Succes verhalen

Op deze pagina lees je de ervaringen van mijn klanten die hun burn-out hebben opgelost

Patrick te Emst

Ik had al drie keer een burn-out gehad en diverse hulpverleners gehad. Nu liep ik weer vast door diverse persoonlijke omstandigheden, zoals het overlijden van mijn vrouw en het geen contact hebben met mijn kinderen. Advocaten, juristen waren dagelijkse kost om allemaal te verwerken. Ik had zelfs het hele rouw proces overgeslagen. Ik was inmiddels gewend en had geleerd om dat zelf te kunnen bolwerken maar dit werd teveel.

Het vele piekeren en de onrust waren me te veel. Ik kon niet zonder middelen in slaap komen. Dingen waren me snel te veel en dan kon ik me ook niet meer concentreren. Ik was niet gelukkig. Voelde me somber, kon niet meer genieten. Ik wilde hulp om de cirkel waar ik in zat te doorbreken. En wilde per 1 januari alles achter met laten en het nieuwe jaar goed beginnen.

Ik merkte direct na de eerste keer al dat ik me beter voelde. Andere mensen zeggen tegen me dat ik er meer ontspannen uit zie en ben. Ik ben nu helder van geest, meer open, ik heb meer rust. Nu laat ik me niet langer gek maken. Ik voel me krachtiger. Mijn slaap is beter. Ik had nooit verwacht dat ik in 4 weken mezelf zo zou kunnen ontwikkelen. Ik had vooral niet verwacht zo’n resultaat te kunnen bereiken. Ja, ik ben trots op mijzelf!

Nanda is de eerste persoon die me op een prettige manier zo snel heeft geholpen. En dat is heel bijzonder, want ik heb al heel veel hulp gehad. Dus daar ben ik Nanda heel dankbaar voor. Ik was gewend dat ik iedereen met mijn hoeveelheid woorden wel kon plat praten. Maar Nanda wist telkens met 1 woord of korte zin precies de kern te raken. Ze is een mooi mens en heel betrokken. Ze kan goed luisteren en heeft veel ervaring. Echt heel waardevol wat ze doet. Kortom de investering zeker waard!
Is het je teveel en kun je het zelf niet meer oplossen? Neem contact op met Nanda en ga met haar aan het werk. She is your saviour…

(Klant SpoedCursusRust)

Corina te Delft

Ik voel me veel beter! Ondanks het feit dat mijn demente moeder, waar ik al jaren mantelzorger voor ben, onlangs is opgenomen. En ik nu bezig ben om haar huis leeg te halen en ze waarschijnlijk niet lang meer zal leven. Ik ben meer ontspannen, waardoor ik weer een boek kan lezen. Vroeger sliep ik de hele avond op de bank en voelde me daar niet beter van. Dat doe ik nu helemaal niet meer. En toch heb nu voldoende energie. Ik sport twee keer per week, wandel met een wandelgroep, fiets meer. Allemaal dingen die ik graag voorheen wilde maar geen energie voor had.

Ik pieker niet meer en luister in plaats daarvan muziek. Ik kan nu meer genieten. Ook luister ik beter naar mijn gevoel. Ik maak me niet meer druk om wat anderen vinden. En ik kan beter aangeven wat ik wil. Ik krijg complimenten dat ik weer straal en dat mijn ogen weer veel beter staan, van mensen die zich voorheen zorgen over mij maakten. Ik doe meer leuke dingen met mijn partner, vriendinnen en zoon. Ook ben ik weer graag onder de mensen. En ik weet nu heel goed wat mijn prioriteiten zijn. Ik heb nu meer tijd voor mezelf. Het voelt alsof ik de regie weer in eigen hand heb. Ik voel me zekerder. Mijn eigenwaarde is gestegen. Ik heb niets gemist in dit programma.

Ik geef het resultaat een 8,5 omdat mijn energieniveau nog niet 100% is. Maar dat is gezien de situatie met mijn moeder ook niet gek. En het feit dat ik ook veel meer ben gaan doen. En ik ben ook nog mantelzorger voor een tante van mij. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik nu voldoende kennis heb om hier zelf mee verder te gaan.

Ik zat al een paar maanden thuis en had gesprekken met een praktijkondersteuner, maar die luisterde alleen en dat loste niets op. Het werd tijd dat ik er echt iets aan moest doen. Ik wilde het graag oplossen en nu moest het gebeuren. Want ik wilde mezelf weer terug en gelukkig zijn. Gelukkig vond ik het mezelf waard om in mezelf te investeren. Overigens vind ik het programma 2x zoveel waard als ik ervoor betaald heb.

(Klant online zelfstudie programma)

Marja de Groot te Apeldoorn

Ik had eerder een burn-out gehad. En kon opnieuw niet slapen, had last van onrust, weinig energie, spanning in mijn buik, was negatiever en piekerde veel. Hierdoor kon ik niet werken en me niet meer focussen.

Ik was bij een praktijkondersteuner geweest, maar die hielp me alleen maar verder de verkeerde kant op dus daar had ik niets mee. Bij mijn 1e burn-out was ik bij een psycholoog geweest, maar die ging alleen maar graven en over problemen praten. Ik vond het lastig om in te schatten of ik resultaat zou behalen bij Nanda. Maar toen ik de succesverhalen las en een gratis gesprek had gedaan, besloot ik direct om ervoor te gaan. Ik moest namelijk iets doen, kon zo niet doorgaan. Ik vond het fijn dat ik snel terecht kon. Fijn dat ik niet eerst nog maanden hoefde te wachten.

