Contact

Burn-out test

Misschien zit je met de vraag of je nou wel of niet een burn-out hebt, omdat je niet weet welke klachten bij een burn-out kunnen voorkomen. Of misschien zijn de klachten er zo ingeslopen dat je het niet eens meer allemaal door hebt. Doe dan de burn-out test, om een beter beeld te krijgen van de ernst van je situatie.

Vlot en definitief uit je gesprek aanvragen

Helaas spreek ik, Nanda, veel mensen die teleurgesteld zijn in het resultaat van eerdere hulp. Zoals Esther beschrijft: “Mij spreekt de herkenbaarheid van wat je schrijft over een burn-out heel erg aan. Ook heb ik meegemaakt dat de standaard hulp die je krijgt via de huisarts zeer beperkt is. Totaal niet holistisch of specialistisch”.

Mijn werkwijze is anders, ik werk van mens tot mens en begeleid vanuit een holistische visie, mijn burn-out specialisatie en mijn persoonlijke ervaring, waardoor je wel resultaat behaald. Wil je in gesprek met één van mijn teamleden over de mogelijkheden om ook vlot en definitief te herstellen van je burn-out? Plan dan hier een gesprek in.

Andere vraag voor Nanda of samenwerking met Nanda

Heb je een andere vraag of heb je een voorstel voor een samenwerking? Stuur een bericht via Instagram, Facebook of vul onderstaand formulier in. Ik streef er naar om uiterlijk binnen 1 dag via Instagram en Facebook te reageren en op onderstaand formulier binnen twee werkdagen. Je kunt me bellen op (+31) 06 – 188 50 767, gezien het werk wat ik doe ben ik vaak in gesprek. Je kunt dan mijn voicemail inspreken. Ik streef ernaar om je binnen 24 uur terug te bellen.

Met liefdevolle groet,

Nanda Noorlander

Vul hieronder je gegevens in:

  Contactgegevens

  N-balans

  Nanda Noorlander
  Calle Antonito el Molinero 20
  35149 Mogan, Gran Canaria
  (0031) 06 – 188 50 767
  Nanda@N-balans.nl
  Y9114369N

  Privacybeleid
  Algemene voorwaarden