Ik neem aan dat je niet in je burn-out wilt blijven zitten…

Ondanks dat iedereen bewust uit zijn of haar burn-out wil,
kiezen mensen op onbewust niveau toch om erin te blijven zitten.
Ik weet het, dit klinkt niet fijn.

Maar ik zal toelichten hoe ik dit bedoel,
want dit principe zorgt er voor dat veel mensen onnodig in een burn-out blijven hangen.

Er is een verschil tussen de keuzes die we bewust en onbewust maken.
Bewust wil iedereen gezond zijn, maar onbewust doen we toch dingen die daar niet helpend bij zijn.

Bewust willen wel liefdevolle contacten, onbewust ontstaan er toch niet liefdevolle relaties en vriendschappen.

Het is dus belangrijk om de belemmeringen op onbewust niveau aan te pakken. “Hé, hoor ik je denken, het is toch onbewust hoe kan je het dan aanpakken?” Wat voor jou (nog) onbewust is kan ik meestal vlot helder krijgen, omdat ik weet welke mechanismes er spelen bij een burn-out.

Mijn klanten zeggen hierdoor ook dat ik vlot bij de kern ben. En dat ze daardoor vaak veel sneller herstellen dat ze vooraf zelf kunnen bedenken.

In mijn vorige e-mail liet ik je al weten dat ik onlangs naar Gran Canaria verhuisd ben. En mijn bedrijf moet ook nog die officieel verhuisstap maken. Maar je weet hoe die Spanjaarden zijn, mañana, mañana. (zoiets van … dat komt morgen wel). Dat betekent dat ik binnenkort tijdelijk geen nieuwe klanten kan aannemen. Totdat alles geregeld is.

Ik vertel je dit omdat je NU nog de kans hebt om in te stappen.
En wat ik nooit eerder gedaan heb…

Ik heb voor je op een rijtje gezet welke mogelijkheden er allemaal zijn om jouw situatie te verbeteren. Aangezien iedereen in een andere fase zit, en je in de ene fase iets anders nodig hebt dan in de andere fase.

(Als je je hier niet in wilt verdiepen… Vraag dan hier direct een persoonlijk adviesgesprek [1] aan om te bespreken op welke manier jij het beste geholpen bent, gezien de fase waarin jij zit.)

Klik hier voor het overzicht van jouw mogelijkheden. [2]

Ik kan je sowieso al zeggen dat ik niet iemand ben van eindeloze gesprekken voeren waarbij er niets verandert. Mijn begeleiding, in welke vorm dan ook, zit vol praktische handvatten die je gaan helpen dat je als een feniks uit je burn-out komt en je je beter voelt dan ooit.

>>> Klik voor een vrijblijvend gesprek hier <<< [1]

>>> Klik voor jouw mogelijkheden hier <<< [2]

De meeste mensen vinden veranderingen op onbewust niveau spannend, en dat snap ik ook.
Zo zit we nu eenmaal in elkaar.
Maar het gaat erom dat je je daardoor niet laat beperken.

Dus als jij bewust weet dat je uit je burn-out wilt.
Dan kan ik je helpen om dat met jouw onbewuste gedeelte op één lijn te krijgen, zodat je de stappen maakt die nodig zijn om volledig te herstellen.

Met liefdevolle groet,

Nanda

P.S.: Ken je het spreekwoord: “Van uitstel, komt afstel”? Dat gaat precies hierover. Als je geen actie onderneemt, gaat er ook niets veranderen in jouw situatie. Dus welke actie ga jij ondernemen? Optie 1 of optie 2?
Optie 1 – Ik vraag een vrijblijvend gesprek aan en klik hier. [1]
Optie 2 – Ik kies voor één of meerdere van de mogelijkheden, klik hier. [2]