Bij Nanda was het veel positiever dan bij de psycholoog en kreeg ik echt handvatten waardoor ik wist wat ik dagelijks anders kon doen. Het resultaat geef ik een 10. Ik kan weer genieten, goed functioneren en plezier hebben. Het is weer gezellig met mijn gezin en fijn met mijn man. Mijn man is ook blij dat ik weer lekker in mijn vel zit. Ik voel me zorgeloos, voel me positiever, heb meer zelfvertrouwen. Mijn lichaam voelt relaxed. Doe weer wat met mijn hobby’s. Ik ben rustiger, ik denk nu aan mezelf, zonder me schuldig te voelen. Doordat ik meer bij mezelf ben weet ik beter wat ik wel en niet wil en kom ik meer voor mezelf op. Ik heb meer aandacht voor dingen en geniet meer. Kortom voel me weer gelukkig.

Achteraf gezien is het me alles waard geweest om dit opgelost te krijgen. Hoe goed ik me voel is niet in geld uit te drukken. Ik had er wel meer dan € 10.000 voor over gehad. Als je dit leest en twijfelt zeg ik tegen jou: “Het is het dubbel en dwars waard”.

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Yvonne te Zwolle

"Toen ik Nanda voor het eerst sprak, had ik al 9 maanden een burn-out. Ik had last van vermoeidheid, was na het slapen niet uitgerust, piekerde, was negatiever dan voorheen, moest veel van mezelf. Het liep mis op mijn concentratie. Ik was heel snel geïrriteerd, en vergat veel. En ik had last van een stijve rug. Hierdoor kon ik niet optimaal functioneren. Het ging bij mij om een verzameling van persoonlijke zaken en werk gerelateerde zaken die voor mij de "brij" onoverzichtelijk maakte. Ik was eerder bij een psycholoog geweest maar hiermee bereikte ik niet het resultaat dat ik wilde.

Ik realiseerde me dat ik op een punt was beland waar ik nooit meer wilde zijn. En ik wilde dit nu echt oplossen. Vooraf kon ik me slecht voorstellen dat ik dat resultaat bij Nanda nu wel zou behalen, maar dat is wel gelukt! Ik heb nu: een betere balans, kan beter maat houden. Ik heb nu meer inzicht waardoor ik ook vertrouwen heb gekregen dat ik toekomst bestendiger ben. Het voelt vrijer en ik voel me bevrijd dat ik mijn bagage achter me heb gelaten. Hooggevoeligheid is nu mijn kracht. Ik ervaar meer verbinding met mijn partner. Ik heb meer energie en heb weer zin in dingen. Dit is heel waardevol voor me geweest, en de investering zeker waard. Het is 2x zoveel waard als ik erin geïnvesteerd heb. Want het heeft me meer gebracht dan een vakantie.

Ik ben blij dat ik de stap genomen heb, want het wordt niet vanzelf opgelost. Anderen adviseer ik nu om het niet zover te laten komen. Trek tijdig aan de bel. Ik heb te lang de signalen genegeerd waardoor ik zo diep in die burn-out kwam. Ondanks dat heb ik niet alleen het resultaat wat ik wilde, maar ook behaald in 4,5 maand. De gesprekken met de psycholoog waren een start en Nanda heeft daar een waardevolle opvolging aan gegeven. Ik geef het resultaat een 9.”

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Agnes Hoogedoorn te Zeist

"Het gaat veel beter, ik zat ziek thuis met een burn-out. En ik kan nu veel meer aan. Ik ben ondertussen in een nieuwe baan begonnen en werk 3 dagen in de week. En als ik thuis kom heb ik nog voldoende energie. Terwijl voor die tijd nergens energie voor had. Ik heb er echt heel veel aan gehad, echt heel fijn.

Er is nu meer rust in mezelf, en daardoor is er nu ook meer rust in mijn gezin. Ik kan nu veel beter met mijn emoties omgaan. Eerder kon ik echt op willekeurige momenten in tranen uitbarsten en had ik niet het gevoel dat onder controle te kunnen houden. En nu weet ik hoe ik met mijn emoties kan omgaan waardoor ik kan ontladen en alles veel makkelijker is. Mijn eigenwaarde is gestegen en is nu ruim voldoende. Ik ben meer mezelf. Ik heb ook weer de energie om meer te bewegen. Ook mijn perfectionisme kan ik meer loslaten.

Ik had eerder 10 sessies bij een psycholoog gehad, daar had ik wel wat aan maar ik miste diepgang en kennis hoe ik dingen kon veranderen. Dit verdiepingsprogramma is veel praktischer. Bij de psycholoog werd er 1x per week veel gezegd, maar met dit programma ben je doorlopend bezig door de opdrachten, waardoor ik meer de diepte in ging en het veel vollediger is. Dus ik heb er super veel aan gehad!”.

(Klant: ‘Rust, Energie en Genieten’- KRISTAL programma )

Gemma Heynen

Veel geleerd van de masterclass, een aanrader!!

(Deelneemster Masterclass: 'De 11 ontbrekende schakels voor meer rust')

Alain Accentum

Zonet de replay van de Masterclass: "Dé 11 stappen om uit je burn-out te komen" gevolgd. Een zeer interessant gegeven om herkenning, aanvaarding te ervaren en om de verschillende methodes te leren kennen om eruit te komen. Een sterk programma, mooi in elkaar gezet en sterk overgebracht.
Een aanrader voor iedereen!!

(Deelneemer Masterclass: 'Dé 11 stappen om uit je burn-out te komen')

Jeannette Dierdorp te Apeldoorn

"Voordat ik bij Nanda kwam was het vallen en opstaan. Vooraf vond ik het spannend of ik wel resultaat zou behalen omdat ik bang was dat het niet haalbaar was. En ik ben zo blij dat ik het gedaan heb want het heeft me enorm geholpen en ik heb alles behaald wat ik wilde behalen. Ik had last van mijn burn-out met lichte depressieve klachten, mijn emoties zaten hoog, ik was telkens moe, en het kwam steeds weer terug. Het voelde alsof ik door mijn voegen zakte.

Ik voel me nu goed. Onvoorstelbaar zoveel meer rust ik nu heb! Er zit niets meer in mijn hoofd. Ik ervoer voorheen alles als ballast om me heen, maar eigenlijk was ik zelf overbelast. Ik heb nu veel energie, en kan weer echt enthousiast zijn. Ben nu op een prettige manier veel bewuster. Ik ben blij met niks, beleef meer plezier aan dingen die ik graag wil doen. Voel me fijn en gelukkig. Ik merk ook veel verschil als ik bij mijn cliënten ben, ik trek me niet langer alles aan. Mijn eigenwaarde is gestegen naar een negen. Mijn schouders zitten niet langer vast. En ik kan meer dingen loslaten.”.

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Puck te Drenthe

“Door het online programma ben ik veel meer gaan nadenken over wat ik wil. Ik luister nu meer naar mezelf. Het lukt me om meer rust te nemen, waardoor ik ook weer creatief bezig ben. Door de rust heb ik nu een heel ander leven. Ondanks dat ik nu bezig ben met verhuizen heb ik geen last meer van vermoeidheid. Ik ben nu trots op mezelf terwijl ik voorheen altijd dacht dat een ander het wel beter zou weten. Ik heb vooral geleerd om meer mijn hart te volgen. Mijn darmen zijn rustiger. Mijn perfectionisme is veel minder. Ik heb geen last meer van onrust in mijn hoofd. En ik weet hoe ik mijn grenzen kan aangeven en doe dat ook. Ik vond vooral één van de ontspanningsmomenten heerlijk. Ik was eerder als bij een psychiater, een psycholoog en een HSP deskundige geweest, maar nu heb ik geleerd om naar mezelf te luisteren en dat was een ontdekkingsreis want ik vertrouwde eerst mezelf niet. En nu weet ik dat als ik iets wil, ik het ook kan. En als er iets gebeurd schiet ik niet langer in de stress, maar los ik het op. Ik vecht niet langer tegen mezelf. De waarde van dit programma is niet in geld uit te drukken. Maar nu achteraf gezien had er wel €10.000,- voor over gehad. Dus hartstikke bedankt!”.

(Klant ‘Rust, Energie en Genieten’- online programma )

Jan van Maurik te De Meern

“Door mijn stevige burn-out had de stressfysiologie het overgenomen van de normale fysiologie. Mijn neuro-hormonale huishouding was in de war. Daar had ik voortdurend last van in de zin van meerdere fysieke klachten, zoals mijn darmen, druk op de borst, hyperventilatie, al moe wakker worden, moeilijk in slaap komen en tussendoor wakker worden, veel hoofdpijn, pijn in nek en schouders. Ik durf niet meerdere dagen weg uit mijn directe omgeving. Moest afspraken afzeggen omdat het me allemaal te veel was. Ik kon hierdoor nauwelijks werken. Ik was al onder behandeling geweest bij een psycholoog, maar boekte daar geen vooruitgang. Omdat ik al zoveel had geprobeerd kon ik me niets eens meer voorstellen hoe het zou zijn als ik beter zou zijn. Ik heb een traject bij Nanda gedaan en heb ik zeer korte tijd een doorbraak gehad. Ik voel me nu veel energieker, ervaar meer rust, minder fysieke klachten. Een heel groot gedeelte is opgelost. Ik heb er weer vertrouwen in dat als ik zo doorga, dat ook verder hersteld. Het heeft het proces gekeerd uit de negatieve spiraal en dat is voor mij heel waardevol. Het heeft me zowel inzicht als handvatten geboden waar ik echt iets mee kon”.

Anoniem te Epe

“Jarenlang had ik last van een soort knoop in mijn buik. Door mijn burn-out kwam ik bij Nanda. Ik ontdekte dat die knoop eigenlijk emoties waren die ik heel lang geleden had weggestopt. En hoewel ik altijd heb gevochten om deze emoties weg te drukken, voel ik nu dat het veel lichter voelt om deze reacties gewoon te voelen. Dat had ik echt nooit verwacht. Wat heb ik mezelf al die jaren aangedaan? Ik weet nu dat mijn lichaam spanning opbouwde door de emotionele lading die ik had het weggestopt. En hoe ik dit weer vlot kon veranderen”.

(Klant SpoedCursusRust)

Anoniem te Apeldoorn

“Ik zat net een paar weken thuis voordat ik met Nanda in contact kwam. Ik was eerst best sceptisch want ik was diegene dia altijd overeind bleef als anderen het moeilijk hadden en nu trok ik het zelf niet meer. Wel was ik bang dat het heel zweverig zou zijn. Maar dat was gelukkig niet zo. Op een gegeven moment viel het kwartje bij mij en toen viel er ook een last van mijn schouders. Ik voel me nu veel beter en geef beter mijn grenzen aan. Iedereen zou dit moeten leren

Logan Maxwel

Net de Masterclass: "Dé 11 stappen om uit je burn-out te komen" gevolgd. Erg interessant om de stress fases te leren en de methoden om eruit te komen.

Adviseer iedereen een masterclass te volgen. Herken je eigen stress, van familie, vrienden, collega's, personeel... informatie waar je altijd wat mee kunt.

(Deelneemer Masterclass: 'Dé 11 stappen om uit je burn-out te komen')

Loes Meijdrecht te Apeldoorn

“Een aantal jaren na een periode van sessies bij Nanda, zou ik bijna vergeten zijn waarvoor ik bij haar kwam, immers, akelige tijden wil je het liefst zo snel mogelijk vergeten.

Alvorens ik bij Nanda in therapie ging had ik al een aantal keren bij een psycholoog gezeten, maar voor mijn gevoel kwam ik daar geen stap verder mee. Ik kreeg te veel goede raadgevingen zonder dat ik eigenlijk zelf wist en ook niet kon omschrijven wat er met mij aan de hand was. Goed bedoeld, maar het werkte niet.

Nanda heb ik gevonden in het orakel. Ik heb mijn gevoel laten spreken, voor zover dat kon ;-). Mijn oog viel op haar naam, buiten dat het een vrouw was, voelde het oké.

Mijn klachten waren divers: een lichaam wat "op slot" zat, een chaos in het hoofd, moe, lamlendig, gejaagd, en niks uit de vingers kunnen krijgen, slecht slapen, piekeren. Soms zelfs een flinke paniekaanval, waar ik absoluut geen raad mee wist.

Na een paar sessies kwamen onderliggende zaken aan de oppervlakte. Je zou kunnen zeggen: de deksel - die al jaren muurvast op de beerput lag- knalde eraf. Na elke behandeling zag ik weer een beetje licht doorbreken. Met vallen en opstaan is het gelukt, en ging het stapje voor stapje beter met mij. Ik kon meer loslaten. Er werd mij een spiegel voorgehouden. Vanaf mijn vroegste jeugd viel alles op zijn plek. Diverse vormen van therapie werd door elkaar gebruikt, om maar duidelijk te krijgen wat er aan de hand was, en toen dat duidelijk werd, kon er aan gewerkt worden. De inzet van sterker worden, jezelf weer mogen en kunnen zijn, weer kunnen genieten van kleine dingen, rust voelen in hoofd en lijf, ontspannen de dag door, plannen maken, plezier hebben in ...enz...

Dit alles had niet plaatsgevonden als ik geen vertrouwen kon hebben in de persoon die mij een dik half jaar heeft begeleidt, het was soms moeilijk maar ook zeer leerzaam. Nanda gaf alle rust en ook vertrouwen, oordeelde en veroordeelde niet, dat had ik nodig... Rustig, alleen met haar in een kamer, geen tijd waarop het "spreekuur" voorbij was, gaf mij vertrouwen..

Ik kan iedereen begeleiding van Nanda aanraden, het heeft mij veel goed gedaan! Ik hoop nooit, meer in zo'n periode te raken, maar mocht het toch zo zijn, dan weet ik inmiddels de hulplijn ! ;-)”

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Annette ter Heijden

Was super leuk om de masterclass te volgen! Leuke, zinvolle en leerzame tips!

(Deelneemer Masterclass: 'Dé 7 stappen naar meer Rust, Energie en Genieten')

Fred Janssen te Almere

“Ik liep al een tijdje met mijn ziel onder de arm. Wist niet echt wat er aan de hand was. Moe, snel geprikkeld, verongelijkt, onrustig, af en toe leuke dingen uit de weg gaan. Een gevoel van ‘ik moet ook alles doen en iedereen wil iets van me’. Gevolg of oorzaak? Slecht slapen of beter vroeg wakker en niet meer kunnen slapen omdat er allerlei gedachten door je hoofd spookten. Gedachten over werk, privé, jezelf. Dit nog doen, daar aandenken, oeps dat vergeten,.... etc. Daarnaast wakker worden met hartkloppingen.

Via de linkedIn kwam ik Nanda tegen in de groep Iedereen elke dag plezier. Ik had mij daarbij aangesloten op zoek naar plezier, iets om de boel te laten kantelen, kreeg ik een bericht van N-Balans. Hierin werd een boekje aangeboden ‘5 tips voor meer rust die je nergens anders vindt’. Dit was eind 2015. Er kwamen meer artikelen over stress en het vinden van rust van N-Balans binnen via de LinkedIn groep. In juni 2016 moest er echt iets gebeuren. Op het werk was de balans ondertussen nog meer zoek. Ik heb toen Nanda benadert en een intake gesprek gehad om te kijken of het wederzijds klikte en of dit was wat ik zocht en of Nanda mij kon helpen. Van beide kanten was het antwoord positief.

