Succes verhalen

Op deze pagina lees je de ervaringen van mijn klanten die hun burn-out hebben opgelost

Patrick te Emst

Ik had al drie keer een burn-out gehad en diverse hulpverleners gehad. Nu liep ik weer vast door diverse persoonlijke omstandigheden, zoals het overlijden van mijn vrouw en het geen contact hebben met mijn kinderen. Advocaten, juristen waren dagelijkse kost om allemaal te verwerken. Ik had zelfs het hele rouw proces overgeslagen. Ik was inmiddels gewend en had geleerd om dat zelf te kunnen bolwerken maar dit werd teveel.

Het vele piekeren en de onrust waren me te veel. Ik kon niet zonder middelen in slaap komen. Dingen waren me snel te veel en dan kon ik me ook niet meer concentreren. Ik was niet gelukkig. Voelde me somber, kon niet meer genieten. Ik wilde hulp om de cirkel waar ik in zat te doorbreken. En wilde per 1 januari alles achter met laten en het nieuwe jaar goed beginnen.

Ik merkte direct na de eerste keer al dat ik me beter voelde. Andere mensen zeggen tegen me dat ik er meer ontspannen uit zie en ben. Ik ben nu helder van geest, meer open, ik heb meer rust. Nu laat ik me niet langer gek maken. Ik voel me krachtiger. Mijn slaap is beter. Ik had nooit verwacht dat ik in 4 weken mezelf zo zou kunnen ontwikkelen. Ik had vooral niet verwacht zo’n resultaat te kunnen bereiken. Ja, ik ben trots op mijzelf!

Nanda is de eerste persoon die me op een prettige manier zo snel heeft geholpen. En dat is heel bijzonder, want ik heb al heel veel hulp gehad. Dus daar ben ik Nanda heel dankbaar voor. Ik was gewend dat ik iedereen met mijn hoeveelheid woorden wel kon plat praten. Maar Nanda wist telkens met 1 woord of korte zin precies de kern te raken. Ze is een mooi mens en heel betrokken. Ze kan goed luisteren en heeft veel ervaring. Echt heel waardevol wat ze doet. Kortom de investering zeker waard!
Is het je teveel en kun je het zelf niet meer oplossen? Neem contact op met Nanda en ga met haar aan het werk. She is your saviour…

(Klant SpoedCursusRust)