“Ik heb veel geleerd, maar ben nog steeds niet van mijn burn-out af”

Dit soort verhalen hoor ik helaas heel vaak:

“In mijn eerste burn-out periode heb ik EMDR therapie gehad. Daar heb ik veel geleerd over mijzelf, maar ik mis de handvaten voor in het dagelijks leven. En ik heb nog steeds last van oude denkpatronen”.

“Ik was eerder al bij een psychiater een psycholoog en een HSP deskundige geweest. Maar ik had nog steeds klachten”.

“Ik had eerder 10 sessies bij een psycholoog gehad, daar had ik wel wat aan maar ik miste diepgang en kennis hoe ik dingen kon veranderen. Bij de psycholoog werd er 1x per week veel gezegd, maar ik miste de diepgang en handvaten”.

Terwijl mijn klanten juist zeggen dat:

‘Doorzetter’: “Wat is er veel veranderd sinds ik gestart ben met het programma… Ik zat al 8 maanden ziek thuis en slikte medicatie (antidepressiva en slaapmedicatie) toen ik Nanda voor het eerst sprak. In de maanden dat ik met het programma bezig was had ik het gevoel dat ik op de goede weg was om me echt beter te voelen. Daarvoor was ik gewoon verslaafd aan de pillen, en het loste niets op. Sterker nog daardoor werden mijn problemen alleen maar groter. Het gaat nu super! Alles loopt zoals het moet gaan zonder hyperventileren of moeheid. Toen ik begon had ik maar 40% energie en zit nu weer op 100%. Dus ik werk weer ook weer volledig”.

Puck: “En nu weet ik dat als ik iets wil, ik het ook kan. En als er iets gebeurd schiet ik niet langer in de stress, maar los ik het op. Ik vecht niet langer tegen mezelf. De waarde van dit programma is niet in geld uit te drukken. Maar nu achteraf gezien had er wel €10.000,- voor over gehad. Dus hartstikke bedankt!”.

Agnes: ““Het gaat veel beter, ik zat ziek thuis met een burn-out. En ik kan nu veel meer aan. Ik ben ondertussen in een nieuwe baan begonnen en werk 3 dagen in de week. En als ik thuis kom heb ik nog voldoende energie. Terwijl voor die tijd nergens energie voor had. Dit programma is veel praktischer, met dit programma ben je doorlopend bezig door de opdrachten, waardoor ik meer de diepte in ging en het veel vollediger is. Dus ik heb er super veel aan gehad!”

Weet je wat het is….

Bij een burn-out gaat het ook niet om meer kennis.
Daarom hoef je bij een burn-out niet 1-op-1 wekelijkse gesprekken te voeren.

Tuurlijk is er wel wat kennis nodig om inzicht te krijgen waarom je een burn-out hebt gehad.

Maar wat er vooral nodig is zijn die handvaten die maken dat je andere dingen gaat DOEN.
Want met alleen WETEN, verander je niets.

Er zijn zat mensen die weten dat als ze te hard rijden ze een boete krijgen, en toch passen ze niet hun gedrag aan. En deze mensen weten tenminste nog wat ze kunnen doen om die boete te vermijden.

Maar mensen met een burn-out weten vaak niet wat ze anders kunnen doen.
En dus blijven ze hangen in DENK-patronen die tegen hun werken.
Ze blijven doorgaan met DOE-patronen waarmee ze niet herstellen.
En ze gaan door met VOEL-patronen die hun niet dient.

Dus om die doe-, denk- en voelpatronen te doorbreken is er iets anders nodig, dan gesprekken hebben en kennis op doen.

Wat nodig is, is dat iemand je stap voor stap uitlegt wat wel en niet handig is.
En je de handvaten geeft om dit te doorbreken.
Plus je ondersteund als je ergens tegen aanloopt.

En laat dat nou heel toevallig precies zijn wat mijn 6 maanden ‘Als een feniks uit je burn-out’-programma bied, haha.

Bespaar jezelf tijd verliezen aan dingen die niet voor je werken.
En gun jezelf dat wat wél werkt.

Dit is het 7 stappenplan dat je uit je burn-out helpt, en je aan meer rust, energie en geluk helpt:

#1. Ontwerp je leven
Pas als je weet wat je bestemming is, vind je de weg. Dus zoom uit op je leven en zet een nieuwe koers uit naar een leven met meer rust.

#2. Leven in flow
Je leert om minder bezig te zijn met wat geweest is, wat nog komt en wat mogelijk kan gebeuren. Zodat je meer vanuit flow leeft. En jij tijd en energie bespaart.

#3. Emoties in balans
Je leert wat emoties zijn. Hoe ze ontstaan. Wat hun functie is en hoe je ze in balans krijgt. En hoe je ze voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. Zodat jij je lichter voelt.

#4. Grote schoonmaak
Je ontdekt wat jou nu nog belemmert, en hoe je dat opruimt. Waardoor je oude patronen niet meer nodig hebt. Jouw weg ligt open voor nieuwe mogelijkheden. Dat geeft ruimte en voelt bevrijdend.

#5. Weer stralen!
Je leert je kwaliteiten kennen waardoor je positiever over jezelf wordt. Je hebt meer energie, je voelt je krachtiger en hebt meer zelfvertrouwen.

#6. Innerlijke rust en vrijheid
Je ontdekt hoe je direct meer innerlijke rust en vrijheid ervaart, waardoor je meer gaat genieten.

#7. Gelukkig zijn
Je kwaliteit van leven verbetert omdat je de koers die je hebt uitgezet leeft. Hierdoor voel je je eindelijk weer gelukkig!

Je hoeft niet langer te twijfelen, want zelfs deelnemers die al een traject bij een psycholoog, zonder voldoende resultaat, hadden gevolgd behaalden met dit programma wel resultaat.

Met een enorme liefde voor mijn vak en compassie voor mensen met een burn-out (omdat ik die zelf ook heb gehad) help ik mijn klanten de juiste stappen te maken op het juiste moment, zodat dit ook werkelijk kan worden.

In ‘Als een feniks uit je burn-out’ gaan we in 6 maanden samen aan de slag met hele concrete uitvoerbare stappen en oefeningen zodat je alle stappen onder de knie krijgt!

Ik begeleid je daarnaast via V&A sessies en in de besloten KLANTEN facebookgroep, zodat je weet dat je er niet alleen voor staat.

En op elk moment al jouw vragen kan stellen. Ik ben er voor je als je het even helemaal niet meer ziet zitten.

En ik ben er ook om je een liefdevolle schop onder je kont te geven als het nodig is. En bovenal ben ik er om successen met je te vieren!

Wil je weer voluit leven in plaats van overleven? En definitief uit je burn-out? 
Stuur een Je kunt een chat bericht via Facebook of via Instagram met als onderwerp “FENIKS”  en ik neem contact met je op om te bespreken wat jouw situatie is en of dit programma ook jou kan helpen om je burn-out definitief achter je te laten.
Of vraag hier een vrijblijvende inzicht sessie aan om te bespreken wat jouw situatie is en wat er in jouw geval nodig is om definitief te herstellen.