Ik was blij dat ik de stap gezet had om iets aan de situatie te doen en de regie weer te krijgen over je eigen leven. Het gaf me toen al een goed gevoel dat de stap gezet was. In 6 sessies zouden we een turn gaan maken naar een nieuwe weg voor de rest van mijn leven. Meer rust, meer zin maar ook weten wanneer je weer in de stress situatie schiet en hoe je er mee omgaat, wat je er aan kan doen op het moment zelf en voor de langere termijn. In het najaar van 2016 waren de sessies afgelopen en het heeft geholpen. Meer rust, een andere invulling van het werk, oefeningen die je tot rust brengen maar ook de stress van je af laten glijden, prioriteit kunnen leggen waar het echt omgaat, leven vanuit jezelf, voor jezelf en voor je dierbaren. Ik blijf alert op de oefeningen, de valkuilen en de prioriteiten. Gelukkig herken en zie ik het gevoel en kan ik er nu wat mee en aandoen. "

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Mirjam Nijbroek

Heb net de masterclass gevolgd. Heel herkenbaar met fijne uitleg en handige tips.

(Deelneemer Masterclass: 'Dé 11 stappen om uit je burn-out te komen')

Pieter van Zomeren te Eindhoven

“Ik sliep slecht en had last van stemmingwisselingen door een stressvolle situatie op mijn werk. Ik zag het niet meer zitten. Ondanks dat de situatie nog niet helemaal is opgelost, voel ik me nu veel beter . Ik heb ook meer energie. Ik vond jouw begeleiding fijner dan mediation omdat ze dan toch aan de kant van mijn werkgever staan. De 1-op-1 begeleiding vond ik prettig. Ik voelde een klik waardoor ik dingen durfde te vertellen."

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Klaske Feenstra-Blom

Probeer in ieder geval de gratis masterclass, hij is heel nuttig en fijn en positief gebracht!

(Deelneemer Masterclass: 'Dé 7 stappen naar meer Rust, Energie en Genieten')

Joyce Huisman te Apeldoorn

“Ik wilde een omezwaai maken want ik wist dat ik zo niet langer door kon gaan. Ik had in de jaren ervoor veel meegemaakt: ziektes van mijn gezinsleden en meerdere sterfgevallen in mijn familie. Ook had ik last van een beklemmend gevoel op mijn borst maar bij ziekenhuis onderzoek werd niets gevonden. Ik had heel weinig energie, had last van explosieve boosheid, was negatiever dan voorheen en was emotioneel. Ik hield veel ballen in de lucht en merkte dat ik dingen op het werk vergat en dat frustreerde me.

Via Facebook was ik Nanda tegen gekomen en het voelde goed toen ik wist dat er een oplossing was. En nu heb ik het resultaat behaald wat ik ook voor ogen had! Ik heb weer rust, ik kan weer genieten. Ik leef in plaats van dat ik geleefd wordt. Ook durf ik meer mezelf te zijn. Ik trek tijdig aan de bel zodat ik niet meer explosief boos wordt. Ik ben voor anderen weer een stuk gezelliger. En heb weer voor 100% energie. Ik heb tijd om te sporten. En ik heb op het gebied van werk stappen ondernomen waardoor ik nu helemaal op mijn plek zit. Ik ben Nanda dankbaar voor het steunen en soms de spiegel voorhouden."

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Stijn 't Hart te Eindhoven

“Ik had last van onrust, maar deed daar niets mee. Ik was vier weken daarvoor op vakantie misselijk geworden, kreeg een steek in mijn hart en zakte in elkaar. Eenmaal thuis ging ik zoeken op internet op mijn klachten en vond de website van Nanda. Ik las haar eboek “5 tips voor meer rust die je nergens anders vindt” en daarin herkende ik veel. In de week daarna was ik erg emotioneel, ik wist zelf niet eens waarom. Mijn omgeving had al eerder gezegd dat ik de rem erop moest zetten. Dus belde ik Nanda en maakte we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Dat was zo prettig dat ik besloot de signalen nu eindelijk serieus te nemen. Het resultaat is dat mijn focus en concentratie beter is, waardoor ik met volledige aandacht mijn werkzaamheden kan doen. Ik luister nu beter naar mijn lichaam en mijn grenzen. Ik geniet meer en stel nu prioriteiten. Het voelt heerlijk dat ik minder met mijn mobiel bezig ben. En ik kan mijn emoties er meer laten zijn, stop ze niet langer weg. Het voelt heerlijk rustig in mijn hoofd. En alle doelen die ik mezelf had gewenst heb ik bereikt!"

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

J.d.K uit Rotterdam

“Ik ben Super Blij en Dankbaar met je coaching. Het heeft de laatste uur al tot Mooie dingen geleid t.o.z. van mijn zoon. Ik zal het voor mezelf noteren. Nogmaals Dank en tot binnenkort."

