Gedachtes die zorgen dat je je slechter voelt in plaats van beter

Misschien herken je dan dat je deze gedachtes tegen jezelf zegt:
“Er speelt momenteel zo veel dat ik geen tijd heb om me te ontspannen”.
“Ik wil wel graag een oefening doen om te ontspannen, maar ik heb er geen tijd voor.”
“Ik heb nu niet de rust om me te verdiepen in mijn burn-out”.

Terwijl dit allemaal omgekeerd denken is. Je heb iets bedacht en houd daar aan vast. Je ziet geen andere mogelijkheden meer.

Maar in plaats van dat deze manier van denken je helpt, wordt jouw burn-out problematiek alleen maar groter.

Helaas is de kans groot dat je je daar niet bewust van bent. En denk je dat je geen invloed hebt op jouw manier van denken. Terwijl dat wel mogelijk is.

Sterker nog… het is wat je NODIG hebt.

Zodat je weer rust in je hoofd ervaart.
En de stress in je systeem daalt.
Je klachten afnemen.

En ik weet het….
Het leven lijkt soms als een trein waar je in zit.
Eenmaal in de trein is het gemakkelijk om erin te blijven zitten. Maar soms is het goed om naar je leven te kijken vanaf een ander perspectief.

Alleen omdat je iets denkt wil het nog niet zeggen dat het ook waar is. Je kunt altijd nog overstappen naar een andere trein.

Kijk vooral naar het resultaat van wat je bereikt. Dan weet je of jouw manier van denken helpend is. Voel je je goed, dan is er niets aan de hand.

(Maar is de kans vrij klein dat je deze tekst leest)
Heb je een burn-out? Dan is er werk aan de winkel.
Want als je blijft doen wat je altijd deed….. juist, dan krijg je wat je altijd kreeg.

Pas als je iets veranderd kun je ook een ander resultaat verwachten.

Eén dag iets proberen en dan zeggen dat het niet werkt gaat je niet verder helpen. Je hebt ook niet in één dag leren lopen.

Dus gun jezelf de juiste persoon om je te helpen om wat dan ook te bereiken, of het nu gaat om auto leren rijden, een opleiding voor je werk, of om je burn-out op te lossen.

Ik dacht zelf vroeger vaak: “Ik heb er geen tijd voor”. Maar op een gegeven moment kreeg ik door…. dit klopt niet.

En zo ontdekte ik de techniek waarmee ik mezelf en mijn klanten kon helpen om te zorgen dat mijn gedachtes konden overstappen op een andere trein, als de route me niet beviel.

Dit… en nog veel meer is wat jij in 6 maanden in mijn FENIKS programma kunt bereiken. Wat zorgt voor enorme rust in je hoofd. En ik ben er voor je om dat voor elkaar te krijgen!

Gun jezelf het gemak om de stappen te volgen die ook voor anderen hebben gezorgd voor resultaat. Zodat je jezelf een hoop geploeter bespaart. In ‘Als een feniks uit je burn-out’ gaan we aan de slag met hele concrete uitvoerbare stappen en oefeningen. Zodat je jouw burn-out patronen die de kern zijn gaat oplossen. Waardoor alles veel lichter wordt!

Ik begeleid je daarnaast via Succesgroepssessies en in de besloten KLANTEN facebookgroep, zodat je weet dat je er niet alleen voor staat. En op elk moment al jouw vragen kan stellen. Ik ben er voor je als je het even helemaal niet meer ziet zitten.

En ik ben er ook om je een liefdevolle schop onder je kont te geven als het nodig is. En bovenal ben ik er om successen met je te vieren!

Wil je weer voluit leven in plaats van overleven? En definitief uit je burn-out? Vraag hier een vrijblijvende inzicht sessie aan om te bespreken wat jouw situatie is en of dit programma of iets anders jou kan helpen om je burn-out definitief achter je te laten.