hele academie (met combi korting)
Wil je toegang tot de hele academie met alle pakketten en programma’s? En de extra module voor meer zelfvertrouwen? Ik weet dat alleen mijn online programma al € 10.000 waard is. Ondanks dat bied ik je combi korting en heb je voor € 3999 toegang tot de gehele online omgeving, inclusief de ‘1-op-1 begeleiding van het ‘uit je burn-out traject’. Klik hier.

Twijfel je, of zie je door de bomen het bos niet meer?
Dan help ik je graag tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek om helder te krijgen wat jij nodig hebt om vlot en definitief uit je burn-out te komen. Klik hier.

Met liefdevolle groet,

Nanda

P.S: Dit is dé manier om het jaar goed te beginnen. Gun jezelf het herstellen van je burn-out. Kies één van de pakketten of diensten, of vraag hier een vrijblijvend gesprek aan. Ik wens je een gezond, relaxed en gelukkig nieuwjaar!