(Gratis 'Stress-check' via Skype)

Lucienne Ritzen uit Velden

“Nanda allereerst wil ik je nogmaals bedanken voor een buitengewoon bijzonder gesprek. Waar jij binnen 30 minuten naartoe komt en welke inzichten je mij gegeven hebt... daar kan ik ontzettend goed mee uit de voeten. Ondanks dat ik niet echt in een stressvolle situatie zit, heb ik wel de neiging om mezelf te vergeten. En dat heb je me heel heel duidelijk voor ogen weten te brengen, daar ik me daar absoluut niet van bewust was... Wat een ervaring, kennis & inlevingsvermogen een echte aanrader om uit een stressvolle situatie te komen of te blijven.

(Gratis 'Stress-check' via Skype)

Henny Vis uit Dieren

“Ik vergeleek mezelf vaak met anderen en had dan het gevoel dat ik dingen niet goed deed. Ik werkte vaak 11 uur op een dag, en ook nog in het weekend en ’s avonds. Mijn werk deed ik steeds met minder plezier en wilde graag aan vakinhoudelijke vernieuwing doen maar kwam daar niet aan toe omdat er te veel andere dingen moesten. En in het weekend deed ik dan ook nog het huishouden. Ik had niet het gevoel dat er ruimte was om iets leuks te doen met mijn gezin of een vriendin. Ik was weinig thuis en schoof pas aan als de rest al klaar was met eten. Met tennis was ik omdat ik daar ook geen tijd voor had. Ik kon dingen niet meer goed opnemen. Ik had altijd het gevoel dat ik tijd te kort kwam en was snel geïrriteerd. Van huis uit had ik geleerd om een bikkel te zijn en dat brak me op.

Ik wilde heel graag weer meer plezier hebben, en de slechte balans tussen werk en privé opgelost krijgen. Ik wilde meer inzicht in hoe je die balans kunt vinden, en om meer te leren om voor mezelf te kiezen, zodat ik geen last meer had van stress . Via de website kwam ik bij Nanda terecht en dat voelde als een opluchting.

Ik heb nu meer energie en meer zelfvertrouwen. Ik sta relaxter in het leven en doe nu meer samen met mijn man. Het zware gevoel bij mijn werk is weg en hierdoor vind ik mijn werk weer leuker. Ik kan mijn werk beter los laten als ik vrij ben, ik heb nu dus wel tijd voor ontspanning. Door een aantal aanpassingen is het weekend weer echt weekend en werk ik niet langer ‘s avonds . En ik heb nu om de week een vrije vrijdag ingepland, wat ook heerlijk is. Ik heb nu meer tijd voor mezelf en voor mijn gezin. Soms plan ik nog te veel in op een dag, maar hier let ik goed op. Ik moet mijn grenzen in de gaten blijven houden, maar geef ze wel duidelijker aan. En ook in andere kleine dingen merk ik dat ik meer voor mezelf kies en mijn perfectionisme makkelijker los kan laten. Ook bij een tegenslag merk ik dat ik het makkelijker los kan laten en er minder in blijf hangen. Kortom, het gaat dus goed! Nanda bedankt nogmaals voor alles!

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Henry de Zwart uit Apeldoorn

““Ik herken heel veel dingen die je zei tijdens de sessie. Het heeft me heel veel inzichten opgeleverd. Het is me nu veel duidelijker hoe mijn leven is verlopen en de klachten die ik had. Alles viel ineens op zijn plek. En 1 sessie bij jou leverde me al meer op dan 4 sessie bij een psycholoog!”

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Frederike Veldhuis Apeldoorn

“Ik wilde voorkomen dit ik in een burn-out zou komen. Ik nam alle problemen van iedereen op mijn schouders, het lukte me niet ze op te lossen en ik werd alleen maar moe van. Afspraken vergat ik, ik kon niet op woorden komen, piekerde veel en lag wakker van het werk. Ik was prikkelbaar en zo moe dat ik niet genoeg energie had om alles te doen wat ik wilde. En ik was onzeker of ik het allemaal wel goed deed. Ik realiseerde me dat ik dit niet zelf kon oplossen en wilde graag hulp van iemand die onafhankelijk was van mijn werkgever zodat ik het zelf in de hand kon houden.

Ik voelde me opgelucht toen ik Nanda had gevonden. Eindelijk echte oplossingen en geen lapmiddelen. Het voelde als een opluchting dat ik er iets aan kon doen en dat het me niet langer overkwam. Ik heb geleerd om beter aan anderen aan te geven wat ik wil en ik voel beter aan wanneer ik zelf moet stoppen. Ik zit lekker in mijn vel, voel me rustiger en zelfverzekerder. En dat werkt in alles door, dus zowel in relaties, mijn vrije tijd als op het werk.

Het was de investering waard, want je bent verder van huis als je je niet laat helpen en dan gaat het je nog meer kosten als je in de WW komt. De vraag is vooral of je jezelf wilt helpen of niet, dat wilde ik graag en dat is gelukt! Wanneer je op een persoonlijke en afwisselende manier geholpen wilt worden, in een vertrouwde omgeving, ben je bij Nanda aan het juiste adres”.

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Claudia Rahanmetan Apeldoorn

“Ik heb veel aan ons Skype-gesprek gehad, vooral over wat ik graag wil en hoe ik daar moet komen. Heeft me sterker gemaakt! Nog bedankt hiervoor.”

