7 stappen om je burn-out voorgoed achter je te laten

Misschien herken je het wel….

Je merkt dat je leven tegenwoordig een slap aftreksel is van wat het vroeger was. Je bent altijd moe. Je wordt gek van de onrust die je ervaart. Je bent al heel lang geen leuke partner en ouder meer. Hoe zou het zijn als je dit in 7 stappen kunt oplossen?

Want je wilt dolgraag weer leven in plaats van overleven. Je zoekt je suf op internet naar een oplossing maar raakt verzand waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Of je hebt al hulp gehad maar dat heeft je niet volledig uit je burn-out geholpen.

De meeste mensen met een burn-out die aan het overleven zijn, zijn niet zo gelukkig als ze willen.

Ze hebben hulp nodig bij het helder krijgen van wat ze precies willen bereiken, om meer in het moment te zijn, om hun emoties in balans te krijgen, om alles waarmee ze zichzelf saboteren op te ruimen, om hun kwaliteiten te leren kennen en meer eigenwaarde en zelfvertrouwen te krijgen, om innerlijke rust en vrijheid te ervaren, en om simpel weg zich weer gelukkig te voelen. Zodat ze er ook weer helemaal voor anderen kunnen zijn.

En juist omdat dat je nu door het bomen het bos niet meer ziet, en je niet weet HOE je dat kunt bereiken.

Daarom heb ik 7 stappen voor je om binnen een half jaar volledig uit je burn-out te zijn, zodat je weer leeft in plaats van overleeft. En meer rust, energie en geluk vervaart.

#1. Ontwerp je leven

Pas als je weet wat je bestemming is, vind je de weg. Dus zoom uit op je leven en zet een nieuwe koers uit naar een leven met meer rust.

#2. Leven in flow

Je leert om minder bezig te zijn met wat geweest is, wat nog komt en wat mogelijk kan gebeuren. Zodat je meer vanuit flow leeft. En jij tijd en energie bespaart.

#3. Emoties in balans

Je leert wat emoties zijn. Hoe ze ontstaan. Wat hun functie is en hoe je ze in balans krijgt. En hoe je ze voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. Zodat jij je lichter voelt.

#4. Grote schoonmaak

Je ontdekt wat jou nu nog belemmert, en hoe je dat opruimt. Waardoor je oude patronen niet meer nodig hebt. Jouw weg ligt open voor nieuwe mogelijkheden. Dat geeft ruimte en voelt bevrijdend.

#5. Weer stralen!

Je leert je kwaliteiten kennen waardoor je positiever over jezelf wordt. Je hebt meer energie, je voelt je krachtiger en hebt meer zelfvertrouwen.

#6. Innerlijke rust en vrijheid

Je ontdekt hoe je direct meer innerlijke rust en vrijheid ervaart, waardoor je meer gaat genieten.

#7. Gelukkig zijn

Je kwaliteit van leven verbetert omdat je de koers die je hebt uitgezet leeft. Hierdoor voel je je eindelijk weer gelukkig!

Misschien denk je nu wel. Is dat het? 
Is dat alles wat nodig is? Zo simpel?

JA!

7 stappen, zo simpel is het, maar dat betekent niet dat het makkelijk is!

Het vergt een keuze, ontwikkelen van je mindset, toewijding, vertrouwen in jezelf opbouwen, uit proberen, je eigenwaarde niet aan je resultaten koppelen en vertrouwen op het proces. Een proces van een vastomlijnd stappenplan om daar te komen.

Dit proces leer ik aan mensen met een burn-out zoals jij in mijn ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma.

Wil jij dit proces ook succesvol invoeren in jouw leven en het juiste gereedschap in handen hebben zodat je als een feniks uit je burn-out komt en je beter voelt dat ooit? Dat is precies waar we in het ‘Als een feniks uit je burn-out’- programma mee bezig gaan!

Wat heb jij nodig om uit de nattigheid te stappen?
Wil je wachter tot het water nog hoger komt te staan?
Twijfel niet want zelfs deelnemers die al een traject bij een psycholoog hadden gevolgd behaalden met dit programma wel resultaat.

Met een enorme liefde voor mijn vak en compassie voor mensen met een burn-out (omdat ik die zelf ook heb gehad) help ik mijn klanten de juiste stappen te maken zodat dit ook werkelijk kan worden.

Wil je weer voluit leven in plaats van overleven? En definitief uit je burn-out? 
Stuur een chat bericht via Facebook of via Instagram met als onderwerp “FENIKS” en ik neem contact met je op om te bespreken wat jouw situatie is en of dit programma ook jou kan helpen om je burn-out definitief achter je te laten.
Of vraag hier een vrijblijvende inzicht sessie aan om te bespreken wat jouw situatie is en wat er in jouw geval nodig is om definitief te herstellen.