Als je mij zou kennen dan zou je weten dat ik:

Als kind meer een jongen was dan een meisje. En ik vooral veel buiten speelde.

⁠Gek ben op dieren en zij ook op mij. Ik heb meerdere katten gehad, die helaas zijn overleden. Maar ik met veel plezier op honden van vrienden pas. En ik altijd al wilde paardrijden maar dat pas rond mijn 20e ben gaan doen.

⁠Ik het heerlijk vind om gezond te eten en in principe vegetarisch eet. Ik graag een moestuin zou willen maar dat de slakken en katten van buren dat in mijn huidige tuin redelijk onmogelijk maken.

⁠Ik geen wijn en bier lust en dus hooguit een paar keer per jaar alcohol drink en dat ook niet mis. En ik dus de hele dag thee drink. Vooral groene thee met aloe vera vind ik heerlijk. Of water als het warm is.

Pure chocolade en ijs mijn favoriete eten zijn, maar ik chocolade ijs niet lekker vind.

⁠Als kind wilde ik op ballet. En pas veel later begonnen ben met stijldansen en nog weer later salsa ben gaan dansen. Nu met veel plezier rueda dans.

⁠Zo goed was in judo dat ik 3e van Zuid-Holland ben geworden. Later ging ik op turnen en ook zwemmen heb ik lang gedaan. Ik het altijd wel een gedoe vind om je om te kleden in z’n klein hokje en het dan bij het uitkleden snel koud had en bij het weer aankleden altijd benauwd vond.

⁠Toen ik eenmaal de bibliotheek had ontdekt ik enorm veel boeken heb verslonden. En nog steeds met veel plezier veel lees.

⁠Zelfdiscipline één van mijn grootste waarden is. Als ik iets wil, zet ik me er ook helemaal voor in.

⁠Het lastig vind om oppervlakkige gesprekken te hebben en liever praat over hoe het écht met iemand gaat.

⁠Ik in eerste instantie de Grafische MTS heb gedaan en dat leuk vond omdat ik er mijn creativiteit in kwijt kon. Tot ik mijn burn-out kreeg en me realiseerde dat ik bij wilde dragen aan het geluk van andere mensen. En dat voor de omslag zorgde.

⁠Me al 30 jaar verdiept heb in wat er nodig is om uit je burn-out te komen en je weer gelukkig te voelen.

⁠Mijn ouders een zeilboot hadden waar we elk weekend en elke vakantie waren en ik dus een echte waterrat ben.

Dat ik probeer zo min mogelijk afval te produceren door er op te letten welke producten ik koop en waar. Ik om die reden mijn groente en fruit op de markt koop omdat ik dan geen plastic mee krijg. De kleine hoeveelheid afval die ik produceer scheid. Als ik iets nodig heb dit 2e hands probeer te krijgen.

⁠Ooit in een koor heb gezeten en zo ontdekt heb dat ik ook nog (een beetje) kan zingen.

⁠Technisch heel handig ben waardoor ik de omslag naar het computertijdperk eenvoudig heb kunnen maken. En ik mijn eigen website en online leeromgeving heb gemaakt.

⁠Ik als kind al veel tekende en pas later ontdekte dat ik ook kan schilderen.

⁠Regelmatig visualisaties gebruikte en dat ben gaan combineren met mijn kennis voor burn-out en zo een heel mooi audio product heb ontwikkeld speciaal voor mensen met stressklachten.

⁠Stoer kan overkomen, maar echt een zachte binnenkant heb.

⁠Een zoon heb die het leuk vind dat zijn muziek smaak ook deels die van mij is. Een dochter heb die net als ik van spelletjes doen houd. Een nichtje heb die nu zo goed is in judo dat ze in de top van Duitsland zit. Ik één broer heb die 3 jaar ouders is en op hoog niveau in Duitsland aan wedstrijd zeilen doet.

⁠In Amsterdam ben geboren in het ziekenhuis en ik bij mijn geboorte zo hardhandig eruit ben gehaald dat mijn sleutelbeen gebroken was en ik in een couveuse moest. En zelf weinig heb met Amsterdam omdat ik al 16 keer verhuisd ben in mijn leven en er dus maar 1 jaar heb gewoond ?⁠.

⁠Vaak de fiets pak in plaats van de auto. Maar voor mijn plezier liever lange afstand wandelingen maak.

⁠Met één oog ik maar voor 60% zie.

⁠Ik altijd al gezegd heb dat ik in het verkeerde land ben geboren omdat ik meer van warmere landen hou en nu op het punt sta die droom waar te maken.

⁠Zo min mogelijk nieuws kijk. En erg selectief ben in wat ik op Tv kijk.

⁠Gek ben op persoonlijke ontwikkeling.

⁠Een heel vrij leven leef omdat ik dat zo bewust gecreëerd heb.

⁠Mij elke dag weer besef dat alles altijd start met de keuzes die ik maak.

⁠Ervan hou om met mensen af te spreken maar het ook heerlijk vind om alleen te zijn.

⁠Vaak snel beslissingen kan nemen. Bijvoorbeeld in beslissingen of dingen anders durven te gaan doen. Omdat ik voel dat het goed voelt.

⁠Mij in mijn element voel als ik mijn kennis kan delen en er zo kan zijn voor mijn klanten.

⁠Trots ben dat ik mijn klanten heb mogen begeleiden naar een gelukkig leven zonder burn-out. Waardoor ze zich nog beter voelen dan daarvoor.

⁠Zo de lol van dingen kan inzien waardoor ik soms als enige lach in de bioscoop.
⁠#alsjemijzoukennen

Wil je weer voluit leven in plaats van overleven? En definitief uit je burn-out?
Stuur een chat bericht via Facebook of via Instagram met als onderwerp “FENIKS”  en ik neem contact met je op om te bespreken wat jouw situatie is en wat jij nodig hebt om je burn-out definitief achter je te laten.
Of vraag hier een vrijblijvende inzicht sessie aan om te bespreken wat jouw situatie is en wat er in jouw geval nodig is om definitief te herstellen.