(Klant ‘Leef je potentie' )

Mark van den Hoek te Apeldoorn

“Ik zat tegen mijn 2e Burn-out aan toen ik in contact kwam met Nanda Noorlander. Bij mijn 1e burn-out kreeg ik van zowel de huisarts als de bedrijfsarts alleen het advies om thuis te zitten en leuke dingen te doen. Dit loste echter niets op waardoor ik drie kwart jaar weer terug was bij af. Door de begeleiding van Nanda werd mij duidelijk dat ik vast zat in een levensstijl. Ik was negatief, te gejaagd, moest van alles van mezelf en was druk in mijn hoofd. Ik ging vroeg naar bed maar voelde me kapot, hierdoor kwam ik niet eens meer toe aan dingen die ik leuk vond.

Door haar goede begeleiding en het perfect aanvoelen van de oorzaak van mijn stress werd mij heel erg duidelijk wat ik er aan kon doen. Door haar adviezen op te volgen voel ik me geestelijk en lichamelijk beter, ik heb veel meer rust, voel me vrolijker en heb weer plezier in de dingen die ik doe. Ik moet niets meer, denk positiever, heb de regie over mijn eigen leven en durf voor mezelf op te komen.

De goede aanpak van Nanda heeft mij weer op het goede spoor gezet. Ik zal een ieder die last heeft van stress en burn-out klachten adviseren om contact op te nemen met Nanda. Bedankt Nanda, voor de goede en fijne service, en ga zo door! Mocht ik ooit nog een terugval krijgen kom ik zeker weer bij jou langs en weet dan zeker dat jij mij kunt helpen”.

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Thea Populier uit Den Haag

Door te veel stress/drukte in mijn baan kwam ik in een burn-out/zwaar overspannen situatie terecht waarin ik ook nog eens heel veel last ondervond van mijn hoogsensitiviteit. Ik voelde dat ik daar wat mee moest doen. Door een eerdere (goede) ervaring met Nanda heb ik contact met haar gezocht en voelde in het kennismakingsgesprek al snel dat zij ook wat voor mij zou kunnen betekenen in deze situatie. Het hoopje ellende die ik was toen ik voor het eerst bij haar kwam, is na een aantal maanden weer een vrouw die meer in balans is dan ze volgens mij ooit is geweest. Nanda past technieken toe die heel erg op de persoon zijn gericht en ze luistert dus goed naar wat jij nodig hebt. Daarnaast voelt ze ook goed aan wat je nodig hebt, ook op momenten dat je dat zelf even niet weet. Ze stelt de juiste vragen en laat je daardoor nadenken en is ook niet bang door te vragen. Ook bij onderwerpen die soms wat ongemakkelijk aanvoelen of moeilijk liggen. Dat was bij mij nodig! Door de sessies bij Nanda ben ik de afgelopen maanden sterker geworden, ben beter naar mijn lijf gaan luisteren en laat veel meer toe wie ik ben en accepteer mezelf dan ook meer. Mijn hooggevoeligheid is minder een last geworden en heb ik meer leren inzetten als kracht. Ik kan het nu beter reguleren en dat voelt heel fijn.

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Agnes Meijer te Deventer

“Ik zag heel veel beren op mijn pad, zowel zakelijk als privé. Het contact met mijn familie was een zooitje, en mijn huis was een zooitje. Ik trok me veel aan van wat anderen tegen me zeiden, het voelde beklemmend en alsof ik met een te zware rugzak rond liep. Ik had veel emoties, was verdrietig en had last van mezelf. 's Nachts lag ik wakker en dacht dan aan hoe ik het anders had kunnen laten verlopen. Ik had het gevoel er allemaal geen grip meer op te hebben. Ik voelde me radeloos en kon helemaal niets meer, ik wilde meer overzicht in mijn leven. Naar een psycholoog wilde ik niet omdat ik niet het gevoel had dat die me zou kunnen helpen. Ik stuurde Nanda een e-mail en we maakte een vrijblijvende afspraak.

Ik voelde me opgelucht toen ik Nanda had gevonden. Ze houd zich aan haar woord en is duidelijk. Ik kreeg er energie van om door te gaan. Ik vond het prettig om dingen van een andere kant te bekijken, dat was een eyeopener. Aan sommige dingen kun je niets veranderen, maar je kunt het wel verzachten. En het blijft doorwerken. Ik heb nu heel veel meer rust, meer ruimte in mijn hoofd, en kan nu rustig op de bank lezen. Het is gemakkelijker om te zeggen wat ik voel en zeggen wat me dwars zit.

Ik lig niet langer wakker en denk positiever over mezelf. Het voelt veel lichter. Ik kan de dingen beter terug brengen naar proporties, dingen zijn daardoor minder overweldigend. Ik voel me milder en neem makkelijker afstand. Ook betrek ik minder op mezelf, hierdoor loopt het contact met mijn familie veel beter. Het gaf me de energie om mijn overgewicht aan te pakken en ik ben nu 20 kilo afgevallen! De inzichten die ik kreeg, kwam ik een half jaar later nog tegen. Nu kan ik daar om lachen, ik ging dingen herkennen en dingen vielen op hun plek, en ik heb het gevoel dat het effect nu nog niet is uitgewerkt.”.

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Sacha de Boer

“Dag Nanda, Dank je wel voor de nuttige informatie die ik al een tijdje van jou ontvang. Ik ben blij met jouw praktische tips en kan er echt iets mee in mijn dagelijkse (drukke) leven.
(Trouwe lezeres van mijn ezine InBalans!)

Bjorn Huysman uit Hoofddorp

“Ik heb veel aan jou als coach en vind het altijd knap hoe jij om kan gaan met mijn emoties en dingen die ik in mijn watervallen aan woorden uit. Je kunt overal goed doorheen prikken en tot de kern komen, waar ik vaak toch worstel met de hoeveelheid emotie en informatie die door mijn lichaam stroomt. Mijn gevoel indertijd dat ik bij jou moest aankloppen, klopte dus en dat vind ik altijd weer apart. Jij kunt mensen enorm helpen.”

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Patrick Dekker

“Ik kan zeker aan de slag met de inhoud van je eboek en herken de signalen. Je artikelen doen me altijd veel deugd. Jouw virtuele steun helpt mij enorm, het is heel duidelijk geformuleerd. Bedankt dat je dit deelt. En ik hoop dat je mijn berichtje weet te appreciëren.”

Lezer eboek '5 tips voor meer rust die je nergens anders vindt' en het ezine InBalans!

Dorien van Assen te Wenum Wiesel

“Het eerste wat mij opviel aan de sessies met Nanda was de ontspannen sfeer, waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde. Tijdens de sessies leest ze tussen de regels door en kaart zaken aan die ik in eerste instantie over het hoofd zag. Het spontaan kunnen wisselen tussen werkvormen binnen een sessie laat zien hoe erg zij op haar intuïtie vertrouwd en dit heeft ze ook weten over te brengen. De sessies hebben mij veel gebracht, zelf merk ik dat er in mij veel veranderd is. Wat deze sessies zo waardevol maakt is dat ook mijn omgeving deze verandering opmerkt en me hierop wijst. De innerlijke transformatie is dus ook van buitenaf te bewonderen. Ik wil Nanda graag bedanken voor haar open en begripvolle houding en alle duwtjes in de juiste richting”.

(Klant ‘Uit je burn-out’- pakket )

Sonja Huisman

"Wat een helder artikel over hoe je mensen helpt meer rust in hun leven te krijgen. Geweldig... Je hebt een imposante cv neergezet in de loop der jaren. De passie om mensen te helpen, spat er van af... Dat wilde ik je even zeggen."

LinkedIn contact

Suzanne Visschedijk

"Dank voor je lieve wensen en de vriendelijke aandacht die ik het afgelopen jaar van je mocht ontvangen. Steeds weer een warm bad, waar je van geniet zolang je er in ligt en waar je uiteindelijk uiterlijk en innerlijk gesterkt weer uitstapt".

(Twitter volger)

Marcel de Bie

“Ik heb je eboek gelezen en het is voor mij een stuk helderder geworden waar de stress bij soms kan ontstaan. Dank hiervoor!”

Lezer eboek '5 tips voor meer rust die je nergens anders vindt'

Niek de Bruin uit Apeldoorn

“Jij gaf me ruimte in mijn hart, letterlijk en figuurlijk. Als ik jaren geleden mijn hart had opengesteld voor anderen, dan had ik waarschijnlijk nooit een hartinfarct gekregen. Ik ben van al die oude nutteloze waarden af, waardoor ik nu vrij kan ademhalen. En die hokjesgeest heb ik niet meer, wat niet alleen vervelend was voor die personen, maar vooral voor mezelf omdat ik niet vrij naar iemand kon kijken. Je hebt me het inzicht gegeven hoe ik beter, en dus gezonder kan leven!”

(Klant 1-op-1 begeleiding )

Carlijn Arendsen uit Apeldoorn

Ik ken Nanda nu ongeveer 2 jaar. En ben erg blij met de hulp die zij biedt. Het is erg praktisch. Ze weet van aanpakken. Maar ook op geestelijk vlak kan ze veel zien en aanvoelen. Ze stemt goed af op datgene wat ik nodig heb. Ik heb het idee dat haar kennis breed is. En ze heeft veel tools om in te zetten. Daarbij is ze ook nog eens een erg leuk en bijzonder mens. Ik ben zeer tevreden en hoop dat we nog lang samenwerken

(Begeleidingstraject in de Thuissituatie )

Anneke uit Apeldoorn

“Ik vind het prettig dat Nanda rustig overkomt. Ik ben namelijk heel druk en merk dan dat ik rustiger wordt door haar. Ze helpt me de dingen in een andere manier te bekijken waardoor ik er beter mee om kan gaan. Ook praktisch kan ik met veel verschillende vragen bij haar terecht. Ze helpt me ook met sociale problemen waar ik tegen aan loop. Ze is de stoelpoten onder mijn bestaan zodat ik zelfstandig kan blijven wonen. ”

(Begeleidingstraject in de Thuissituatie )

Noot. Sommige namen zijn, op verzoek, in verband met de privacy aangepast.

Wil jij ook graag meer rust in jouw leven?

Lees dan verder over mijn dienst.