Welke weg kies jij?

Oké, je hebt een burn-out, daar kun je niet meer om heen.
Je hebt last van onrust,
voelt je doodmoe,
jouw geheugen is een zeef,
De spieren van je nek- en schouders zijn vaak pijnlijk,
je ontloopt sociale contacten omdat het te veel is.
Je baalt hiervan als een stekker en wilt graag weer de oude zijn.

En je wilt graag weer rust in je hoofd,
je weer energiek voelen,
je weer kunnen concentreren en niets meer vergeten,
af van je lichamelijke pijnen,
en weer de gezelligheid kunnen opzoeken.

Je staat nu op een kruispunt.
Je staat nu hier en vanuit hier kun je 4 kanten op…

1 -De weg uit je burn-out;
2 – de weg verder jouw burn-out in.

En van beide versies de omweg nemen.
3 – Dus wel uit je burn-out maar daar heel erg lang over doen;
4 – Of wel wat dingen doen, maar de tendens is nog steeds neerwaarts.

Welke weg kies jij?

En dan bedoel ik niet alleen verstandelijk.
Maar ook praktisch, door de juiste stappen en/of acties te ondernemen.

Toen ik 31 jaar geleden in een burn-out terecht kwam werd mij één ding enorm duidelijk.
Het oplossen van een burn-out moet bij de basis gebeuren en zal nooit oplossen als je maar één onderdeel aanpakt.
Ik heb destijds een lange weg bewandeld om erachter te komen wat écht werkt.
En gelukkig heb ik mijn burn-out dan ook al jaren achter mij liggen en weet ik ook dat een tweede nooit op de loer zal liggen.
Want als je het holistisch aanpakt kun je definitief en in korte tijd uit je burn-out stappen.

Sterker nog… mijn VIP-klanten begeleid ik keer op keer weer in 4 weken naar een leven zonder burn-out. En omdat het mij zo aan het hart gaat dat ik zoveel mensen zo enorm zie worstelen heb ik als missie dat ik binnen 10 jaar het fenomeen burn-out volledig uitgebannen wil hebben.

Dus als jij er ook klaar voor bent om definitief een leven vol energie en geluk te creëren en weer volop in het leven te staan dan wil ik je laten kennismaken met mijn 6 maanden ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma. Hét programma voor mensen met een burn-out die meer rust en energie willen, en weer willen leven in plaats van overleven. Zodat ze zich beter voelen dan ooit!

In het programma deel ik de parels van mijn zoektocht van de afgelopen 31 jaar en waar mijn klanten succesvol mee uit hun burn-out zijn gekomen. Ik deel je mijn meeste waardevolle kennis zodat jij je een lange zoektocht en 101 dingen uitproberen kunt besparen. Daar heb je tenslotte nu de energie en tijd niet voor, toch?

Klik hier, en lees meer over het 6 maanden ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma, en op naar een leven vol leven in plaats van overleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *